#30 typ od rogera Aurelie Muller wygra zawody na 10km na otwartym akwenie @4.33
Stawka: 100zł #31
Wisła Płock - Jagiellonia Białystok over 2.5 gola + BTS @2.05
Stawka: 50zł #32
Chelsea Londyn - West Ham over 2.5 gola + BTS @2.25
Stawka: 50zł Dziś lub jutro robię podsumowanie tego tematu i chyba dalej go nie prowadzę, bo dużo gram live i nie wszystko tutaj wrzucam.
Cóż wygląda to jak wygląda natomiast nie wrzucałem wszystkiego co grałem, nie mogę tego tutaj wliczyć, bo to by było nieuczciwe. Nie wiem czy będę tutaj wrzucał jeszcze swoje typy, ale jeżeli będę to robił to muszę wrzucać wszystko co gram. Pozdrawiam!
PS. W temacie wystąpiła pomyłka, ponieważ dwa typy potraktowałem jako #25.
#36 Flipsid3 @2.62
Stawka: 50zł
#37 2. mapa Flipsid3 @2.35
Stawka: 50zł e: Nie wiem czy można tak, robić bo wrzuciłem to w Typach na żywo a rozliczyć chcę też tutaj, tym samym będę rozliczał wszystko co gram. Ktoś odpowie czy tak mogę czy nie mogę tego wliczyć do tematu?
Dobra nie lubię tego robić, bo wtedy mi się estetyka tematu nie podoba, no ale jednak chcę rozliczać wszystko co gram w tym temacie dlatego wrzucam dwa zakłady, które mam w grze, oczywiście typy pobrane od rogera #43 Kolarstwo Keirin M + Koszykówka K + Siatkówka K + Ręczna K + Tenis
Jason Kenny wygra Hiszpania - Turcja Brazylia - Chiny Rosja - Serbia Norwegia - Szwecja
Monfils - C. Busta
Karlovic - Monaco
Fognini - Isner
@1.61 + Hiszpania @1.22 + Brazylia @1.20 + Serbia+1.5 seta @1.44 + Norwegia @1.28 + Monfils @1.22 + Karlovic @1.36 + Isner @1.30 = @9.37
Stawka: 88zł
#44 dubel, który ma pograne połowa forum i dziś wszyscy balują nad ranem
Walsh Jennings/Ross - Agatha/Barbara
Alison/Bruno Schmidt - Brouwer/Meeuwsen Walsh Jennings/Ross @1.44 + Alison/Bruno Schmidt @1.50 = @2.16
Stawka: 400zł (!!!)
Kolejne typy od rogera, które pobieram z miłą chęcią #45
Mutaz Essa Barshim wygra skok wzwyż @ 2.75
Stawka: 80zł
Genzebe Dibaba wygra bieg na 1500m @ 1.80
Omar McLeod wygra bieg na 110m przez płotki
Nicolai/Lupo vs Krasilnikov/Semenov
@1.61 + Nicolai/Lupo @1.61 = @2.60
PS. Następne podsumowanie zrobię ogólne i typy 'swoje'.
e: Zmiana kursu na Dibabę, ponieważ ja pograłem po 1.80