20.09.11
49.
Golubev-
Paire+1,5 1,45 - Golubev beznadziejny, widzial go w Szczecinie. Paire jako tako daje rade wiec seta powinien urwać.
Cermak/Polasek-Emmrich/Siljestrom
1 1,38 - Cermaki po nieudanych turniejach na hardzie wracaja na ziemie i mysle ze chca cos sobie udowodnic i wygrac go.
Novara-
Inter KZ 2 1,20 - Bez przesady.. Inter nie moze juz pozwolic sobie na wtope, tym bardziej ze slaba Novara ktora rewelacyjnym beniaminkiem nie jest, ????
Arsenal-Shrewsbury
1 1,20 - Arsenal to jak dla mnie banda nieudacznikow i slabych kopaczy ale ilez mozna dostawac w dupe ? Tym bardziej od druzyny z LEague two ( 4 liga ) ? Idealny mecz na nastrzelanie bramek kelnerom i poprawienie humoru kibicom.
Osasuna-
Sevilla X2 - Osasuna dostaje ósemke od Barcy i wygrywa z Sevilla 3 dni pozniej ? Jak dla mnie niemozliwe i jesli tak sie stanie to trace wiare w granie noznej.
Chrobry-Lech A 2 1,15 - Lech potrafil odpuszczac w pucharze ale mysle ze widzac jak liga sie wyrownala bedzie chcial powaczyc o niego bo to najlatwiejsza droga do Europy. Trzecia druzyna ktorej wybitnie nie lubie a na ktora dzisiaj gram... ale kasa to kasa. tego jednak nie grałem a szkoda..
ako 3,5
stawka 20zł