zaczynam od dzisiaj...moje NOWE WARTOŚCIOWE TYPY ..ponieważ przegrałem ostatnio dużo kasy...mam nadzieję że wrzucanie typów tutaj bardziej mnie zmotywuję...teraz
typy z analizami...:
PIERWSZE TYPY NA JUTRO
FC PORTO - SETUBAL OVER 2.5 Porto więc zdecydowanie najlepsza według mnie ekipa w lidze portugalskiej podejmie słabiutkie Setubal...więc czy od takiej drużyny jak Porto nie można wymagać przynajmniej 3 bramek...??? nawet trzeba polecam ten typ!!!!! tym bardziej że u siebie Porto w 6 meczach ma bilans bramek 20:6!!!
KASIMPASPOR - ESKISEHIRSPOR 1X Kasimpa gra ponad oczekiwania wszystkich..grają bardzo dobrze!!! są wysoko w tabeli a u siebie podejmą słabe nawet bardzo eskisehirspor polecam czystą jedynkę ...ale dla bezpieczeństwa swojego kapitału daje z x!!!
N.FUNCHAL - NAVAL MAIO 1 tu jestem pewny czystej jedyneczki...nic wiecej Maio są najsłabszą drużyna ligi ????
(przy stanie 1:1 anulowane)!!!
LIVERPOOL - ASTON VILLA 1X chciałem dać czystą jedyneczke ale troszke się obawiam...podobnie jak wyżej z x dla bezpieczeństwa kapitału!!!
STEAUA BUCHAREST - UNIVERSITEA CLUJ 1 Steaua musi wygrać i wygra jestem tego pewny ..muszą to zrobić aby gonić czołówke ligi bo zaliczyli falstart...!!!