>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by nikefootball... come back!

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Winnipeg Jets - Detroit Red Wings
typ: 2 OT @ 1.68 Philadelphia 76ers - Golden State Warriors
typ: Stephen Curry powyżej 24. @ 1.80
Winnipeg Jets - Detroit Red Wings
typ: Pavel Datsyuk strzeli @ 3.00 Betsafe​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Snooker
W tym tygodniu kolejny turniej. Tym razem udajemy się do Anglii.
Selby - znakomity występ w Belgii który ukoronował zwycięstwem z O&#39;Sullivanem. Powrót z 1:3 do 4:3 robi wrażenie. Buduje wysokie breaki w tym &quot;setki&quot; i na ten moment prezentuje wyższą formę niż Murphy który tak na prawdę w ostatnim czasie nie rozegrał zbyt wielu spotkań a z tych które już grał nie wynika, że mógłby wyeliminować Selby&#39;ego już na początku turnieju. Chodzi mi też po głowie over 5.5 ale mam jeszcze czas żeby ewentualnie coś dodatkowo stworzyć.
Allen - podobna sytuacja jak w w/w typie. Mark we formie przeciwko Carterowi po dłuższej przerwie. W każdej dyscyplinie, nawet w snookerze, brak ciągłej gry to minus. Allister pauzował przez dłuższy czas po czym kiedy już wrócił to wygrywał tylko ze słabszymi rywalami, a i z jednym z nich odniósł porażkę (Baird). Ostatni jego mecz przed tym turniejem to potyczka z Dingiem która w rezultacie skończyła się przegraną. To pokazuje że kiedy przyjdzie mocniejszy rywal to Carter jeszcze nie jest w stanie się mu przeciwstawić.
Robertson - to samo co poprzednicy. Znakomita forma, wysokie breaki, setki - czego chcieć jeszcze. Gould w słabej dyspozycji. Tu inny wynik będzie mega sensacją.
Junhui - Ding odniósł w ostatnim miesiącu a nawet w czasie prawie dwóch miesięcy tylko jedną porażkę. Było to wczoraj z Selbym którego opisywałem że jest w gazie. Taki kubeł zimnej wody dobrze mu zrobi. Jednak nie zrażałbym się i nie sugerował tym jednym spotkaniem. Czasem tak jest że jeśli ktoś pędzi to staranuje każdą przeszkodę która stanie mu na drodze. Taką przeszkodą był niestety Ding w Belgii który do tej pory radził sobie znakomicie wygrywając dwa turnieje z rzędu. Układa wysokie breaki, wbija setki i jest zdecydowanie w lepszej formie niż Hawkins który w ostatnim czasie bardzo szybko odpadał z poszczególnych turniejów. Myślę że i w tym swoją przygodę zakończy już na pierwszym spotkaniu.
O&#39;Sullivan - i znów to samo co u poprzedników. U Rooniego forma jest, a u Davisa śmiem wątpić, bowiem w ostatnim czasie nie wygrał z nikim, kto mógłby w jakiś sposób pokazać że porażki sprzed kilku dni z Wakelinem czy Thirapongpaiboonem to tylko wypadek przy pracy.
Podsumowując: w każdym pojedynku jak dla mnie jest jasny faworyt. Każdy z zawodników na którego stawiam jest w bardzo dobrej dyspozycji. Wyniki jakie kręcą robią wrażenie i daje mi to wystarczający znak że warto na nich postawić. Ale sport to sport dlatego zobaczymy jak to będzie.

e: ⛔
Allen dał ciała. Wygrywał 2:0 i za bardzo się rozluźnił. To co potem wyprawiał wołało o pomstę do nieba. Szkoda, bo było trochę do wyciągnięcia. Oby Ding i O&#39;Sullivan nie zawiedli. Byłby tym samym ładny pojedynek miedzy nimi w ćwierćfinale.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
NBA
Allen przegrał a wraz z nim i ja, lecz reagowałem na bieżąco wykorzystując dwa pozostałe pojedynki także jak do tej pory turniej na plus. Allen zawiódł ale reszta się spisała.
Kolejny zakład to dwa spotkania z NBA. Wszystko opisane w dziale przez innych użytkowników. Nets z kłopotami kadrowymi więc Minnesota powinna ten hc u siebie ugrać. Do tego GSW. W ofercie Betsafe Curry uwzględniony także raczej zagra. Nie ma oficjalnej informacji ale coś musi być na rzeczy. Nawet jakby nie wystąpił, Thompson i spółka powinni dać radę.
⛔

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Barca z lekkimi problemami kadrowymi. Nie zagrają: Messi, Valdes, Alves, Xavi, Alba, Tello, Dos Santos i Afellay. Lekarzom udało się postawić na nogi Fabregasa i Pique którzy znaleźli się w osiemnastce meczowej jednak lista nieobecnych to pięć ważnych nazwisk odgrywających ważne role.
Granada w ostatnim czasie notuje dobre wyniki. Wygrana z Malagą po hat-tricku El Arabiego oraz wcześniej z Levante pozwala być jej w tej chwili na ósmej pozycji w tabeli.
Co ciekawe - Granada nie przegrała w tym sezonie więcej niż trzema bramkami. Stracili na ten moment tylko 13 bramek co jest lepszym wynikiem np. od Realu który stracił ich 17, i ex aequo z Villarrealem są w tej &quot;klasyfikacji&quot; na trzecim miejscu w lidze.
Dziś pewnie też nie rzucą się do ofensywy bo to jednak bądź co bądź woda na młyn dla Barcelony.
Barca w lidze dwukrotnie zwyciężała więcej niż trzema bramkami. Było to pierwsze spotkanie z Levante wygrane 7:0 oraz z Rayo na wyjeździe 0:4. Potem zwycięstwa oczywiście były ale nie z taką przewagą bramkową. Dziś powinno być podobnie - Barca wygra, bo jednak kadrę ma szeroką i są ludzie którzy to ogarną ale myślę że nie więcej niż 2-3 bramkami. Wirus FIFA ? Kto wie ;)
Sytuacja Trentino i ich przeciwników opisana w dziale. Nic dodać, nic ująć bo myślę że zwycięstwo w takim spotkaniu, we własnej hali to obowiązek. Stawiałem na nich w pojedynku z Cuneo na wyjeździe to i u siebie z ostatnią Latiną to zrobię. @Gystlik jasno to podsumował. Obojętnie jak - w trzech, czterech albo po tie breaku ale powinni dać radę.
Real z Ronaldo w składzie i tyle powinno wystarczyć. Chłop w niesamowitym gazie. Real musi gonić i takie mecze wygrywać. Nie widzę tu innej opcji jak wygranej gości z brameczką Cristiano.
No i nasi skoczkowie. Znakomity występ w kwalifikacjach wszystkich reprezentantów. Polecam obejrzenie skoków bo warto, zwłaszcza tych wykonanych przez Żyłę i niesamowitego Stocha który prawie przeskoczył skocznię. Tutaj link =&gt; http://eurosport.onet.pl/zimowe/skoki-narciarskie/polski-piatek-w-klingenthal-znakomite-skoki-podopiecznych-lukasza-kruczka/f6c11
Podium przeznaczone będzie dla Polski, Austrii i Niemiec tylko wybierz Pan teraz kolejność. Ja się tego nie podejmuję i idę na łatwiznę że Polska stanie na którymś ze stopni podium. Jak dla mnie są w stanie ten konkurs nawet wygrać bo wyniki jakie kręcili Austriacy z Niemcami są porównywalne do tych z naszymi. Niby pierwszy konkurs ale już jest moc. Można wejść super w sezon i za takim scenariuszem jestem. Niech każdy skoczy tak samo lub lepiej niżeli w kwalifikacjach a będzie dobrze.
AKO: 2.14 Betsafe

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Bingham w bardzo dobrej formie. Już w CoC prezentował się dobrze gdzie przegrał dopiero w finale z O&#39;Sullivanem 10:8.
W pierwszym pojedynku łatwa wygrana do zera wbijając przy tym dwa breaki powyżej 100 (131 i 101) oraz równie wysoki 84.
White nie prezentuje z sobą niczego co mogłoby zagrozić temu typowi. W ostatnich tygodniach nie wygrał z nikim kto mógłby się równać z Stuartem w formie. W swoim meczu wprawdzie &quot;setkę&quot; wbił ale z kim on grał...
Trentino przegrało tylko jedno spotkanie i to nie z byle kim bo z Maceratą. Reszta to 5 zwycięstw z czego kilka dni temu do zera z Modeną na wyjeździe. Teraz pora na spotkanie przed własną publicznością ze słabszą ekipą Citta di Castello. Przyjezdni przegrali 2/2 mecze na wyjeździe w wymiarze 3:0. Tutaj jeden set to maks ale na pewno nie będzie to pierwszy. To Trentino od początku dyktuje warunki wszystkim drużyną i takiego scenariusza spodziewam się i w tym meczu.
Biathlon opisany przez RADULĘ w dziale. Myślę że argumenty które przedstawił wystarczają do wytypowania tego pojedynku.
City u siebie to buldożery. Miażdżą wszystko co wejdzie im pod koła. Liga Mistrzów w tygodniu ogarnięta więc pora zbierać punkty w PL. Wyniku z jedną bramką po stronie gospodarzy się nie spodziewam. Strzelają u siebie mnóstwo goli. Swansea bez Michu i Bony’ego Wilfrieda czyli dwóch swoich armat. Dwie bramki dla City to kwestia czasu. Pewne zwycięstwo nawet z handicapem również wskazane.
Juventus u siebie podobnie jak Manchester są stroną przeważającą. Wrócili na fotel lidera i głupio byłoby się z nim rozstawać po tej kolejce.
Na własnym obiekcie 6/6 zwycięstw z bilansem 18/4. Udinese zaś na wyjazdach tylko jedno zwycięstwo i aż 5 porażek. Jeśli to właśnie jutro Udinese się przełamie a Juve zanotuje pierwszy remis (porażka nie wchodzi w grę) to będzie to dla mnie bardzo duże rozczarowanie i wielki niefart.
Nastroje u gospodarzy na pewno bardzo dobre bo przedłużyli sobie nadzieje w LM wygraną nad Kopenhagą. Pora udowodnić swoją znakomitą formę i wygrać kolejne spotkanie co biorąc pod uwagę ostatnie wahania formy Romy może być cenniejsze niż kiedykolwiek.
✅

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Snooker w dziale
http://forum.bukmacherskie.com/f63/uk-championship-2013-26-11-8-12-2013-a-99304-5.html#post4056443
Hoffenheim niech się martwi o utrzymanie, o bezpieczne miejsce w tabeli a nie o puchar. Schalke przegrało u siebie w lidze w tym sezonie tylko z Bayernem i Borussią. W ostatniej kolejce pewne zwycięstwo nad Stuttgartem i tu również nie przewiduje niespodzianek. Nawet jeśli wyjdzie lekko przetasowany skład (w co wątpię) remis jest dalej w zasięgu. Jednak nie sądzę aby narażali się na niepotrzebny, dodatkowy wysiłek w postaci dogrywki i ewentualnych karnych. Ja zabezpieczam się bo muszę dobrze dysponować pieniędzmi.
⛔

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Azoty Puławy - GazSystem Pogoń Szczecin
typ: 1 @ 1.46 ✅ S.Hsieh / S.Peng - A.Barty / C.Dellacqua
typ: 1 @ 1.46
✅
Betsson Taki dubel na dziś do gry.
Ręczna opisana w dziale, kursy spadają. Wszystko zostało napisane i jest to sensowny typ na to spotkanie.
Co do tenisa - rozstawiona z numerem jeden para Hsieh&amp;Peng idą jak burza. Wcześniej wygrany turniej w Doha, po nim nastąpił zasłużony odpoczynek co procentuje na tym turnieju. Oba mecze które do tej pory rozegrały kończyły się wynikami 2:0 i co ciekawe takimi samymi rezultatami gemowymi - 6:1 6:2. Dellacqua ma do rozegrania dziś ciężki, singlowy pojedynek z Halep. Odpoczęła przed nim ponieważ do następnej rundy przeszła dzięki walkowerowi ale nie zmienia to faktu że będzie to dla niej wymagający pojedynek. Młoda, bo zaledwie 17-letnia jeszcze Barty sama tego meczu nie wygra. Nie sądzę aby były w stanie zatrzymać numer 1 rankingu deblowego.​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
R. Federer / S. Wawrinka - L.Paes / R.Stepanek
typ: 2 @ 1.70

⛔
Washington Wizards - Charlotte Bobcats
typ: Al Jefferson poniżej 26.5 @ 1.85

✅ 26 pkt ????
Betsson

Jeśli Szwajcarzy nie odpuszczą już w tym pojedynku to zajadą się w dalszej fazie singlowego turnieju. Oczywiście wcale nie jest powiedziane że dojdzie do ich pojedynku ale siłą rzeczy każdy na to liczy. Anderson który w tym momencie gra ze Stachem wcale nie zamierza odpuścić. Haas mam nadzieję że również stawi jakiś opór a co za tym idzie w grę wejdzie zmęczenie. Paes&amp;Stepanek to doświadczeni debliści. Powinni pokazać że to oni są starymi wyjadaczami w deblu a nie na odwrót. Forma jest. Wszystko wskazuje na ich wygraną i to gram.
e: Problemy Wawrinki na korcie. Poprosił o pomoc. W tym momencie wydaje się już być wszystko w porządku ale Stasiu wygrał drugą partię i walczy w trzeciej. To musi odbić się w deblu. Paes&amp;Stepanek mają tym samym ogromną szansę na zwycięstwo.
NBA opisane wyczerpująco w dziale przez @wojnodrake. Również jestem zdania że Marcin pokaże polską siłę. Linia jeszcze wyższa niż ta zagrana przez kolegę więc próbuje.​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Sevilla - Real Betis
typ: powyżej 5.5 żk @ 1.65

ach, te wybicia ✅ piłki po gwizdku

B. Bryan / M. Bryan - J.Isner / S.Querrey
typ: 1 @ 1.22
✅
Betsson​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Kevin Anderson - Roger Federer
typ: 2 @ 1.18
✅
Mark Selby - Alan McManus
typ: 1 @ 1.27
✅
L.Hradecka J.Zheng - C.Black/ S.Mirza
typ: 2 @ 1.41
✅
Betsson​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Flavia Pennetta - Agnieszka Radwańska
typ: 0:2 @ 2.30
Betsson
W dziale tenisa pisałem jak w moich oczach wyglądał mecz Włoszki ze Stephens. Straciła w najmniej oczekiwanym momencie koncentracje przez co potem jej gra wyglądała bardzo słabo. Podobnie było dziś z Na Li. Wystarczy spojrzeć jak wyglądał 1 set. Z Amerykanką też potrafiła przegrać wygrany gem w najmniej oczekiwanym momencie. To pokazuje jej stan psychiczny na ten moment. Aga ma chłodniejszą głowę, nie da sobie wydrzeć seta bo gra na prawdę bardzo dobrze a co najważniejsze mądrze. Potwierdziła to dziś z Halep. Zrewanżowała się jej za Doha, teraz pora na rewanż za Dubaj.
*kontrowane na żywo.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Alexandr Dolgopolov - Roger Federer
typ: 2 @ 1.25

✅
Danny Garcia - Mauricio Herrera
typ: 1 @ 1.05

✅
Justin Scoggins - Will Campuzano
typ: 1 @ 1.23

✅
Alex Garcia - Sean Spencer
typ: 1 @ 1.26

✅

Jessica Andrade - Raquel Pennington

typ: 1 @ 1.32

✅
AKO: 2.69
Betsson​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Fiorentina - Chievo
typ: poniżej 2.5 @ 1.79

⛔
Montpellier - Bordeaux
typ: 1X @ 1.19

✅
AKO: 2.13
Betsson

Jak widać na załączonym obrazku obie ekipy w okrojonych składach.
Brak Rossiego i Valero to podstawowe argumenty do tego typu. W dodatku Valero, Rossi, Fernandez oraz Joaquin to zawodnicy którzy najwięcej asystują więc przypuszczam że akcji podbramkowych będzie zwyczajnie mniej niż kiedy ci zawodnicy znaleźliby się na boisku.
Po stronie Chievo zostanie tylko i wyłącznie Paloschi jeśli chodzi o strzelanie bramek. To on jest zawodnikiem który jak do tej pory znalazł najwięcej razy drogę do bramki. Brak Thereau to ogromna strata w porównaniu z preferowanym do gry Stoianem który rozegrał 11 meczów z czego tylko 3 od pierwszych minut.
Średnia bramek strzelana przez Chievo w lidze to 0,81 na mecz.
Lepiej radzą sobie Fiołki bo jest to 1,66 ale z takimi brakami nie sądzę aby odpali maszynę zwłaszcza że są po dwóch ciężkich meczach z Juventusem - jednym w lidze, drugim w LE w miniony czwartek. Gomez sam sobie nie poda i nie strzeli, on też potrzebuje kogoś, kto wyłoży mu piłkę.
Chievo walczy o każdy punkt aby móc pozostać w Serie A także w moim odczuciu szykuje się mecz walki z maksymalnie jedną lub dwoma bramkami.​

Do góry Bottom