>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Nayde

nayde 3

nayde

Użytkownik
Witam wszystkich. W tym temacie będę zamieszczał typy, które moim zdaniem opłaca się postawić. Kursy z moich typów pochodzą z bet365.
Życzę miłej gry i wysokich wygranych!

Pozdrowienia z Grodu Kraka

Moje statystyki:
✅ typy trafione: 3
⛔ typy nietrafione: 0
zwroty:

nayde 3

nayde

Użytkownik
Hiszpania - Szkocja over 2,5 @1.53 ✅

Szkoci chcąc awansować na Euro, muszą walczyć o 3 punkty i atakować. To sprawi, że Hiszpania będzie miała w przodach dużo miejsca i spokojnie będzie mogła wypunktować rywala. Hiszpanie w 7 meczach eliminacyjnych zdobyli jak dotąd 23 bramki.

nayde 3

nayde

Użytkownik
Trabzonspor - Ankaragucu 1 @1.33 ✅

Trabzonspor - uczestnik Ligi Mistrzów - podejmuje na własnym boisku Ankaragucu, drużyne zamykającą ligową tabele z zaledwie 1 punktem na koncie po 5 meczach. Mecz z serii tych, w których nie można pozwolić sobie na strate punktów. Jak dla mnie pewna jedynka. Jeśli ktoś lubi grać na wyższe kursy polecam 1/1 HT/FT (1.83).

nayde 3

nayde

Użytkownik
Podbeskidzie Bielsko-Biała - Cracovia Kraków DNB 1 @1.53 ✅

Trzynaste w tabeli Podbeskidzie podejmuje na własnym boisku szesnastą Cracovię. Bilans gospodarzy na własnym boisku to 1-2-2. Owe dwie przegrane były dość pechowe (2:3 z Koroną i 0:1 z Ruchem). Myśle, że z rywalem tak słabym jak Pasy, gospodarze powinni sobie poradzić i zanotować wygraną numer dwa. Cracovia z nowym trenerem wciąż nie zachwyca i nic nie wskazuje na to żeby miało się to zmienić. Drużyna gości na wyjazdach spisuje się lepiej niż na własnym terenie, stąd bezpieczny typ &quot;bez remisu&quot;.

nayde 3

nayde

Użytkownik
Lyon - Nancy 1 @1.33 ✅

Zajmujący trzecie miejsce Lyon gra u siebie z czerwoną latarnią ligi - Nancy. W 9 dotychczasowych meczach Nancy ani razu nie zdobyło 3 punktów, 5 razy remisując i przegrywając 4 razy. Lyon u siebie 3 razy wygrywal i raz zremisował a bilans Nancy na wyjeździe to 1 punkt w 4 meczach. Piłkarze z Lyonu po prostu muszą w tym spotkaniu zdobyć komplet punktów.

Barcelona - Santander over 2,5 @1.28 ✅

Barca w dotychczasowych meczach u siebie osiągała następujące wyniki: 5:0, 8:0, 5:0. Over 2,5 to absolutne minimum w tym meczu.

Real Madrid - Betis over 2,5 @1.30 ✅

Podobnie jak w przypadku ekipy Guardioli, 3 bramki to minimum w tym meczu. Wyniki Realu na Bernabeu w tym sezonie to 4:2 i 6:2

Napoli - Parma 1 @1.50 ⛔

Ligowy średniak - Parma - wybiera się na będące w bardzo wysokiej formie Napoli. Jeśli Napoli poważnie myśli o walce o najwyższe trofea, musi zdobyć tego wieczoru 3 punkty.

Polonia Warszawa - Górnik Zabrze 1 @1.70 ⛔

Liverpool - Man Utd obie strzelą @1.66 ✅

Bayern Monachium - Hertha Berlin over 2,5 @1.40 ✅

Schalke - Kaiserslautern 1 @1.44 ⛔

Granada - Atletico Madryt DNB 2 @1.50 ZWROT

Man City - Aston Villa 1 @1.33 ✅

Chelsea - Everton 1 @1.36 ✅

Wisła Kraków - Jagiellonia Białystok - obydwie strzelą @2.10 ✅

Moje statystyki:
✅ typy trafione: 11
⛔ typy nietrafione: 3
zwroty: 1

nayde 3

nayde

Użytkownik
Arsenal - Sunderland 1 @1.44 ✅

Kanonierzy po słabym początku sezonu muszą zacząć punktować. Po transferach kilku graczy ich gra wygląda coraz lepiej. Podejmują u siebie słaby Sunderland który w tym sezonie zaledwie raz potrafił zdobyć 3 punkty. Nie widzę innej opcji, jak zwycięstwo gospodarzy.

Sevilla - Gijon 1 @1.36 ✅

Sevilla jak dotąd w tym sezonie niepokonana. U siebie wygrali 3 na 3 mecze. Natomiast Gijon swoje dwa mecze wyjazdowe przegrał. Zwycięstwo może dać Sevilli awans nawet na 3 miejsce. Wiedzą więc o co walczą i na pewno dadzą z siebie wszystko w tym meczu.

Feyenoord - Venlo over 2,5 @1.30 ✅

Przedostatnie w tabeli Venlo (bilans 0-3-5) jedzie na gorący teren do Rotterdamu. Piłkarze VVV na wyjazdach zaliczają dość bolesne porażki (4:0, 4:1, 2:0). Przewiduje, że i tym razem wrócą do domu z bagażem bramek.

Ruch - Legia 1X @1.40 ⛔

Ruch u siebie jest bardzo silny. W tym sezonie na Cichej tylko raz przegrali, a 4 razy zdobywali komplet punktów. Myślę, że z Legią nie przegrają.

Moje statystyki:
✅ typy trafione: 14
⛔ typy nietrafione: 4

nayde 3

nayde

Użytkownik
Widzew Łódź - ŁKS Łódź 1 @2.00 ⛔

Kurs 2.00 na Widzew to według mnie duża promocja. RTS potrafił pokonać u siebie nie byle jakie drużyny, bo Polonie Warszawa i Jagiellonie, a z Wisłą Kraków stracili bramke na 1:1 w 93minucie. ŁKS na wyjazdach potrafił wygrać jedynie z bardzo słabą Cracovią. W mojej opini derby Łodzi wygrają gospodarze.

Moje statystyki:
✅ typy trafione: 14
⛔ typy nietrafione: 5

nayde 3

nayde

Użytkownik
CSKA Moskwa - Trabzonspor 1 @1.61 ✅

Gorący turecki temperament, może zostać zgaszony w zimnym Moskiewskim klimacie. CSKA jeszcze nie zwyciężyło w tej edycji Ligi Mistrzów. Jak nie z (teoretycznie) najsłabaszą drużyną w grupie, na własnym boisku, to z kim?

Real - Lyon - obydwie strzelą @1.83 ⛔

Obydwie drużyny uwielbiają ofensywny futbol i myślę, że obie znajdą droge do bramek rywali.

Real - Lyon X2 @4.00 ⛔

Ten typ postawiony tylko dlatego, bo kurs na niego jest chyba troszeczkę zawyżony, więc warto zaryzykować. Realowi zawsze ciężko grało się z Lyonem. Wygrali z nimi tylko jeden z ośmiu ostatnich meczy!

Moje statystyki:
✅ typy trafione: 15
⛔ typy nietrafione: 7

Do góry Bottom