Z okazji zbliżających się Zimowych Igrzysk Olimpijskich w Mediolanie oraz Cortina d’Ampezzo 2026 zapraszamy ponownie do drużynowej rywalizacji. Trzyosobowe drużyny odpowiadają na pytania i zdobywają punkty wspólnie. Zimowa rywalizacja z Betclic na ZIO 2026. W puli 1000 PLN od Betclic!
Uwaga! Aby wziąć udział trzeba się zapisać do konkursu
Nie masz konta w Betclic? Nic straconego założysz je w kilka minut
TUTAJ!
Serdeczne dzięki za docenienie moich starań ???? Chciałbym do końca grudnia dobić do 20 000zl. Myślę, ze jest to realne.
Jeśli chciałbyś pogadać to podaj mi swój e-mail lub gg na PW.
Pozdro
Witam,
śledzę temat i narazie minus! Może warto coś zmienić? Mówią że pewniak na dziś: Lucchese-Nocerina, 2,90
jakbyś tak postawił 9470,93 to mógłby być niezły zysk . Za jednym strzałem byłoby wszystko załatwione , gigantyczny plus . Może ktoś skorzysta ...
Życzę powodzenia.
Pozdrawiam.
Jak na razie moje pewniaki wygrywały zawsze oprócz jednego razu jestem na minusie bo jeśli nie zauważyłeś, a wystarczy prześledzić cały temat NIE STOSOWAŁEM PROGRESJI A PONAD to zmniejszyłem stawki. Gdybym grał progresja i nie zmniejszał stawek z 1000zł na 100zł to stan konta by wynosił ponad 15 000zł. Warto czasami dobrze przeanalizować tematy od innych osób