Kupon 4 (MarathonBet)
Bayern Monachium lub remis - CSKA Moskwa @ 1,08 (3-0)
FC Kobenhavn - Juventus Turyn lub remis @ 1,065 (1-1)
Manchester United lub remis - Bayer Leverkusen @ 1,19 (4-2)
AKO: 1,36
Stawka: 100 Euro (420 zł)
EW: 136,87 Euro (575 zł)
36,87 Euro (155 zł)
Kupon 5 (MarathonBet)
???? Su-Wei Hsieh - Shuai Zhang @ 1,43 (0-2)
???? Bojana Jovanovski - Vania King @ 1,50 (1-2)
AKO: 2,145
Stawka: 60 Euro (252 zł)
EW: 128,70 Euro (540 zł)
60 Euro (252 zł)
Pierwszy kupon planowo, trochę nerwów z Juventusem było ale to już chyba tradycja że dno w lidze = dobra gra w pucharach. Drugi kupon niestety nie wszedł, o ile 1-wszy typ powinienem uniknąć, bo pierwsza zasada typujących tenisa brzmi:
Nie graj przeciwko gospodarzom. Drugi typ był pewny na bank, ale niestety Jovanovski grała tylko w 2 secie.
Kupon 6 (MarathonBet)
???? Hiszpania -
Serbia @ 1,38
Milan lub remis - Celtic @ 1,095
Chelsea lub remis - FC Basel @ 1,07
AKO: 1,617
Stawka: 30 Euro (126 zl)
EW: 48,51 Euro (204 zł)
Tutaj właściwie jeden mecz, reszta to tło na podbitkę.
Hiszpania poza półfinałem ME? To jest
Eurobasket niespodzianek, ale w tym przypadku no way.
Kupon 7 (MarathonBet)
Milan lub remis - Celtic @ 1,095
Chelsea lub remis - FC Basel @ 1,07
Barcelona - Ajax @ 1,111
AKO: 1,302
Stawka: 120 Euro (504 zł)
EW: 156,22 Euro (656 zł)
Kolejna lokata. Celtic dno na wyjazdach (Karaganda to tylko potwierdzenie reguły) więc nawet Milan będący bez formy tego nie przegra. Chelsea w gazie, Mourinho na pewno nie pozwoli sobie na żadną kompromitację ze Szwajcarami na własnym stadionie. No i na deser Barcelona która gra z Ajaxem. Ostatnio Barca niby wygrywa, ale trochę dołuje, ale w moim odczuciu Ajax w aktualnej dyspozycji to drużyna słabsza niż Malaga, Valencia czy Sevilla, także Barcelona spokojnie powinna otworzyć tą edycję
LM pewnym zwycięstwem u siebie. Chciałem tu wrzucić jeszcze Porto z Austrią Wiedeń, ale ostatnio zaniedbałem tamtejszą ligę i nie mam żadnych informacji na ich temat, a takie kopciuszki lubią sprawiać sensacje, szczególnie u siebie. Atletico Madryt z Zenitem też odpuściłem (nawet z podpórką) bo Zenit to drużyna nieobliczalna, ich forma zmienia się jak w kalejdoskopie i nawet ich zwycięstwo w Madrycie mnie nie zdziwi. Jak lokata to lokata, musi być pewna ???? .
Jeśli wejdzie
Hiszpania w kosza to wrzucę tu jeszcze coś z tenisa na jutro (najprawdopodobniej męskiego, nie mam coś szczęścia do kobiet ???? )