>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy by omerta

omerta 968

omerta

Użytkownik
Brazylia over 1,5 @ 1.55 sportingbet (4/10) +2,20
Meksyk – Kamerun

Stawiam na Meksyk z opcją remisu – zwrot. El Tri dzisiaj nie przegrają. Do MŚ awansowali z problemami, a na ile pomógł nowy trener Miguel Herrera trudno stwierdzić. Co by nie mówić, to rezultaty bronią go – dopiero tuż przed samym mundialem Meksykanie zaliczyli dwa słabsze występy (porażki z Bośniakami i Portugalczykami). W kadrze są praktycznie wszyscy, co być powinni – brakuje chyba tylko Aldo de Nigrisa. Ja osobiście Kamerunu na MŚ nie widzę. Wyniki przed wyjazdem do Brazylii były w kratkę, ale to bez większego znaczenia. Zastanawia obsada bramki, bo grać ma Charles Itandje z tureckiego Konyasporu, który w kadrze ma raptem kilka występów. Pozostałe formacje może nie są najsłabsze, ale według mnie nie będą to Mistrzostwa Lwów. Nie mam przekonania do tego zespołu i w pierwszym meczu skłaniam się ku ekipie El Tri.

Meksyk DNB @ 1.52 unibet (5/10)

ChileAustralia

Już dawno Australijczycy nie mieli tak słabej kadry. Ranking FIFA tym razem nie kłamie – Socceroos są najgorszym zespołem w całej stawce uczestników MŚ. Po „odpadnięciu” kilku doświadczonych piłkarzy, sam Tim Cahill (w dodatku grający od dwóch lat w MLS) nie pociągnie tego towarzystwa. Chile z kolei ma być czarnym koniem mundialu. Nie wiem, ale nazwiska kilku bardzo dobrych zawodników występujących w Serie A, czy samego Alexisa Sancheza mogą robić wrażenie. Z powodu kontuzji wypadł co prawda Matias Fernandez, ale i tak Chile ma kim straszyć. Jestem przekonany, że problemów z ograniem Australijczyków nie będą mieli.

Chile @ 1.50 bet365 (5/10)
Chile over 1,5 @ 1.60 sportingbet (4/10)

Otrzymane punkty reputacji: +6
omerta 968

omerta

Użytkownik
Meksyk DNB @ 1.52 unibet (5/10) +2,60

Chile @ 1.50 bet365 (5/10) +2,50
Chile over 1,5 @ 1.60 sportingbet (4/10)+2,40
KolumbiaGrecja

Reprezentacja Grecji wbrew pozorom nie stoi na straconej pozycji w starciu z Kolumbią. Mówi się, że Grecy grają mało interesujący futbol, bez polotu, męczą. Może i tak, ale… bramki w meczach zdobywają regularnie. Na EURO 2012 w każdym ze spotkań wpisali się na listę strzelców. Występy przed MŚ raczej na minus – akurat brakowało skuteczności, ale w pojedynku z przedstawicielem Ameryki Południowej - Boliwią przełamali się. Kolumbijczycy mają swoje małe problemy – zabraknie najlepszego strzelca, a ponadto obrońcy i pomocnika. Ja mam wrażenie, że ekipa Kolumbii jest nieco przeceniana. Zaliczyli bardzo udane eliminacje, mają kim straszyć w ataku mimo braku Falcao, ale ja na przekór stawiam, że Grecy bramkę zdobędą. Kolumbijczycy mogą być nieprzewidywalnie i równie dobrze zaliczyć wpadkę.

Grecja strzeli @ 1.83 betsson (3/10)

Urugwaj – Kostaryka

W tym przypadku chyba nikt nie ma wątpliwości, kto zgarnie całą pulę. Możliwie najmocniejsza kadra, znakomici piłkarze, ofensywa rewelacyjna. Pozostałe formacje również na bardzo wysokim poziomie. Eliminacje do MŚ nie należały do nich, ale to bez znaczenia. Kostaryka w pewnym sensie swój potencjał pokazała w towarzyskich meczach przed mundialem, zaliczając porażkę z Japonią i remis z Irlandią. Z drugiej strony w meczach o stawkę potrafiła wygrać z Meksykiem, czy USA, więc coś zdziałać może. Tym bardziej, że ma w swoich szeregach indywidualności, mogące zrobić coś z niczego. Liczę na otwarty mecz, skuteczność i co najmniej trzy bramki.

over 2,5 @ 2.15 bwin (4/10)

AngliaWłochy

Włosi w cieniu wszystkich ekip, a moim zdaniem mogą zaskoczyć in plus. Nie są faworytem, nie mają wielkiego ciśnienia, ale powoli powinni robić swoje. Zgadza się – rezultaty przed MŚ mieli wręcz kompromitujące (remis z Irlandią i Luksemburgiem), ale sam turniej to zupełnie inna bajka. Zresztą, Włosi nie wygrali bodajże siedmiu ostatnich towarzyskich potyczek – remisując m.in. z Haiti. Uważam, że nawet dziurę po Riccardo Montolivo uda się załatać i reprezentacja Włoch będzie groźna. Anglicy też przed MŚ wielkich spotkań nie zagrali. Skład mają wartościowy, w końcu z solidnym bramkarzem, ale ja mam zaufania do Anglików. Nie wyglądają mi na zespół, który mógłby coś ugrać na tej imprezie i według mnie pojedynku z Włochami dziś nie wygrają.

Włochy X2 @ 1.44 betsson (4/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
Grecja strzeli @ 1.83 betsson (3/10) -3,00

over 2,5 @ 2.15 bwin (4/10) +4,60
Włochy X2 @ 1.44 betsson (4/10)
+1,76
Szwajcaria – Ekwador

Jak na razie spotkania z udziałem drużyn z Ameryki Południowej przynoszą bramki – służy im klimat w Brazylii (nie licząc Urugwaju), a przy okazji warto dodać, że w tegorocznych meczach Ekwadoru goli nie brakowało. W każdym ze spotkań tracili bramki, ale i wpisywali się na listę strzelców. W kadrze nie ma tylko Segundo Castillo – pozostali są i choć zaledwie pięciu z nich gra w Europie, to nie ma to większego znaczenia, bo Ekwador swój potencjał zna. Grająca przyjemną dla oka piłkę Szwajcaria także będzie się liczyć w walce o wyjście z grupy. Od trzech lat w reprezentacji nie ma Alexandera Freia, czy Hakana Yakina, a mimo to zespół Ottmara Hitzfelda dalej spisuje się bardzo dobrze, a możliwości w ataku ma równie spore – choćby młody Josip Drmić, który ma za sobą świetny sezon w Bundeslidze. Według mnie dwie bramki powinny paść.

over 1,5 @ 1.45 betsafe (5/10)

Francja – Honduras

Francuzi w końcu mają reprezentację przez wielkie R. Może i pod wodzą Didiera Deschampsa nie zanotowali wybitnych wyników (z 18 meczów wygrali tylko osiem – procent wygranych spotkań na poziomie Henri Michela z lat 1984-88), to piłkarsko wyglądają bardzo solidnie. Występy w tym roku to potwierdzają – w marcu wygrana z Holandią, a kilka dni przed inauguracją MŚ rozbicie Jamajki (8-0!!!). Wygląda to optymistycznie. Hondurasu lekceważyć nie można, bo w teorii to ekipa na poziomie Kostaryki. Ich wyniki przed MŚ nie były najlepsze, ale mają w swoich szeregach Carlo Costly’ego (7 goli w el. do MŚ), czy Jerry’ego Bengtsona (9 trafień), którzy potrafią zaskoczyć. Jednak niewiele to zmienia w moim odczuciu – przewiduję dobry mecz Trójkolorowych i co najmniej dwie bramki.

Francja over 1,5 @ 1.50 sportingbet (5/10)

Argentyna – Bośnia i Hercegowina

Na koniec dzisiejszego dnia potyczka dwóch faworytów grupy F. Zbierający dobre noty tuż przed MŚ Argentyńczycy, ale również wcześniej wygrywając eliminacje z najlepszym atakiem w całej stawce, mogą czuć się pewnie. Kadrę mają potężną – zwłaszcza ofensywę, która powinna odegrać na mundialu główną rolę. Bośniacy od kilku lat na europejskim kontynencie prezentują stały, wysoki poziom, który w końcu pozwolił im awansować na wielką imprezę. Możliwości mają co prawda mniejsze niż Argentyna, ale wcale nie takie małe. Przed mundialem zaliczyli kilka udanych spotkań, popisując się niezłą skutecznością. Biorąc pod uwagę potencjał obu ekip w ofensywie, nie mam wątpliwości, że bezpośredni mecz tych drużyn przyniesie kilka trafień.

over 2,5 @ 1.74 betsafe (4/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
over 1,5 @ 1.45 Betsafe (5/10) +2,25
Francja over 1,5 @ 1.50 Sportingbet (5/10) +2,50
over 2,5 @ 1.74 Betsafe (4/10) +2,96
Ghana – USA

Amerykanie bez Landona Donovana, ale z kilkoma innymi przyzwoitymi piłkarzami, którzy pojęcie o zdobywaniu bramek mają. Jozy Altidore, Clint Dempsey, czy Aron Johannsson – wszyscy trafiali w meczach przed MŚ. I co warto podkreślić, Jankesi wygrali trzy spotkania, potwierdzając solidną formę (Azerbejdżan 2-0, Turcja 2-1, Nigeria 2-1). Ghana przed mundialem miała słabszy okres, a przede wszystkim nie zdobywała bramek. Jednak zgodnie z moimi oczekiwaniami, przełamała się 9 czerwca, rozbijając Koreę Południową (4-0). Błysnął Jordan Ayew, swoje dorzucił też Asamoah Gyan. I tak to powinno wyglądać na MŚ. Grupa trudna i w przypadku Ghany i USA wiele zależeć będzie właśnie od tego bezpośredniego starcia. Ja przewiduję, że bramki – co najmniej dwie ujrzymy, być może więcej.

over 1,5 @ 1.32 betsafe (6/10)
over 2,5 @ 2.05 betsafe (2/10)

Belgia - Algieria

I od razu typy na wtorek wieczór, bo nie będę miał później czasu wrzucić swoich propozycji. Belgia numer 1. Zespół bez kompleksów, faworyzowany, piekielnie silny w każdej formacji, będący na fali, mający za sobą serię udanych spotkań towarzyskich przed MŚ (Szwecja 2-0, Tunezja 1-0). Nie widzę słabych punktów, choć też trzeba być świadom, że w praktyce, wobec wielkich presji i oczekiwań, może pójść coś nie tak. Algieria nie ma zbyt wiele do zaoferowania. Na ostatnich MŚ nie zdobyli bramki, stracili tylko dwie, ale też na wielkie ekipy nie trafili. Algieria to mało przyjemny przeciwnik do gry, co nie zmienia faktu, że Belgowie nie powinni mieć problemów z ograniem ich. Nie licząc kilku najlepiej wycenianych piłkarzy, którzy mają coś do powiedzenia w swoich ekipach (Valencia, Napoli, Granada, Reims), pozostali raczej wielkiego poziomu nie prezentują.

Belgia @ 1.45 bet365 (5/10)
Belgia over 1,5 @ 1.45 sportingbet (5/10)

BrazyliaMeksyk

Na koniec mecz gospodarzy z Meksykiem, który pierwsze spotkaniem z Kamerunem wygrał (1-0), choć może czuć się nieco oszukany, bowiem arbiter nie uznał dwóch prawidłowo zdobytych trafień przez El Tri. Gra Meksyku w sumie mogła się podobać i może dawać powody do optymizmu przed starciem z Brazylią. Canarinho także od triumfu rozpoczęli mundial (Chorwacja 3-1), ale nie wiem też, czy oczekiwania wobec samej gry Brazylijczyków nie są większe. Brazylia musi robić swoje, grać o pełną pulę i robić to efektownie. Jak pokazał mecz z Chorwatami, także Brazylijczycy popełniają błędy i przypuszczam, że naprawdę fajnie grający Meksykanie będą w stanie to wykorzystać. Zachowując obecną tendencję, proponuję typ na ilość bramek – to dość pewna lokata.

over 2,5 @ 1.65 unibet (4/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
over 1,5 @ 1.32 betsafe (6/10) +1,92
over 2,5 @ 2.05 betsafe (2/10) +2,10 Belgia @ 1.45 bet365 (5/10) +2,25
Belgia over 1,5 @ 1.45 sportingbet (5/10) +2,25

over 2,5 @ 1.65 unibet (4/10) -4,00
+25,29
Typy 13/15
AustraliaHolandia

Ciąg dalszy typów przeciwko Australii i w tym przypadku – na Holandię. Zdania o reprezentacji Kangurów nie zmieniam. Powalczyli z Chile, ale przegrali. Zdobyli bramkę i myślę, że to maks na co ich obecnie stać. Oranje przeciwnie. Rozbili Hiszpanów, a więc mistrzów świata oraz Europy i teraz równie efektownie powinni zaprezentować się w starciu z Socceroos. Czy tak będzie? Nie wiem, zobaczymy, ale wykluczyć słabszego dnia nie można. Wiadomo, że Holendrzy nie zagrają drugiego tak wybitnego meczu jak z Hiszpanami. Jednak zwycięstwo jak najbardziej zaliczą.

Holandia @ 1.22 bet365 (7/10)

Kamerun – Chorwacja

O północy naszego czasu zagrają Chorwaci, którzy po porażce z Brazylią na kolejną stratę punktów pozwolić sobie nie mogą. Zwłaszcza, że we wtorek gospodarze imprezy zremisowali z Meksykiem i by liczyć się w walce o awans, Chorwacja swoje drugie spotkanie musi wygrać. Kamerun na inaugurację mundialu nie sprostał Meksykowi, przegrywając nieznacznie, ale warto pamiętać, że arbiter nie uznał El Tri dwóch prawidłowo zdobytych bramek. Ekipa z czarnego lądu może i kadry nie ma najgorszej, na papierze są nawet armaty (zwłaszcza w kontekście gier i goli w reprezentacji), ale całościowo na pewno nie stanowią zespołu. Chorwaci powinni to wykorzystać. Piłkarsko są co najmniej półkę wyżej od swoich najbliższych rywali.

Chorwacja @ 1.58 expekt (4/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
Holandia @ 1.22 bet365 (7/10) +1,54
Chorwacja @ 1.58 expekt (4/10) +2,32
+29,15
Typy 15/17
Kolumbia – Wybrzeże Kości Słoniowej

Bez dwóch zdań stawiam na WKS, choć mecz może oscylować wokół remisu. Zwycięstwa Kolumbii w ogóle nie biorę pod uwagę, bo pomimo wygranej z Grecją (3-0), na boisku zaprezentowali się bardzo przeciętnie. Już nawet nie chodzi o brak najlepszego strzelca – po prostu, według mnie wypadli nijako i mieli szczęście, że trafili akurat na słabo dysponowanych Greków. WKS to zespół ze znacznie większym możliwościami czysto piłkarskimi – zwłaszcza w ataku. Już teraz można powiedzieć, że zrobili wielki krok by awansować, pokonując Japonię (2-1). Na obecną chwilę i po tym co zobaczyłem w 1. kolejce MŚ, widzę faworyta w drużynie WKS.

WKS X2 @ 1.85 expekt (4/10)
WKS strzeli @ 1.40 sportingbet (5/10)

Urugwaj – Anglia

Mając na uwadze inauguracyjne występy obu ekip, w bezpośredniej potyczce po prostu muszą paść bramki. Jedni i drudzy zagrają o pełną pulę, więc będą zmuszeni atakować. Urugwajczycy przegrali nieoczekiwanie z Kostaryką (1-3), natomiast Anglicy ulegli Włochom (1-2). Po bramce zdobyli, ale też sporo stracili. Widać wyraźnie, że nie wszystko (zwłaszcza w przypadku drużyny z Ameryki Południowej) funkcjonuje jak powinno, co nie zmienia faktu, że oba zespoły potencjał mają i na pewno nie powiedziały ostatniego słowa. Powtórzę – w bezpośrednim starciu nikt nie będzie kalkulował, bo będzie to mecz ostatniej szansy. Dlatego też liczę na otwarty mecz i bramki – trzy i to po fajnym kursie.

over @ 2,5 1.89 betsafe (4/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
WKS X2 @ 1.85 expekt (4/10) -4,00
WKS strzeli @ 1.40 sportingbet (5/10) +2,00 over @ 2,5 1.89 betsafe (4/10) +3,56
+30,71
Typy 17/20
Włochy – Kostaryka

Reprezentacja Kostaryki zaskoczyła wszystkich i chyba samą siebie. Pokonać Urugwaj, nawet bez Luisa Suareza (3-1) to duża sztuka. Poprzeczka zawieszona wysoko, być może za wysoko. Sprostać rozbudzonym nadziejom – nie do końca adekwatnych do możliwości zespołu będzie bardzo ciężko. Włosi zgodnie z moimi oczekiwaniami wygrali z Anglią (2-1) i mogą liczyć się w walce o medale MŚ. Mając na uwadze to, co widziałem w pierwszych meczach obu ekip, mogę przypuszczać, że i w bezpośredniej potyczce bramek nie zabraknie. Kostaryka nie ma nic do stracenia i każdy wynik zostanie przyjęty ze spokojem. Zespół Włoch ma inne cele, będzie faworytem i według mnie skuteczność im dopisze.

over 2,5 @ 2.02 unibet (3/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
over 2,5 @ 2.02 Unibet (3/10) -3,00
+27,71
Typy 17/21
Niemcy – Ghana

Dosyć afrykańskich drużyn na MŚ. Kamerun dno, WKS myślami chyba w innym miejscu. Większość gra w europejskich klubach, ale o taktyce pojęcie zerowe. Mało tego, nonszalancja po prostu porażająca. Na obecną chwilę nie widzę Ghany w starciu z Niemcami. Występu niemieckiej ekipy przeciwko Portugalii (4-0) nie biorę specjalnie pod uwagę, bo Portugalczycy sami się skompromitowali. Wysokie zwycięstwo eleganckie, ale nie stanowi argumentu za typem w stronę Niemiec. Krótko – Niemcy zrobią swoje, zgarną pełną pulę punktów i poprawią swoje statystyki.

Niemcy over 2,5 @ 2.15 sportingbet (2/10)
over 2,5 @ 1.57 bet365 (3/10)

Nigeria
– Bośnia i Hercegowina

Bośniacy po porażce z Argentyną nie mają teraz wyjścia – muszą wygrać. Rywal przyjemny do zainkasowania trzech punktów, bo rozegrał fatalny mecz z Iranem, remisując bezbramkowo. Niespodzianki być nie powinno. Nie mam za bardzo czasu rozwodzić się nad tym spotkaniem, ale widzieliśmy wszyscy występy drużyn z Afryki i tutaj żadnej poprawy być nie może.

Bośnia i Hercegowina @ 1.91 bet365 (3/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
Niemcy over 2,5 @ 2.15 sportingbet (2/10) -2,00
over 2,5 @ 1.57 bet365 (3/10) +1,71
Bośnia i Hercegowina @ 1.91 bet365 (3/10) -3,00
+24,42
Typy 18/24
USAPortugalia

Kwadrans do meczu, więc krótko. Mecz o wszystko dla Portugalii. Pauzuje kilku piłkarzy, ale niewiele to zmienia. Portugalczycy mają coś do udowodnienia i wątpię by mieli powtórzyć występ z inauguracji. Amerykanie pokonali wcześniej Ghanę, ale wielkiego spotkania nie rozegrali. Przytrafiły im się problemy kadrowe, ale dali radę, co pokazała w pewnym sensie charakter tej ekipy. Co prawda być może nie wystąpi dziś Altidore, a więc szalenie istotny napastnik, ale są inni – równie wartościowi, którzy bramki potrafią zdobywać.

over 2,5 @ 1.88 betsafe (4/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
over 2,5 @ 1.88 betsafe (4/10) +3,52
+27,94
Typy 19/25
Kamerun – Brazylia

Z soboty na niedzielę afrykańskie zespoły zaskoczyły na plus. Dzisiaj sytuacja nie powinna się powtórzyć. Już w starciu z Chorwacją Kameruńczycy pokazali, że coś w ich szeregach nie gra, a podejście do samego turnieju nie było do końca poważne. Brazylijczycy po wygranej na inaugurację, drugie spotkanie zremisowali z Meksykiem i trzeba przyznać, że w obu meczach nie zachwycili. Na pewno nie takiej gry spodziewano się po gospodarzach MŚ. Dziś będą mieli okazję się poprawić, ale wysokie zwycięstwo Brazylii mnie nie interesuje. Typuję, że Kamerun bramki nie zdobędzie. Do tej pory bramki nie zdobyli, a stracili ich aż siedem (prawidłowo zdobytych). Brazylia ma bardzo mocną defensywę z bramkarzem na poziomie, a dziś muszą wygrać by nie trafić na Holandię. Rozsądna gra w defensywie, długie utrzymywanie się przy piłce i wygrana – tak to widzę.

Obie drużyny strzelą? Nie @ 1.65 bwin (5/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
Obie drużyny strzelą? Nie @ 1.65 Bwin (5/10) -5,00
+22,94
Typy 19/26
Bośnia i Hercegowina – Iran

Ryzykowanie, ale z argumentami. Spotkanie o pietruszkę. Bośniacy poza turniejem – Irańczycy z szansami. Potrzebna wygrana, która wydaje się całkiem realna i porażka Nigerii (również możliwa). Po słabym meczu z Nigerią, reprezentacja Iranu była bliska sprawienia niespodzianki w starciu z Argentyną. Stracona bramka w doliczonym czasie gry, a poza tym kilka naprawdę kapitalnych okazji do zdobycia bramki. Dla BiH mundial skończył się. Nie osiągnęli nic, a potyczka z Nigerią pokazała ich braki. Z Iranem pewnie znowu będą musieli prowadzić grę, a w tym nie najlepiej się czują na tych MŚ. I tu pojawia się szansa Iranu, na który decyduję się postawić.

Iran @ 3.75 Betsson (1/10)

Nigeria – Argentyna

Bardzo atrakcyjny kurs i trudno nie spróbować. Jak dotąd Nigerczycy nie stracili bramki, remisując z Iranem i wygrywając skromnie z Bośnią i Hercegowiną. Nie najgorzej to wygląda. Tym bardziej, że w środę rywalem Nigerii będzie Argentyna, a więc zespół, który „męczył się” z Iranem i nie wygrał również w przekonującym stylu z BiH. Skuteczność szwankuje – to na pewno, a w starciu z Nigerią wcale nie będzie łatwo o sytuacje z prostej przyczyny – jednym i drugim odpowiada remis. Argentyna utrzyma pierwszą lokatę w grupie i uniknie prawdopodobnie potyczki z Francją, a Nigerii zakończy fazę grupową na 2. lokacie – wszystko po myśli obu ekip, dlatego też nie wydaję mi się by oba zespoły miały forsować tempo – spokojny mecz na „0-0”.

under 2,5 @ 2.00 Bet365 (2/10)
remis @ 3.90 Bet365 (2/10)
dokładny wynik 0-0 @ 8.00 bet-at-home (1/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
over 2,5 @ 1.72 Bet365 (3/10) -3,00

Belgia awans @ 1.44 Bet365 (3/10) +1,32
+15,62
Typy 20/32
FrancjaNiemcy

Stawiam na Francuzów. Niemcy od trzech mundialów zawsze walczyli o medale. Tym razem moim zdaniem ich passa skończy się. Francuska reprezentacja ma potencjał i według mnie stać będzie ją na wygraną w dzisiejszym spotkaniu. Nie wiem, być może będzie dogrywka, być może karne, ale mam przeczucie, że w półfinale zobaczymy Trójkolorowych.

Francja awans @ 1.90 bet365 (2/10)

BrazyliaKolumbia

Zaryzykowałbym awans Kolumbii, ale mam wrażenie, że Brazylii – mimo nie najlepszego stylu, może dopisać szczęście (jak w starciu z Chile) i ostatecznie gospodarze znajdą się w finałowej czwórce. Ja widziałbym raczej dwa typy – na ilość rzutów rożnych i liczbę kartek. Kursy są naprawdę atrakcyjne i warto zdecydować się – choćby na jeden z nich. Przewiduję, że Brazylijczykom nie będzie dziś łatwo, a nerwy mogą im puścić. Zresztą, to już ten etap imprezy, w którym z obu stron nie będzie mowy o kalkulacji - jedni i drudzy zagrają z pasją, pełnym zaangażowaniem i determinacją, a boiskowej walki nie zabraknie.

kartki over 3,5 @ 2.00 bet365 (1/10)
rzuty rożne over 10,5 @ 2.00 bet365 (1/10)

omerta 968

omerta

Użytkownik
Stan konta = 29,81 PLN
Bet-at-home
#1 KUPON Manchester United - West Ham United | 1 @ 1.32
FC Köln - Bayern Monachium | 2 @ 1.35
FC Toulouse - Paris Saint-Germain | X2 @ 1.16
NAC Breda - Ajax Amsterdam | X2 @ 1.16
Kurs: 2.40
Stawka: 20,00 PLN

omerta 968