piatddz
Użytkownik
W delegacji padł mi komp i nie miałem jak pisać na forum przez tydzień i podawać kuponów które grałem. No nic podliczymy to co było. Kupony 37-40 przegrane, chociaż dalej nie wiem jakim cudem to Japonia przegrała prowadzać 5 bramkami na 5 minut do końca... Został do obstawienia tylko finał MŚ, na finał Australian Open nie zdązyłem, ale szczerze powiem, że prawdopodobnie bym nie trafił z wynikiem.
KUPON #41 Mistrzostwa Świata
Norwegia - Dania 22:31
Typ: Dania powyżej 28.5 @1,56
Stawka: 8j Betsson +4,48j
Większa stawka mniejszy kurs. Nie chce tutaj kombinować. Duńczycy grają zdecydowanie najlepiej na tym turnieju i nie widzę powodu aby zagrali w finale inaczej. 29 bramek to powinna być formalność.
Edit: Spokojny bet, powinni rzucić dużo więcej. Podsumowanie Mistrzostw Świata i Australian Open razem z podsumowaniem stycznia na koniec miesiąca. Szkoda, że nie byłem w stanie podawać typów przez ten tydzień bez komputera bo będą to mocno okrojone statystyki.
KUPON #41 Mistrzostwa Świata
Norwegia - Dania 22:31
Typ: Dania powyżej 28.5 @1,56
Stawka: 8j Betsson +4,48j
Większa stawka mniejszy kurs. Nie chce tutaj kombinować. Duńczycy grają zdecydowanie najlepiej na tym turnieju i nie widzę powodu aby zagrali w finale inaczej. 29 bramek to powinna być formalność.
Edit: Spokojny bet, powinni rzucić dużo więcej. Podsumowanie Mistrzostw Świata i Australian Open razem z podsumowaniem stycznia na koniec miesiąca. Szkoda, że nie byłem w stanie podawać typów przez ten tydzień bez komputera bo będą to mocno okrojone statystyki.