Po pierwsze jak juz piszesz jakies bzdury to jest uzasadniaj, po drugie zasmiecasz mi watek bo masz prywatne do swoich absurdalnych teorii i po trzecie duzo jeszcze musisz sie nauczyc...
dla lepszego podliczania przenosze to pod podsumowanie
442.ufc Escovedo-Caceres 1,30 Johnson-Harvison 1,30 Fury-Pajkic 1,07 Bwin ako 1,81
stawka 25zł 437.
Pacquiao-Marquez over 10,5 rund 2,56 Pinnacle
stawka 35zł
55zł
Ostatnie 4 walki Packmana to 12 rundowe pojedynki, z Marquezem walczl juz wczesniej 2 razy i raz byl remis a raz niejednoglosna decyzja. Meksykaniec nie przegral dotychczas przez nokaut ( z Mayweatherem po 12 rundach ). Jak dla mnie to bedzie walka dluga i z jednym aktorem ktorym bedzie Packman ale Marquez szybko nie polegnie. Kursik piekny. 12.11.11
431. Velasquez-dos Santos 1,65 Fury-Pajkic 1,07 ako 1,77 Bwin
stawka 40zł
Velasquez bilans 9-0-0 mowi sam za siebie. Wygrane z Lesnarem, Kongo czy Nogueira rowniez. Lesnar po pojedynku z Cainem dlugo dochodzil do siebie. dos Santos kelnerem nie jest, 13-1-0. Jedyna porazka z ferreira 4 lata temu ktorego niedawno nawet Grabowski sklepal jak chcial.. Ale to raczej malo znaczaca informacja. Brazylijczyk ma na rozkladzie Cropcopa i Nelsona ale oni raczej u schylku swoich karier. W ostatniej walce mial na rozkladzie przeciwnika jednak nie umial go skonczyc i to dla mnie glowny powod dlaczego typuje Caina, jest on poprostu mocniejszy. Velasquez przemawia do mnie bardziej i po takim kursie ktory spada go pobieram.
Fury na dorzutkie to nie wyobrazam sobie zeby przegral.