>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy by Karoluhu ;D

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Serbia - Polska
Typ: Polska @ 1,85 Unibet ✅1-3 Żenujący mecz Serbów, kalkulowali, i życzę im samych przegranych na Mistrzostwach. :;/:
Dzisiejsza noc zapowiada się nieprzespana, masa emocji która pozostała z wczorajszego horroru jaki zafundowali nam Niemcy, jaki i dzisiejszy mecz który zapewne przyniesie nam wiele powodów do dumy, Polska mierzyć się będzie z Serbią. Biało czerwoni kroczą od zwycięstwa do zwycięstwa, dziś za pewne nie będziemy kalkulować, czeka nas ważny mecz, Serbowie grają o życie, są pod presją, ograli gładko 3-0 Niemców by potem ośmieszyć się i przegrać z niedocenioną Kanadą 3-1. Nasza drużyna gra bardzo dobrą konsekwentną siatkówkę, osobiście mam dziś apetyt na gładkie zwycięstwo Polaków, ale o nie będzie ciężko. Nie bawię się w fazie grupowej w granie overów, iż wszystko tam się może zdarzyć, jeżeli Polska wygra zajmuje 1 miejsce w grupie, i eliminuje bardzo silną i renomowaną firmę jaką są Serbowie. Taki scenariusz dziś widzę. Miejmy nadzieję że się nie zawiodę. POLSKA:!:

Kuba - Brazylia

Typ: Brazylia @ 1,35 Unibet
⛔3-2
Być może popełniam błąd grając po raz kolejny na Brazylię, ufam im bezgranicznie. Uważam że powinni ograć Kubańczyków iż oni nie grają nic specjalnego, walą gwoździe co nie zawsze popłaca, dowodem jest wczorajszy występ Piotra Gruszki i Winiarskeigo, jak pięknie obijali bloki ...Niemców. Kuba nie ma szans na zwycięstwo. Brazylia wygra, koniec kropka :]

Kupon#18:

:siata:Serbia - Polska @ Polska 1,85 Unibet 1-3
:siata:Kuba - Brazylia @ Brazylia 1,35 Unibet 3-2
AKO: 2,50
STAWKA: 20j

⛔20j

rambo131 8,3K

rambo131

Forum VIP
Ajj i wpadka, słynna Brazylia 2-3 w dupe... Ja dałem +8,5 pkt po 1,90 na Kubańczyków i się nie zawiodłem ;) Ogólnie bardzo udany dzień dzisiaj w typowaniu, żeby nie wpadka Bułgarów byłoby extra ;) Ale i tak jest spory plus ;] Zlekceważyłeś Kubańczyków, nikt nie dawał im szans nawet w 5 secie przy stanie 0-0 na win Kubańczyków buki dawały po 2,70 co dla mnie było grubą przesadą i zdecydowałem sie to zagrać ;) Brazylia to już nie ta sama co kiedyś, ale i Kuba bardzo poprawiła swoją grę ;) Pozdro ;]

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Partizan Beograd - Arsenal
Typ:
Arsenal @ 1,75 Betsafe✅1-3

Typ By Flamaster, analiza w odpowiednim dziale.
Chelsea - Marseille
Typ:
Chelsea @ 1,35 Betsafe
✅2-0
Typ By Groven, analiza w odpowiednim dziale.
Kupon#19:
⚽ Partizan - Arsenal @ Arsenal 1,75 Betsafe✅1-3
⚽ Chelsea - Marseille @ Chelsea 1,35 Betsafe✅2-0
AKO:2,36
STAWKA: 30j

✅ 40,8j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Lech Poznań - R.B Salzburg
Typ: Lech Poznań DNB @ 1,51 Betsafe✅2-0 Dziś na fatalnej murawie przy Bułgarskiej w Poznaniu, nasz jedynak w LE rozegra drugie spotkanie w tej fazie rozgrywek. Lech zaszokował wszystkich kibiców z Polski jaki i Włoch, remisując z renomowaną marką jaką jest Juventus 3-3. Fantastycznie zagrał Rudnevs, strzelając hat-tricka, i gola w 92 minucie dającego remis Kolejorzowi. Dzisiejszy mecz rozegrają ze słabiutkim Salzburgiem, moim zdaniem Lech Powinien wygrać to spotkanie, nie będzie to może porywające widowisko, iż na tej murawie w Poznaniu nie da się grać futbolu przyjemnego dla oka, ale powinni poradzić sobie z Red Bullem. Typuję dość asekuracyjnie, zbliża się koniec miesiąca, trzeba poprawić statystyki, więc nie ma co ryzykować. Polecam następujące typy: Lech @ 2,10 Under 2,5 gola @ 1,70 , Lech DNB @ 1,51.
Brazylia - Polska
Typ: Over 188,5 punktów w meczu @ 2,10 Betsafe⛔3-0
Dziś o godzinie 20 nasze orły zagrają arcy ważne spotkanie z Brazylią. Tak na prawdę to 2 prawdziwy mecz Polaków na tych mistrzostwach, iż pseudo mecz z Serbami, słaby/prosty mecz z Canadą nic nie wniusł co do formy biało-czerwonych. Niesamowita równość w naszej ekipie jest bardzo zadawalająca, Kurek-Winiarski-Zagumny-Ingaczak-Gruszka-Bartman-Możdżonek-Nowakowski. Można tak wymieniać w nieskończoność. Brazylia gra nie równo, nie można przewidzieć jak potoczą się losy tego spotkania, teoretycznie powinni wygrać z Kubą by mieć &#39;łatwą&#39; grupę, a przegrali 3-2. Kubańczyciy grali godnie, z fantazją, i to się opłaciło. Brazylia już wiele lat utrzymuje stały bardzo wysoki poziom, mam nadzieję że podopieczni trenera Castelaniego zwyciężą, kurs jest kuszący, będzie ciężko. Typuję over iż obie ekipy z pewnością ugrają po kilka setów. Taibrek prawdopodobny.

Kupon#20:

⚽Lech - Red Bull @ Lech DNB 1,51 Betsafe✅2-0
:siata: Brazylia - Polska @ over 188,5 2,10 Betsafe⛔131pkt (3-0)
AKO:
3,17
STAWKA: 20j

⛔20j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Jeszcze kilka typów z mocnymi kursami wartymi gry z tych 2 meczy.
Kupon#21:
:siata:Brazylia - Polska @ dok. wynik 2-3 @ 6,25 Betsafe⛔3-0
AKO: 6,25
STAWKA: 5j

Kupon#22:
:siata: Brazylia - Polska @ Polska @ 3,80 Betsafe⛔3-0
AKO: 3,80
STAWKA:
5j

⛔5j
Kupon#23:
⚽
Lech - Red Bull @ Lech 2,10 Betsafe✅2-0
AKO: 2,10

STAWKA:
10j
✅11j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Statystyki za Wrzesień:
Postawione jednostki: 185j
Wygranie jednostki: 97j
Przegrane jednostki: 115j
Strata/Zyski wynosi: -18j
Daje to Yeld: ⛔9,73j
Łącznie podałem 25 typów.
Z czego 14 było trafnych.
Skuteczność typów w tym miesiącu 56%.
W sierpniu zagrałem 14 kuponów z czego 4 były zwycięzkie, daje to 29% skuteczności.

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
USA - POLSKA
Typ:
under 2,5 @ 1,70 Betsafe⛔2-2
Jutro o 2:00 w nocy czasu Polskiego, podopieczni Franciszka Smudy zagrają kolejne spotkanie towarzyskie tym razem z USA. Biało- czerwoni wciąż czekają na zwycięstwo, masa porażek, remisów czas na zwycięstwo, niestety brak Jelenia i kilku czołowych zawodników utrudni to zadanie. Ciężko będzie wygrać z 18 drużyną w rankingu FIFA, choć mając w bramce Króla Artura który wraca do formy, choć w klubie i tak czeka go ławka, Błaczykowki, Piszczek, Stówka Żewłakowa, Robert Lewandowski może pokusi się o bramkę. Stawam w tym meczu under (tradycyjnie już w meczu Polaków) uważam, że będzie to zażarty pojedynek z obu stron, piłkarze USA muszą pokazać się z dobrej strony by nie zwolnili ich trenera, nasi muszą odbudować morale i pokazać się kibicom którzy na pewo będą wspoerać ich swoim dopingiem. Do booju Polsko!
Kupon#24:
⚽USA - POLSKA under 2,5 @ 1,70 Betsafe⛔2-2
AKO: 1,70
STAKWA:
10j

⛔10j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Spotkanie: Manchester United - Wolverhampton
Typ: under 2,5 gola
Kurs: 2,30
Bukmacher: Tobet
Analiza:​

11 kolejka Ligi Angielskiej, Manchester zajmuje 3 lokatę w lidze natomiast Wolverhampton
19 lokatę, przedostatnią, spadkową. W ostatnim meczu goście zadziwili całą piłkarską Europę podobnie jak Lech Poznań wygrywając 2-1 z ekipą Manchesteru City. Manchester dąży od zwycięstwa do zwycięstwa, spore roszady szykują się w tym meczu, brak Valencii, Rooneya, być może Naniego. Myślę, że Sir Alex postawi w tym meczu na obronę, w tym sezonie Czerwone Diabły słyną z tego że tracą sporo goli, powrót do obbrny Ferdinanda, następnie Vidić, Evra i Rafael bądź inny prawy obrońca może poskutkować małą stratę bramkową, w ataku nie ma zbytnio kim straszyć, Berbatov i młody Hernandez który ostatnio zadziwia swoją postawą strzelecką, uważam że w tym meczu padnie mało goli, prawdopodobny wynik 1-0 dla gospodarzy mnie usatysfakcjonuje, może ujrzymy w bramce polaka? dowiemy się o godzinie 16:00 czasu Polskiego.

Kupon#18:
⚽ MU-Wolverhampton @ under 2,5 gola 2,30
AKO: 2,30
STAWKA: 10j

Otrzymane punkty reputacji: +4
Do góry Bottom