44 kupon
Sochaux v St Etienne (+0,5) Typ:2
2:1
Ako:1,60
Buk: Bet365
Stawka: 50zł
Potencjalna wygrana:80zł
45 kupon
Man Utd v Arsenal Typ:1 - 1,50
8:2
Real Zaragoza v Real Madryt Typ:2 - 1,30
0:6
Sochaux v St Etienne Typ:2 - 3,25
2:1
West Brom v Stoke Typ: Poniżej 3.5 - 1,25
0:1
Ako: 7,92
Stawka: 8,60zł
Potencjalna wygrana: 68,12zł
46 kupon
Sochaux v St Etienne Typ: Tylko goście zdobędą gola
Ako:5,00
Stawka:10zł
Potencjalna wygrana: 50zł
Drużyna St Etienne gra na wyjeździe z Sochaux, które w czwartek dostało u siebie srogą lekcje od ukraińskiego Metalista Charków 0:4. Zieloni w poprzedniej kolejce zremisowali na wyjeździe z Marsylią 0:0. Dla mnie zdobycie punktów przez St Etienne w tym meczu jest bardzo prawdopodobne dlatego zagrałem na nich goła dwójkę za 3.25 oraz w handicapie +0,5 gdyby padł remis za 1.60, chodzi mi też po głowie typ, że Sochaux nie zdobędzie bramki kurs 5,00 gdyż w bramce przyjezdnych doskonale prezentuje się bramkarz Ruffier.
Czerwone diabły z Manchesteru podejmuje u siebie Arsenal Londyn. Mecz który jest klasykiem w tym sezonie może stracić tę renomę, a to przez zespół gości. Wszyscy wiedzą że po odejściu Fabregasa i Nasriego kanonierzy będą mieć problem z budowaniem akcji ofensywnych bo to właśnie ci zawodnicy byli mózgami Londyńczyków. W Arsenalu będą stawiać na młodzież ale brak doświadczonych zawodników w kadrze powoduje że Arsenal przez ostatni czas nie zdobył żadnego trofeum. United natomiast również możemy zobaczyć kilka młodych twarzy ale w połączeniu tego z doświadczonymi zawodnikami jakich nie brakuje w manchesterze stanowi to doskonała proporcję.
Krótko o dwóch pozostałych typach:
Real Madryt jeśli marzy o odebraniu tytułu mistrzowskiego Barcelonie to takie mecze musi wygrywać, starta punktów spowoduje, że Barcelona znowu może być niedościgniona. West Brom gra u siebie ze Stoke. Nie są to zespoły z armatami ofensywnymi ale trzy bramki mogą paść skłonny jestem postawić 2;0 lub 2:1 dla gospodarzy. 4 bramki w tym meczu mało prawdopodobne więc -3,5.