omerta
Użytkownik
Brazylia over 1,5 @ 1.55 sportingbet (4/10) +2,20

Stawiam na Meksyk z opcją remisu – zwrot. El Tri dzisiaj nie przegrają. Do MŚ awansowali z problemami, a na ile pomógł nowy trener Miguel Herrera trudno stwierdzić. Co by nie mówić, to rezultaty bronią go – dopiero tuż przed samym mundialem Meksykanie zaliczyli dwa słabsze występy (porażki z Bośniakami i Portugalczykami). W kadrze są praktycznie wszyscy, co być powinni – brakuje chyba tylko Aldo de Nigrisa. Ja osobiście Kamerunu na MŚ nie widzę. Wyniki przed wyjazdem do Brazylii były w kratkę, ale to bez większego znaczenia. Zastanawia obsada bramki, bo grać ma Charles Itandje z tureckiego Konyasporu, który w kadrze ma raptem kilka występów. Pozostałe formacje może nie są najsłabsze, ale według mnie nie będą to Mistrzostwa Lwów. Nie mam przekonania do tego zespołu i w pierwszym meczu skłaniam się ku ekipie El Tri.
Meksyk DNB @ 1.52 unibet (5/10)

Już dawno Australijczycy nie mieli tak słabej kadry. Ranking FIFA tym razem nie kłamie – Socceroos są najgorszym zespołem w całej stawce uczestników MŚ. Po „odpadnięciu” kilku doświadczonych piłkarzy, sam Tim Cahill (w dodatku grający od dwóch lat w MLS) nie pociągnie tego towarzystwa. Chile z kolei ma być czarnym koniem mundialu. Nie wiem, ale nazwiska kilku bardzo dobrych zawodników występujących w Serie A, czy samego Alexisa Sancheza mogą robić wrażenie. Z powodu kontuzji wypadł co prawda Matias Fernandez, ale i tak Chile ma kim straszyć. Jestem przekonany, że problemów z ograniem Australijczyków nie będą mieli.
Chile @ 1.50 bet365 (5/10)
Chile over 1,5 @ 1.60 sportingbet (4/10)