na jutro:
Turcja-Rumunia 1 Irlandia-Argentyna 2
Czarnogóra-Irlandia Północna 1
Stawka:5zł Rosja-Bułgaria 1 Anglia-Węgry 1
Malta-Macedonia 2???? Szwecja-Szkocja 1 Estonia-Wyspy Owcze 1
Stawka:5zł
cóż szkoda tej Macedonii..nie wiem jak oni mogli zremisować na tej Malcie,ale tak to jest z pewniakami ..ale na szczęście drugi kupon na plus 27,80
po głębokich analizach wyśle też coś takiego na Eliminajce LM oraz LE:
Feyenoord-Gent 1
Club Brugge-Dyn.Mińsk 1
Basel-Sheriff Tiraspol 1
Dynamo Kijów-Ajax Amsterdam 1
Getafe-APOEL 1
Celtic-Utrecht 1
oby do przodu
wracam do gry po małej przerwie!..grałem ale nie dawałem na forum i miałem raczej mizerne szczescie ???? ...wiec zaczynam spowrotem dzielic sie typami...na dzisiaj:
Marsylia-Spartak Moskwa 1
Arsenal-S.Braga 1
Bayern M- Roma 1
Cluj- Basel x2
wracam do gry po małej przerwie!..grałem ale nie dawałem na forum i miałem raczej mizerne szczescie ???? ...wiec zaczynam spowrotem dzielic sie typami...na dzisiaj:
Marsylia-Spartak Moskwa 1????
Arsenal-S.Braga 1
Bayern M- Roma 1
Cluj- Basel x2
Marsylia-Spartak Moskwa 1????
Arsenal-S.Braga 1
Bayern M- Roma 1
Cluj- Basel x2
zaczynam od jutra grać nieco inaczej...myśle ze dorosłem do wygrywania w bukach ???? od jutra jedno max dwa spotkania na kuponie ???? ...na początek:
Espoo-Kuopio 1
Atletico M- Barcelona 2
zaczynam od jutra grać nieco inaczej...myśle ze dorosłem do wygrywania w bukach ???? od jutra jedno max dwa spotkania na kuponie ???? ...na początek:
Utrecht- Venlo 1
Atletico M- Barcelona 2
oby na zielono ???? :grin:
Utrecht- Venlo 1
Atletico M- Barcelona 2
oby na zielono ????
jest ok