Witam !
Od dzisiaj będę zamieszczał swoje kupony w tym dziale oraz regularnie co 2 tygodnie prowadził statystyki. Bawiłem się w bukmacherkę wcześniej czyli jakieś 2 lata temu, ale za bardzo mi to nie wychodziło. Zobaczymy jak będzie teraz. Zacząłem od paru dni i jak na razie jestem na "+". Bukmacher w jakim gram to tylko i wyłącznie bwin lub totomix jeżeli funduszy zabraknie na koncie.
Na dzisiaj taki kuponik
Southampton - Charlton Athletic 1X2
Typ: Southampton 1.40
St Johnstone - Glasgow Rangers 1X2
Typ: Glasgow Rangers 1.37
NK Maribor - NK Primorje 1X2
Typ: NK Maribor 1.25
Steaua Bukareszt - Unirea Urziceni 1X2
Typ: Steaua Bukareszt 1.25
Accrington Stanley - Southend United 1X2
Typ: Accrington Stanley 1.60
Stawka: 5 PLN
AKO: 4,80
Ewentualna wygrana: 23,98 PLN
Dobry początek, pierwszy kupon opublikowany na forum i do przodu Obawiałem się trochę Accrington, ale jednak dali radę. Jeżeli chodzi o resztę to jak dla mnie były pewniaki. Mam nadzieję, że ktoś skorzystał z moich typów
Od dzisiaj będę zamieszczał swoje kupony w tym dziale oraz regularnie co 2 tygodnie prowadził statystyki. Bawiłem się w bukmacherkę wcześniej czyli jakieś 2 lata temu, ale za bardzo mi to nie wychodziło. Zobaczymy jak będzie teraz. Zacząłem od paru dni i jak na razie jestem na "+". Bukmacher w jakim gram to tylko i wyłącznie bwin lub totomix jeżeli funduszy zabraknie na koncie.
Na dzisiaj taki kuponik
Southampton - Charlton Athletic 1X2
Typ: Southampton 1.40
St Johnstone - Glasgow Rangers 1X2
Typ: Glasgow Rangers 1.37
NK Maribor - NK Primorje 1X2
Typ: NK Maribor 1.25
Steaua Bukareszt - Unirea Urziceni 1X2
Typ: Steaua Bukareszt 1.25
Accrington Stanley - Southend United 1X2
Typ: Accrington Stanley 1.60
Stawka: 5 PLN
AKO: 4,80
Ewentualna wygrana: 23,98 PLN
Dobry początek, pierwszy kupon opublikowany na forum i do przodu Obawiałem się trochę Accrington, ale jednak dali radę. Jeżeli chodzi o resztę to jak dla mnie były pewniaki. Mam nadzieję, że ktoś skorzystał z moich typów