>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

typy by michalos89

M 0

michalos89

Użytkownik
zaczynam od jutra grać nieco inaczej...myśle ze dorosłem do wygrywania w bukach ???? od jutra jedno max dwa spotkania na kuponie ???? ...na początek:

Utrecht- Venlo 1✅
Atletico M- Barcelona 2✅

oby na zielono ????

jest ok:cool:

✅ 20,60

M 0

michalos89

Użytkownik
zaczynam od jutra grać nieco inaczej...myśle ze dorosłem do wygrywania w bukach ???? od jutra jedno max dwa spotkania na kuponie ???? ...na początek:

Espoo-Kuopio 1✅
Atletico M- Barcelona 2✅

????

M 0

michalos89

Użytkownik
Inter Mediolan- Bari 1
Liverpool- Northampton 1
Scunthorpe- Manchester U. 2
Barcelona- S. Gijon 1
Leverkusen- Frankfurt 1 (DNB)
Freiburg- Schalke 04 2 (DNB)

M 0

michalos89

Użytkownik
Inter Mediolan- Bari 1✅
Liverpool- Northampton 1????
Scunthorpe- Manchester U. 2✅
Barcelona- S. Gijon 1✅
Leverkusen- Frankfurt 1 (DNB)✅
Freiburg- Schalke 04 2 (DNB)✅
Liverpool masakra:/

M 0

michalos89

Użytkownik
CFR Craiova- Steaua B- awans 2
Breda- Venlo- awans 1
Bellinzona-Thun- 1x
Sevilla- Santander- over 2.5
Villarreal- Deportivo- over 1.5
Sion- Xamax N- over 2.5
Getafe- Malaga 1 (DNB)
Juventus- Palermo 1 (DNB)

M 0

michalos89

Użytkownik
troche kasy ostatnio przegrałem wiec narazie zabawie sie tak że bede podawał tu swoje typy ale za prawdziwe pieniadze grać nie bede..zawsze mniej emocji ale pewniej ???? ....na poczatek:

Piast Gliwice-Warta Poznań 1
Bolton - MU 2
Pilzno - Pribram 1
Breda -Tilburg 1
Wolfsburg - Freiburg 1

M 0

michalos89

Użytkownik
troche kasy ostatnio przegrałem wiec narazie zabawie sie tak że bede podawał tu swoje typy ale za prawdziwe pieniadze grać nie bede..zawsze mniej emocji ale pewniej ???? ....na poczatek:

Piast Gliwice-Warta Poznań 1✅
Bolton - MU 2⛔
Pilzno - Pribram 1✅
Breda -Tilburg 1✅
Wolfsburg - Freiburg 1✅
haha jak zawsze jeden mecz:/

M 0

michalos89

Użytkownik
Partizan-Arsenal 2x✅
Braga-Donieck 1x⛔
Chelsea-Marsylia 1✅
Roma-Cluj 1✅
Auxerre-Real Madryt 2x✅
Braga zawiodła...myślałem ze remisik to spokojnie ugraja :/

M 0

michalos89

Użytkownik
Palermo-Lausanne 1
Villarreal-Brugge 1
S.Tiraspol-D.Kijów x2
St.Petersburg-AEK Ateny 1
Sampdoria-Debreczyn 1
PSG-Karpaty Lwów 1
CSKA Sofia-Porto 2 (DNB)
Man.City-Juventus 1

M 0

michalos89

Użytkownik
zaczynam od dzisiaj...moje NOWE WARTOŚCIOWE TYPY ..ponieważ przegrałem ostatnio dużo kasy...mam nadzieję że wrzucanie typów tutaj bardziej mnie zmotywuję...teraz typy z analizami...:
PIERWSZE TYPY NA JUTRO
FC PORTO - SETUBAL OVER 2.5 Porto więc zdecydowanie najlepsza według mnie ekipa w lidze portugalskiej podejmie słabiutkie Setubal...więc czy od takiej drużyny jak Porto nie można wymagać przynajmniej 3 bramek...??? nawet trzeba polecam ten typ!!!!! tym bardziej że u siebie Porto w 6 meczach ma bilans bramek 20:6!!!
KASIMPASPOR - ESKISEHIRSPOR 1X Kasimpa gra ponad oczekiwania wszystkich..grają bardzo dobrze!!! są wysoko w tabeli a u siebie podejmą słabe nawet bardzo eskisehirspor polecam czystą jedynkę ...ale dla bezpieczeństwa swojego kapitału daje z x!!!
N.FUNCHAL - NAVAL MAIO 1 tu jestem pewny czystej jedyneczki...nic wiecej Maio są najsłabszą drużyna ligi ????
LIVERPOOL - ASTON VILLA 1X chciałem dać czystą jedyneczke ale troszke się obawiam...podobnie jak wyżej z x dla bezpieczeństwa kapitału!!!
STEAUA BUCHAREST - UNIVERSITEA CLUJ 1 Steaua musi wygrać i wygra jestem tego pewny ..muszą to zrobić aby gonić czołówke ligi bo zaliczyli falstart...!!!

M 0

michalos89

Użytkownik
zaczynam od dzisiaj...moje NOWE WARTOŚCIOWE TYPY ..ponieważ przegrałem ostatnio dużo kasy...mam nadzieję że wrzucanie typów tutaj bardziej mnie zmotywuję...teraz typy z analizami...:
PIERWSZE TYPY NA JUTRO
FC PORTO - SETUBAL OVER 2.5 Porto więc zdecydowanie najlepsza według mnie ekipa w lidze portugalskiej podejmie słabiutkie Setubal...więc czy od takiej drużyny jak Porto nie można wymagać przynajmniej 3 bramek...??? nawet trzeba polecam ten typ!!!!! tym bardziej że u siebie Porto w 6 meczach ma bilans bramek 20:6!!!
KASIMPASPOR - ESKISEHIRSPOR 1X Kasimpa gra ponad oczekiwania wszystkich..grają bardzo dobrze!!! są wysoko w tabeli a u siebie podejmą słabe nawet bardzo eskisehirspor polecam czystą jedynkę ...ale dla bezpieczeństwa swojego kapitału daje z x!!!
N.FUNCHAL - NAVAL MAIO 1 tu jestem pewny czystej jedyneczki...nic wiecej Maio są najsłabszą drużyna ligi ???? ✅⛔(przy stanie 1:1 anulowane)!!!
LIVERPOOL - ASTON VILLA 1X chciałem dać czystą jedyneczke ale troszke się obawiam...podobnie jak wyżej z x dla bezpieczeństwa kapitału!!!
STEAUA BUCHAREST - UNIVERSITEA CLUJ 1 Steaua musi wygrać i wygra jestem tego pewny ..muszą to zrobić aby gonić czołówke ligi bo zaliczyli falstart...!!!

Do góry Bottom