Na dzis starałem sie wybrać do kuponu typy moim zdaniem najpewniejsze, takie które zawieść nie powinne:
Cantabria Infinita - CAV Murcia 2005 -2 1.20
Arona Tenerife Sur - CAI Voleibol Teruel -2 1.20
Casa Modena - Yoga Volley Forli -1 1.10
Zurich Team VCO Berlin - ENBW
TV Rottenburg- 2 1.20
Ako:1.90
Stawka:300 zł
Ew Wygrana:570,24 zł
Murcia po 16 kolejkach zajmuje 2 pozycje i traci 6 pinktow do lidera którego w poprzedniej kolejce pewnie ogralo u siebie 3-0, po slabyszm poczatku sezonu Murcia wygrala kolejno 10 ostatnich spotkan w lidze z czego w ostatnich 6 stracila tylko jednego seta, jak utrzymaja wysoka forme to do konca rundy zasadniczej moga spokojnie dogonic lidera z Valeriano,. Dzisiejszy rywal Infinita to ligowy sredniak,zajmuje 8 pozycje w tabeli, zespol spisujacy sie lepiej u siebie niz na wyjazdach gdzie w ostatniej kolejce uległ Canari 3-1, obecnie ma serie 4 porażek z rzedu, oprócz canari z Rioja 0-3 na wyjezdzie jak i Jamperem 1-3 i dotkliwa porażka u siebie z Valeriano 0-3, faworyt tego meczu zdecydowany to Murcia, w pierwszej rundzie jak była jeszcze w słabej formie przegrala u siebie niespodziewanie 2-3 i dzis czas na srogi rewanż.
Cai Terul to zespół solidny, ograny w lidze mistrzów, goni w tabeli Almerie, dzis gra z przedostatnim zespołem, który zwyciestwa odnisił z zespołami z dolu tabeli, oba zespoły maja zupełnie inne cele, jak Cai mysli jeszcze o dogonieniu Almeri to takie mecze wygrywac musi, we wlasnej hali Terul pewne 3-0 wygral i dzis powtórka.
Rottenburg gra z dostarczycielem punktów, zespołem złozonym z juniorów, który wygral w tym sezonie tylko raz, pokonujac drugi najslabszy zespol Titans u siebie 3-2, i od tego czasu 13 porażek z rzedu. Rottenburg jak chce zając przed PO jak najlepsza pozycje to takie mecze musi wygrywac za 3 punkty, ostatnio pokonali u siebie solidny Netzhopers 3-1 to dzis z juniorami problemów nie powinno byc.
Modene dodaje jako tak zwanego pewniaczka, zespól o kilka klas lepszy, ma o co grać, w hali Yogi bylo pewne 3-0 dla Modeny, dzis dodatkowo atut własnej hali, lepsza forma i nie ma innego rozwiazania jak 3-0.
Linka do screna widze podać nie moge bo 10 postów nie mam:kwasny4565: