>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by nikefootball... come back!

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
AC Milan - Udinese
typ: 2X @ 2.01
Betsson

Osasuna - Barcelona
typ: Wygrana gości + Poniżej 3.5 @ 2.40
Betsson

Za duże braki w Milanie aby nie skorzystać z takiej opcji. Remis jest na pewno w zasięgu Bianconeri.
Trochę niewygodny teren dla Barcy. Na wyjazdach strzelają nieco mniej niż na CN. Boję się jedynie wyniku 1:3 który chodzi mi po głowie ale i tak zaryzykowałem to co napisane.​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
A ja znalazłem zupełnie coś innego. A jest to typ na posiadanie piłki. Taka sytuacja... :razz:
O jaki mecz mi chodzi? Bayern - Plzen oczywiście. Betsafe wystawiło linię 63.5 % Bayernu. Jest to spokojnie granica do ogarnięcia.
Jaką grę preferuje Pep - każdy wie. A teraz garść statystyk:
Bayern - Mainz: 79% posiadanie Bayernu
Leverkusen - Bayern: 70%
City - Bayern: 60%
Bayern - Wolfsburg: 66%
Schalke - Bayern: 64%
Bayern - CSKA: 66%
Bayern - Hannover: 64%
Bayern - Chelsea: 64%
Dalej już mi się nie chce wymieniać. Tylko z Borussią M i City, Bayern nie przekroczył tej linii.
Bayern powyżej 63.5 % posiadania piłki @ 1.80 Betsafe
ps. nie widziałem posta kapsztiego
Dopiero teraz wstawione tutaj z powodu wyjścia.
Godzina napisania: 19:27.
W momencie stawienia kurs zmalał do 1.69.

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Detroit Red Wings - Ottawa Senators
typ: 1 OT @ 1.65 Betsafe
Boston Celtics - Brooklyn Nets
typ: 1 @ 1.68 Betsafe

Milwaukee Bucks - New York Knicks
typ: 2 @ 1.66 Betsafe

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Paul-Henri Mathieu - Michael Llodra
typ: 2 @ 1.41 Betsafe

David Ferrer - Julien Benneteau

typ: 1 @ 1.32 Betsafe

Serena Williams - Petra Kvitova

typ: 1 @ 1.11 Betsafe

AKO: 2.07

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Trabzonspor - Legia Warszawa
typ: 1 DNB @ 1.21 Betsafe

Paços de Ferreira - Dnjepropetrowsk

typ: 2 @ 1.72 Betsafe

Sheriff Tiraspol - Tottenham
typ: Tottenham over 1.5 @ 1.50 Betsafe
AKO: 3.12

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Crystal Palace - Arsenal
typ: 2 @ 1.33

Manchester United - Stoke
typ: 1 @ 1.32

Bayer Leverkusen - FC Augsburg
typ: 1 @ 1.55

Aston Villa - Everton
typ: BTS @ 1.65

Betsafe Arsenal mimo porażki w LM nie grał źle. Został z początku zdominowany pod względem taktycznym przez Borussię. Z czasem wyglądało to już jednak lepiej czego dowodem była strzelona bramka. Bardzo podobał mi się w tym meczu Sagna. Super wejścia bokiem które robiły przewagę powinny i dziś być jego znakiem firmowym.
Crystal nie ma żadnego argumentu aby chociażby urwać punkt gościom. Ich dorobek punktowy mówi wszystko. Na tak grający Arsenal warto dziś postawić.
Man U stoi przed szansą poprawienia swojego wyniku na OT. Czas najwyższy coś wygrać bo robi się nie ciekawie. Nie tego spodziewano się w tym sezonie. Wraca najprawdopodobniej Van Persie. Zrobi to co do niego należy i będzie ok. Co jak co ale jeszcze ubiegłotygodniowego remisu ze Świętymi można było się spodziewać ale już dziś taki wynik nie wchodzi w grę.
Bayer w znakomitej dyspozycji. Notuje super wyniki. Potrafił nawet przeciwstawić się maszynie Guardioli a zwycięstwo 4:0 nad Shakhtarem pokazało, że gotowi są na wszystko. Augsburg z problemami w defensywie. Nie rozumiem tylko ruchów kursów. Może jakaś rotacja w składzie Aptekarzy ? Nie wiem. Niestety nie mogę poczekać do ukazania się składów ale myślę, że zbytnio nie będą mieszali w ustawieniu. Ścisk w tabeli od 1-3 jest niesamowity. Każda strata punktów może być odczuwalna. Moim zdaniem nie będą sobie na to chcieli pozwolić. Po takim występie w LM każdy inny wynik niż wygrana będzie dla wszystkich rozczarowaniem.
Pojedynek Villi i Evertonu znakomicie opisał w dziale @bułeczka. To będzie pojedynek dwóch snajperów. Z jednej strony wracający do pełnej dyspozycji Benteke, a z drugiej będący w dobrej formie Lukaku, który po dwóch golach w meczu eliminacyjnym z Chorwacją dał zwycięstwo Belgii. Obaj mają po 4 trafienia w lidze. A przecież sami nie grają. Ostatnie wyniki obu drużyn pokazują że potrafią i strzelać ale i tracić. Dla tego typu to oczywiście super sprawa. Historia również po mojej stronie. Liczę na otwarty futbol i gole z obu stron.​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Chicago Bulls - New York Knicks
typ: Derrick Rose poniżej 23.5 @ 1.85
18 pkt

LA Clippers - Golden State Warriors
typ: Chris Paul powyżej 18. @ 1.80

42 pkt i dodatkowo 15 asyst! To była jego noc!
Betsafe Rose zmaga się z bólem szyi. W takim wypadku istnieje większe prawdopodobieństwo nie wykręcenia tylu punktów niż na odwrót. Może otrzymać mniej minut co przełoży się zapewne na jego wynik punktowy.
Sprawdziłem historię pojedynków Clippers z GSW i znalazłem ciekawe statystyki jeśli chodzi o punkty Paula.
Sezon 2012/2013:
21.01.2013 : 4 punkty
06.01.2013 : 27 punktów
03.01.2013 : 23 punkty
04.11.2012 : 27 punktów
Sezon 2011/2012
14.04.2012 : 28 punktów
12.03.2012 : 23 punkty
21.02.2012 : 24 punkty
26.12.2012 : 20 punktów
Wcześniej też nie było źle.
Te wyniki robią wrażenie mając w perspektywie linię 18 punktów. Paul zagrał podobno słabo w ostatnim meczu. Porażka też boli. Dlatego może dziś być podwójnie zdeterminowany aby pomóc drużynie w zwycięstwie i to przed własną publicznością. Zapowiada się overowy mecz więc jest komu przydzielać punkty. Liczę tym samym na dobry wynik z jego strony.​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Borussia Dortmund - VfB Stuttgart
typ: Borussia over 1.5 @ 1.29

Paris SG - Lorient
typ: Cavani strzeli @ 1.75

Betsafe 45 minut wystarczyło.​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Pittsburgh Penguins - Columbus Blue Jackets
typ: Crosby strzeli @ 2.25

Betsafe Crosby notuje serię trzech spotkań bez zdobytej bramki. Czas ją przełamać. Ma ku temu znakomitą okazję przed własną publicznością. Pracuje na innych kolegów więc pora aby role się odwróciły.​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Edmonton Oilers - Detroit Red Wings
typ: 2 OT @ 1.95
San Jose Sharks - Phoenix Coyotes
typ: 1 OT @ 1.49
Golden State Warriors - Sacramento Kings
typ: 1 @ 1.12
Betsafe 21-latek w bramce Wings. Patrz tam jako młody. Powodzenia!​

nikefootball 779

nikefootball

Użytkownik
Helmond Sport - Jong Ajax
typ: 1 @ 1.63

Betsafe Kompletnie przemeblowany skład gości. Tak jak pisał @Elano07 brakuje trochę zawodników w młodym Ajaxie. U gospodarzy pełen arsenał z Brouwersem i Kocem na czele
e: &quot;wonderful come back&quot; jak to powiedział komentator! z 0:2 na 3:2.​

Do góry Bottom