>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Typy by Karoluhu ;D

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Zakładam nowy temat, w którym będę typował zdarzenia poparte analizą, przynajmniej taki mam zamiar. Grywam w wielu bukach, gra jest wirtualna i realna, gram jednostkami, od 1 do 100, nie będzie zbyt dużych przeskoków w stawkach, oczywiście chcę dołączyć do grona Vip&#39;ów, miejmy nadzieję że będzie mi to dane, głównym celem jest uzyskanie wysokiego yeld&#39;u.
A więc do dzieła:!:
;)

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik

Fulham - Manchester United
-:-
Ten mecz zostanie rozegrany dopiero w niedzielę, lecz już teraz piszę analizę i typuję to spotkanie do kuponu, iż kursy na ten mecz mogą diametralnie spaść do weekendu. Czerwone Diabły bardzo dobrze zaczęły sezon kapitalne zwycięstwo z Newcastle podniosło Sir Alexa na duchu, świetna gra całego zespołu, to co robił Nani i niezniszczalny Scholes to przerosło moje najśmielsze oczekiwania. Zagadką jest Wayne Rooney, nie strzela bramek, Ferguson zdjął go w drugiej połowie meczu derbowego, widać że dzieje się z nim coś niedobrego. Fulham swój inauguracyjny mecz zremisowali bezbramkowo z Boltonem, uważam, że w meczu 2 kolejki również nie pokonają bramkarza rywali, jak będzie przekonamy się dopiero w niedzielę.
Moja propozycja na ten mecz:
Fulham-Manchester United hc -1 @2 2,55 ⛔2-2

Czy W.Rooney w końcu zadowoli fanów Czerwonych Diabłów i strzeli upragnionego gola?

------------------------------------------------------------------------

Wigan - Chelsea Londyn
-:-
Kolejny mecz który już teraz pragnę przybliżyć wam wszystkim, w najbliższą sobotę The Blues zagra swoje wjazdowe spotkanie z Wigan, gospodarze tego meczu ponieśli sromotną klęskę z Blackpool, goście rozgromili ich aż 0-4, nie było ładu nie było składu w tej drużynie, kompletnie inaczej pokazała nam się Chelsea, gładko rozgromili WBA aż 6-0, bramkostrzelnym zawodnikiem okazał się D.Drogba, jest on maszynką do strzelania goli, Londyńczycy stracili by bardzo dużo gdyby odszedł on podczas okienka transferowego, na dzień dzisiejszy jest on królem strzelców ligi, cóż można w tym meczu typować? Jedna drużyna kompromituje się w swoim pierwszym spotkaniu, druga natomiast rozjeżdża rywali aż 6-0, a więc wynik tego meczu nie powinien być inny jak wysoka wygrana gości.
Moja propozycja na ten mecz:
Fulham-Chelsea -1 @2 1,70 ✅0-6

Czy rywale Chelsea po raz kolejny będą musieli uznać wyższość przeciwnika?
Kupon #1
⚽Fulham-Manchester United -1 @2 2,55
⚽Wigan-Chelsea -1 @2 1,70
AKO:4,335
STAWKA:20j
⛔20j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Dniepropetrowsk-Lech Poznań
Typ: under 2,5 gola
@1,70 Betsafe ✅
0-1
-:- Już jutro o godzinie 19,00 czasu polskiego nasz jedynak w Lidze Europejskiej rozegra woje pierwsze eliminacyjne spotkanie, z Ukraińską drużyną Dniepropetrowsk. Kolejorz ma bardzo poważny problem, nie ma komu strzelać, dziury w obronie, brak Peszki, Stilić bez formy, Lech w rozsypce. Sławomir Peszko został ukarany 3 meczową absencją, jedyny prawdziwy napastnik Wichniarek, ostatnio gra bardzo słabo, Lech od dłuższego czasu nie wygrał meczu, ostatnie zwycięstwo zanotowali podczas wyjazdowego spotkania z Interem Baku, następnie sznurek katastrofalnych występów, przegrana u siebie z Interem, aż w końcu zwycięstwo po rzutach karnych, przegrana ze Spartą,kompromitacja z Jagiellonią, kolejna tragiczna przegrana ze Spartą zakończona czerwonym akcentem, remis z Widzewem i kolejny remis ze słabiutką Arką na własnym stadionie. Jacek Zieliński ma naprawdę nie mały problem, w Lechu panuje fatalna atmosfera, nie ma solidnej jedenastki. Moim zdaniem trener skupi się w tym meczu na obronie, nie traceniu goli, poszczególne kontry mogą zaowocować przypadkową bramką, uważam że w tym meczu padnie bardzo mało goli, dlatego decyduję się na zagranie under 2,5 po kuszącym kursie.

-----------------------------------------------------------
Bayer Leverkusen - Tavriya Simferopol

Typ:Handicap -1 Bayer
@1,50 Betsafe✅
3-0
Jutro 18,30 początek spotkania, w Niemczech rozegrane zostanie spotkanie silnego w meczach towarzyskich Bayeru Leverkusen i przeciętnej Tavriya Simferopol. Krótko o B.Leverkusen, ostatnie 4 mecze, wszystkie zakońćzone zwycięstwem, rozpoczęli potyczkę w pucharze Niemiec mocnym akcentem, zwycięstwo aż 11-1 mówi samo za siebie, w towarzyskich spotkaniach szło im bardzo gładko, spokojne wygrane w granicach 2/3 bramek, goście dobre mecze okupują kiepskimi występami, uważam że ten mecz Bayer na własnym terenie wygra dość gładko, typuję 2 bramkowe zwycięstwo.
Kupon #2 ⚽Dniepropetrowsk-Lech Poznań under 2,5 @1,70✅ ⚽Bayer Leverkusen - Tavriya Simferopol @-1 Bayer @1,50✅
AKO: 2,55
STAWKA: 20j

✅ 31j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
CRUZEIRO - VITORIA BAHIA
Typ : Cruzeiro @ 1,50 Bet365⛔ 0-1
Nie będę pisał analizy, typ pobrany z konkretnego działu.
POLONIA WARSZAWA - ZAGŁĘBIE LUBLIN
Typ: Polonia Warszawa @ 1,50 Bet365✅ 2-1

Za około 2 godziny rusza 3 kolejka Polskiej Ekstraklasy, pierwszy mecz Poloniści zagrają z Zagłębiem. Fantastyczna forma w 2 pierwszych kolejkach czarnych koszul mnie lekko zszokowała pozytywnie, grają ofensywny dobry futbol, Ebi Smolarek strzelił gola, jest podobno bliski powołania do Reprezentacji, czego chcieć więcej, zaglądając do statystyk zauważyłem bardzo kiepską historię spotkań, piłkarze z Lulina bardzo łatwo zwyciężali z gospodarzami w poprzednich sezonach. Niestety w tym roku Polonia ma mocarskie plany, poczyniła bardzo dobre ruchy w okienku transferowym i tego typu mecz muszą zwyciężać, wraz z Cruzeiro kleją bardzo fajnego dubla, miejmy nadzieję że nie zawiodą kibiców jak i mnie.
Kupon #3:
⚽CRUZEIRO - VITORIA BAHIA @1 1,50 Bet365 ⛔0-1
⚽POLONIA - ZAGŁĘBIE @ 1 1,50 Bet365 ✅2-1
AKO:2,25

⛔20j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
VS

TOULOUSE FC - ARLES
Typ: Toulouse FC @ 1,60 Betsafe ✅2-1
Kilka kuponów wciąż w grze, muszę przyznać, że zaliczyłem bardzo dobry początek w temacie, na dziś w marnej ofercie wyszukałem fajny zakład w Lidze Francuskiej, Toulousa która zaczęła sezon od 2 zwycięstw podejmować będzie na własnym stadionie Arles, goście awansowali do 1 ligi w poprzednim sezonie, niestety już na starcie zaliczyli 2 porażki i teraz czeka ich trzecia z rzędu. W ostatnim meczu gospodarze zwyciężyli z Żyrondystami 1-2, natomiast Arles musiał uznać wyższość Lens. Cóż, moim zdaniem mecz będzie jednostronny, piłkarze Toulousy będą kontrolowac wynik spotkania, pewnie zwyciężą na własnym stadionie i umocnią się na miejscu premiowanym udziałem w elitarnych rozgrywkach ligi Mistrzów.
WISŁOKA DĘBICA - KOLBUSZOWIANKA KOLBUSZOWA
Typ: Wisłoka Dębica @ 1,60 Betsafe ⛔0-0
Nie będę pisał analizy, typ pobrany z odpowiedniego działu.
Kupon #4
⚽ TOULOUSE-ARLES @1 1,60 Betsafe ✅
⚽ WISŁOKA-KOLBUSZOWIANKA @ 1 1,60 Betsafe ⛔
AKO: 2,56

⛔ 20j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik

Spotkanie: Manchester City - Liverpool ⛔2 kartki
Typ: over 4,5 kartek
Kurs: 2,15
Bukmacher: Tobet
Analiza:
Jutro godzina 21,00 Manchester City zagra ostanie spotkanie 2 kolejki Angielskiej Premier League. Gospodarze w pierwszym meczu zremisowali bezbramkowo z Tottenhamem, natomiast Liverpool zakończył mecz wynikiem 1-1 z Arsenalem. Bardzo ciekawi mnie przebieg tego spotkania, buki faworyzują delikatnie gospodarzy, ale cóż może się dziać innego? Z pewnością będzie to ostry mecz, kartki, faule, i mało goli, takie są moje przypuszczenia. Obydwa zespoły grają na kilku frontach, Ligę Europejską ani ta ani ta drużyna nie chce odpuścić. Spodziewam się ciekawego pojedynku, brak Joe Cola, to duża strata dla gości, Manchester naszpikowany gwiazdami nie powinien przegrać tego spotkania, uważam że w tym meczu padnie nie dużo goli lecz kartek dlatego decyduję się na typ over 4,5 kartek.
Kupon #5:
⚽Manchester - Liverpool over 4,5 kartek @ 2,15 Tobet ⛔2 kartki
AKO: 2,15
STAWKA: 10j

⛔10j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
West Ham United - Oxford
Typ: WHU 1,40 Tobet ✅ 1-0
Jutrzejszym wieczorem, obejrzymy pogrom, już teraz mogę zapowiedzieć mecz WHU ze słabiutkim Oxfordem. Kurs na gospodarzy jest niebotycznie wysoki, West Ham United gra w Premier League, radzi sobie kiepsko, po dwóch kolejkach zajmują przedostatnie miejsce w tabeli, 1 gol strzelony aż 6 straconych, co nie znaczy, że jutro nie wygrają, co jak co ale Curling Cup to miejsce dla przeciętniaka z ligi, tam wielkie kluby grają rezerwami, a WHU zagra na sto procent i zwyciężą bardzo wysoko. Obym się nie mylił, typuję wygraną gospodarzy.

Stoke - Shrewsbury

Typ: Stoke 1,40 Tobet ✅ 2-1
G. 20,45 1 ligowiec z 4 ligowcem powinien sobie poradzić, typ bez głębszej analizy.
Kupon #6:
⚽WHU - Oxford @1 1,40 Tobet✅1-0
⚽Stoke - Shrewsbury✅2-1
AKO:1,96
STAWKA:40j
✅38,4j

-----------------------------------------------------
Wolverhampton - Southend
Typ: Wolverhampton 1,35 Tobet ⛔ 1-1
Również g.20,45 1 ligowiec gra z 4 ligowcem, moim zdaniem goście bez większych szans na wygraną, obym dzisiejszego dnia nie przeholował z Carling Cup&#39;em iż nie zawsze teoretycznie wygrywają lepsi.
Fulham-Port Vale
Typ: Fulham 1,40 Tobet ✅6-0
Kolejny 1 ligowiec gra z 4 ligowcem, gospodarze w ostatnim meczu sprawili nie małą niespodziankę zatrzymali na własnym stadionie Manchester United, to świadczy o tym, jak silni są na własnym obiekcie. Port Vale jutro nie powinien zagrozić Fulham.

Kupon #7:
⚽Wolverhampton - Southend @1 1,35 Tobet⛔1-1
⚽Fulham - Port Vale @1 1,40 Tobet ✅6-0
AKO:1,89
STAWKA:40j

⛔ 40j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
VS

Lech Poznań - Dnipro Dnipropetrovsk
Typ: under 2,5 gola @ TAK 1,65 Betsafe
✅0-0
Już jutro na Bułgarskiej Lech Poznań zagra jeden z najważniejszych meczy tego sezonu, 2 konfrontacja z Ukraińskim Dnipro, w pierwszym starciu Kolejorz pokonał Ukraiński zespół 0-1, jutro miejmy nadzieję będzie podobnie. Piłkarzom z Poznania oferuje się ogromne pieniądze dzięki przejściu do fazy grupowej Ligi Europejskiej. Ostatnie mecze napawają kibiców optymizmem, 5-0 z Cracovią i pierwszy wygrany mecz na Ukrainie z Dnipro. Faktem jest iż bardzo prawdopodobny jest występ Wichniarka. Kłopoty są w defensywie zawieszony za kartki jest Injać i Peszko. Do pełni sił powoli wracają Gancarczyk i Bosacki, powrót na boisko zaliczy Grzesiek Wojtkowiak. Goście już od pierwszych minut będą musieli wyjsć mocnym pressingiem, Lech nie może się cofnąć, ze strzelaniem goli również będzie problem, UEFA zabrania na występ Artjomsa Rudnevsa, najskuteczniejszego piłkarza Lecha. Moim zdaniem Lech wyjdzie z tego wydarzenia zwycięsko, lecz nie pokuszę się o typowanie wyniku tego widowiska, under 2,5 gola to w tym wypadku najlepsze rozwiązanie.

Typ do dubla wraz z underem 2,5 gola w meczu Lecha, moim zdaniem Francuski zespół wraz z Obraniakiem, nie powinien mieć problemów z wyeliminowaniem przeciętniaka Vaslui. Typ nie pokryty głębszą analizą.
Kupon #8:
⚽
Lech - Dnipro @under 2,5 gola 1,65 Betsafe✅0-0
⚽ Lille - Vaslui @ Lille 1,31 Betsafe✅2-0
AKO: 2,16
STAWKA: 40j

✅ 46,4j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
GOIAS - FLUMINENSE
typ: DNB 2 @ 1,60 Bet365
✅0-3 ANALIZA&lt;--------Typ wzięty z tego oto fantastycznego działu w którym znajdziemy wiele ciekawych typów popartych analizą.
BOTAFOGO - CEARA
Typ: Botafogo @ 1,61 Bet365✅1-0
ANALIZA&lt;--------Typ wzięty z tego oto fantastycznego działu w którym znajdziemy wiele ciekawych typów popartych analizą.

Kupon #9:

⚽Goias - Fluminense @ DNB 2 1,60 Bet365
⚽Botafogo - Ceara @ Botafogo 1,61 Bet365
AKO: 2,58
STAWKA: 30j

✅47,4j

F 0

fasolkabolka

Użytkownik
Widzę, że typy dość dobre więc będę odwiedzał ;). Co do meczu Lecha. Wszystko się może się zdarzyć. Naprawdę ciężko jest jakoś wytypować. Możliwy remis do 1 połowy, lub dokładny wynik 0:0. Goście będą na pewno groźni, ale i Lech nie odpuści. Możemy zobaczyć ciekawe widowisko, ale i też bardzo nudne. Pewnego awansu kibice Lecha niech nie będą pewni. Trudno na cokolwiek wskazać. Wygrana 5:0 w ostatnim meczu o niczym nie świadczy. Taka poważniejsza weryfikacja klubu z Poznania nastąpi dziś dopiero. Przypomnę, że murawa jest już w nie najlepszym stanie mają dopiero wymieniać po koncercie otwierający stadion, więc też to może się przyczynić w jakimś stopniu do wyniku. Z pogodą nieźle bo na poważne opady się nie zanosi.

Moje typy na ten mecz to:
Dokładny wynik (0:0) - małe prawdopodobieństwo, że taki padnie, ale...
Wynik do przerwy - X
Powyżej 3,5 bramki

Pozdrawiam ???? .

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Widzę, że typy dość dobre więc będę odwiedzał ;). Co do meczu Lecha. Wszystko się może się zdarzyć. Naprawdę ciężko jest jakoś wytypować. Możliwy remis do 1 połowy, lub dokładny wynik 0:0. Goście będą na pewno groźni, ale i Lech nie odpuści. Możemy zobaczyć ciekawe widowisko, ale i też bardzo nudne. Pewnego awansu kibice Lecha niech nie będą pewni. Trudno na cokolwiek wskazać. Wygrana 5:0 w ostatnim meczu o niczym nie świadczy. Taka poważniejsza weryfikacja klubu z Poznania nastąpi dziś dopiero. Przypomnę, że murawa jest już w nie najlepszym stanie mają dopiero wymieniać po koncercie otwierający stadion, więc też to może się przyczynić w jakimś stopniu do wyniku. Z pogodą nieźle bo na poważne opady się nie zanosi.
Moje typy na ten mecz to:
Dokładny wynik (0:0) - małe prawdopodobieństwo, że taki padnie, ale...
Wynik do przerwy - X
Powyżej 3,5 bramki
Pozdrawiam ???? .
Ad1. Dzięki dzięki, staram się zamieszczać tu tylko i wyłącznie przemyślane typy, korzystam z wielu działów sportowych, jak widać dziś liga Brazylijska dała zarobić.
Nie rozumiem czemu w meczu Lecha typujesz tak wysoki over. Ukraińska ekipa nie jest aż tak mocna by wbić nam 2 gole co dopiero 3. Lech też nie ma siły rażenia w ataku, więc dla mnie bez sensu jest typować over 3,5 gola, jeżeli tuż przed podaniem tego typu zastanawiam się nad wynikiem 0-0...
Jak coś to pisz na PW. ;)

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
VS

Racing Santander - FC Barcelona
Typ: FC Barcelona @ 1,21 Tobet ✅0-3
Już w niedzielę piłkarze Barcelony zagrają pierwszy mecz w nowym sezonie ligi Hiszpańskiej. Rywalem będzie Racing Santander, klub niewątpliwie wymagający, choć dal Barcy nie powinien stanowić większego problemu, goście są mocno podbudowani, za nimi dobry okres przygotowawczy, zdobywcy superpucharu, spotkania towarzyskie klubów również mogą zaliczyć do udanych, sprowadzenie bramkostrzelnego Davida Villi z Valencii, prawdopodobne odejście Zlatana, dobra forma Messiego, kilku piłkarzy rezerwowych zostało powołanych na kadrę U21 Hiszpanii. Ostatnie spotkania pomiędzy tymi klubami zostały zakończone zwycięstwami Barcelony 1-4, 1-2, myślę, że w Niedzielę będzie podobnie.

Mallorca - Real Madryt
Typ: Real Madryt @ 1,40 Tobet
⛔0-0
Niedzielnym wieczorem Królewscy zagrają swoje pierwsze w tym sezonie spotkanie ligowe, wyjazdowy mecz z Mallorcą, z zespołem któremu ostatnimi czasy wiedzie się kiepsko, w okresie przygotowawczym przegrana z Tenerife, Ultrechtem,Heerenveen nie wróży im sukcesu w Niedzielnej potyczce. Piłkarze z Madrytu pod wodzą nowego dobrego trenera Mourinho, za cel obrali wygranie ligi i pewnie Ligi Mistrzów. Jeżeli chcą realne myśleć o tego typu zdobyczach mecze takie jak ten muszą wygrywać zdecydowanie, czysta 2 w moim przekonaniu to słuszny wybór.

Tottenham - Wigan Athletic
Typ: Tottenham @1,25 Tobet
⛔0-1
W Sobotnie popołudnie Koguty zagrają 3 ligowe spotkanie w tym sezonie, ostatni mecz to wygrana na wyjeździe z mocnym u siebie Stoke City, natomiast Wigan zostało rozgromione u siebie przez niebotycznie silną Chelsea aż 6-0, gospodarze w Lidze Europejskiej odnieśli efektywne jak również efektowne zwycięstwo z YBB 4-0. W lidze myślę, że za cel obrali sobie pierwszą czwórkę, goście w tym sezonie będą niestety bronić się przed spadkiem, ich gra nie wygląda źle, ale nie są skuteczni, choć nie mają aż tak dogodnych okazji, pierwsze 30 minut w meczu z Chelsea mogło się podobać, potem podupadli i zostali rozgromieni, również z Blackpool, na inaugurację sezonu przegrali aż 4-0, co było ogromnym zaskoczeniem dla kibiców. W poprzednim sezonie Tottenham przejechał się na Wigan aż ... 9-1, więc i w tym meczu nie daje im najmniejszych szans na zwycięstwo. Tottenham wygra z Wigan i wzniesie się do góry w tabeli Ligi Angielskiej.

Ado Den Haag - PSV Eindhoven
Typ: PSV @ 1,30 Tobet
⛔2-2
Niedziela, 14,30 PSV rozegra 4 ligowe spotkanie, tym razem przyszło im się mierzyć na wyjeździe z Ado Den Haag, moim zdaniem bardzo kuszący kurs na zwycięstwo gości, PSV wczoraj rozgromili u siebie aż 5-0 Nowosibirsk w ramach Ligi Europejskiej, w lidze bez straty punktowej, aż 12 strzelonych goli i tylko 2 stracone, od 7 lat PSV nie przegrało z ADH, a nawet nie zremisowali, powiem więcej zawsze gromili gospodarzy, ostatnie 5 meczy to 1-5,0-2,0-2,0-2,0-2 na korzyść gości. PSV Eindhoven w tym sezonie celuje w koronę mistrza i myślę że im się to uda, mój typ to czysta dwójka.
Na podbicie kursu gram jeszcze ŁKS 1926 Łomża po niskim kurse 1,15. Myślę, że ŁKS wygra w granicach 5-0.
Kupon #10:
⚽
Racing Santander - FC Barcelona@FC Barcelona 1,21 Tobet ✅ 0-3
⚽ Mallorca - Real Madryt @Real Madryt 1,40 Tobet ⛔ 0-0
⚽ Tottenham - Wigan Athletic @ Tottenham 1,25 Tobet ⛔ 0-1
⚽ Ado Den Haag - PSV Eindhoven @PSV 1,30 Tobet⛔2-2
⚽ŁKS 1926 Łomża - Hetman Tykocin @ŁKS 1,15 Tobet✅2-1
AKO: 3,16
STAWKA: 50j

⛔50j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Statystyki za Sierpień:
Postawione jednostki: 290
Wygrane jednostki: 163,2
Przegrane jednostki: 160
Strata/Zysk wynosi: 3,2 jednostki
Daje to Yeld: ✅1,10%
Łącznie podałem 22 typy.
14 typów było trafnych.
Skuteczność typów w tym miesiącu wynosi 64%
W Sierpniu zagrałem 10 kuponów z czego 4 były zwycięskie, daje to 40% Skuteczności.​

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
VS

Cruzeiro - Flamengo
typ: Cruzeiro @1,85 Bwin✅1-0
Gospodarze zajmują 6 pozycję w lidze, mieli lekki przestój, kilka przegranych, remisów, zanik formy, choć goście również formą nie błyszczą 12 lokata w tabeli, ostatnie 4 mecze Cruzeiro wygrało z Flamengo, goście w tym sezonie w lidze raczej nie zawojują, podobnie jak gospodarze, choć Ci drudzy mogą powalczyć o wysokie lokaty, jeżeli będą wygrywać z drużynami pokroju Flamengo z pewnością będzie im to dane, w dziale user Kapszti, bardzo skrupulatnie przeanalizował to spotkanie, jestem bardzo przekonany do tego typu. Obie ekipy w sezonie strzelają mało bramek, często mecze kończą się wynikami w granicach 1/2 goli. Ja jednak decyduję się na czystą jedynkę po kuszącym kursie.
Kupon#11:
⚽ Cruzeiro - Flamengo @1 1,85 Bwin✅1-0
⚽ Goias - Atletico Mineiro @Atletico under 1,5 @1,38 Bwin⛔1-3
AKO:2,55
STAWKA:20j

⛔20j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
ŁKS 1926 Łomża - Tur Bielsk Podlaski
Typ: ŁKS 1926 Łomża @1,20 Tobet✅8-0 POGROM!
ŁKS w tym sezonie zdominuje ligę, ostatnie mecze wskazują na to że jest nie do pokonania, moim zdaniem awansują w tym roku do III ligi. Mecz z Turem powinni wygrać w granicach 5-0.
Polska - Ukraina
Typ: under 2,5 gola @ 1,60 Tobet ✅1-1
Tak, dziś nasza Reprezentacja po raz kolejny będzie chciała udowodnić, że potrafią zdobywać bramki, grać ostro, z fantazją, i efektownie wygrywać. Rywal trudny, choć moim zdaniem do połknięcia. Do składu Polaków powrócił Artur Boruc który walczy o miano pierwszego bramkarza w swoim nowym klubie Fiorentina. Ebi Smolarek, kolejny świeży reprezentant, który jak sam mówi czuje się sto razy lepiej po powrocie do Polski. Gramy u siebie, kibice nie powinni zawieść. Jedynym mankamentem jest to, iż Franek Smuda zamierza zagrać jednym napastnikiem Irkiem Jeleniem. Lewandowski na ławce, nibyj est Błaszczykowski, Murawski, Iwański. Dobre, skrzydła obronne, &#39;nowy&#39; Polak Boenisch. Moim zdaniem dziś przerwiemy tą haniebną passę 400 minut bez zdobyczy bramkowej, i Ukraina nie trafi bramki. Under 2,5 gola to w tym meczu bardzo prawdopodobna opcja. Kurs zachęca.
Kupon #12:
⚽ŁKS 1926 Łomża - Tur Bielsk Podlaski @ŁKS 1926 Łomża 1,20 Tobet✅8-0
⚽Polska - Ukraina @under 2,5 gola 1,60 Tobet✅1-1
AKO: 1,92

✅ 18,4j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
VS

Guarani SP - Fluminense RJ

Typ:Fluminense RJ @2,20 Tobet
⛔2-1
Wieczorową porą dokładnie 21,00 rozpocznie się spotkanie Guarani - Fluminense. Zdecydowanym faworytem są goście, otóż w tym sezonie z pewnością walczą o pozycje lidera, mają 1 punktową przewagę nad drugim w tabeli Corinthians, i muszą pokonać w dzisiejszym dniu Guarani które nie zachwyca formą 12 miejsce w lidze. Ostatnie dwa mecze Fluminense bardzo pechowo zremisowało, a to nie strzelają karnego w końcówce meczu, bądź tracą gola w 90 minucie. Pech musi ich opuścić, szansa nadarza się już dziś, muszą wygrać by nie stracić pozycji lidera, Corinthinas z pewnością wygra swój mecz, więc goście tego meczu muszą wygrać z Guarani. Kurs wart gry.
Kupon 13#:
⚽
Guarani SP - Fluminense RJ @Fluminense 2,20 Tobet⛔2-1
AKO: 2,20
STAWKA: 15j

⛔15j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Postanowiłem zrobić sobie przerwę, troszkę zagubiłem się w tym typowaniu, za dużo singli za sporą stawkę, niby dobrze, a plusa nie było, zaczynam znowu typować, myślę że wyjdzie mi to na dobre.

Już za niecałe 2 godziny o 17,15 w Warszawie Czarne koszule podejmować będą Koronę Kielce, obydwie ekipy radzą sobie całkiem nieźle w tym sezonie, gospodarze z pewnością mogą być zadowoleni z miejsca jakie aktualnie zajmują, z przebiegu ich gry w poprzednich spotkaniach, gwiazdą jest niewątpliwie Ebi Smolarek który z biegiem czasu wraca do swojej optymalnej formy, zagadką jest te spotkanie, otóż Polonia za wszelką cenę będzie chciała wygrać, 3 punkty na ich koncie oznaczają pozycję lidera, punkt utrzymanie w elicie 3 miejsc, przegrana - tragedia. Korona Kielce nie ma mocarskich planów, chcą dotrwać na bezpieczniej pozycji do końca sezonu, zagrać jak najlepiej potrafią. Czuję, że padnie bardzo mało goli w tym spotkaniu, obie ekipy nie będą chciały szybko stracić gola i gonić wynik, uważam że X do przerwy po kuszącym kursie jest bardzo prawdopodobny.
Myślę, że to będzie spotkanie tylko ciekawe na papierze, dwa silne zespoły przeciwko sobie gwarantuje całkowity niewypał, Legia przyzwyczaiła nas, że zawsze potrafi zepsuć widowisko, kiepsko mi się to widzi, więc typuję under 2,5 gola.
Kupon#14:
⚽Polonia Warszawa - Korona KielceX do przerwy @ 2,30 Betsafe
⚽ Ruch Chorzów - Legia Warszawa under 2,5 gola @ 1,60 Betsafe
AKO: 3,68

✅26,8j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Kupon#15:
⚽Rangers-Dundee Utd @1 1,38 STS✅4-0
⚽Leverkusen-Nuernberg @ 1 1,40 STS⛔0-0
⚽San Sebastian-Real Madryt @ 2 1,38 STS✅1-2
⚽Milan-Catania @ 1 1,31 STS⛔1-1
AKO:3,49
STAWKA:10j

Kupon zagrany u ziemniaka, bez zbędnych analiz, troszkę się spóźniłem jeden mecz trwa, ale kupon zawarty rano. Więc dla niedowiarków mogę porobić screeny. Milan w formie, Real ma przebłyski dobrej ofensywnej gry, Bayer powinien sobie poradzić ze średniakiem ligowym, idzie im na razie dobrze w lidze i LE. Rengersi, pokazali klasę w wyjazdowym spotkaniu w ramach LM remisując z Manchesterem United bezbramkowo, póki co wygrywają 1-0. Miejmy nadzieję że dowiozą wygraną do końca.
⛔10j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Po kolejnej 7 dniowej przerwie wracam do typowania. Zaprzestałem podawania typów, iż nie ma zbytnio co grać, w piłce kopanej każdy może wygrać z każdym, nie ma tzw. pewnego/prawdopodobnego zwycięstwa. Na dziś proponuję coś z tej nieszczęsnej kopanej, ale również pokuszę się o siatkówkę, oglądałem poczynania Polaków i Niemców.
Dzisiejszego słonecznego popołudnia, popularna &quot;Perspa&quot; jedzie na ciężki bój do Gródka, oczywiście nie daję żadnych szans na jakąkolwiek zdobycz punktową gości, trener Hieronim Łada, jest załamany poczynaniami podopiecznych, nie grają żadnej składnej piłki, na początku sezonu jeszcze udawało się &quot;przegrywać&quot; ale po tzw. walce, jedna bramka zadecydowała o losach spotkania, teraz? na treningach piłkarze się obijają, ledwo Łada składa podstawową 11, nie ma co myśleć w takich warunkach o korzystnym wyniku, ŁKS Łomża, na inaugurację sezony rozegrał spotkanie właśnie z Gryfem i wygrał aż ... 8-0, wszystkim wydawało się że Gryf Gródek będzie pierwszym zespołem do spadku, a tu proszę wysoka lokata w tabeli i bój o awans. W tym meczu upatruję czystą jedynkę bez dwóch zdań.

Bolton - Manchester United
Typ: Manchester United 1,50 Tobet ⛔2-2 Szok! MU? To nie ta sama drużyna.
O godzinie 13:00 czasu Polskiego Czerwone Diabły podejmować będą na wyjeździe Bolton. Podopieczni Sir Alexa na dzień dzisiejszy nie są stabilną ekipą, grają w kratkę, zlekceważyli rywala w LM i bezbramkowo zremisowali, do meczu z Liverpoolem podeszli na pełnym gazie wygrali 3-2 przy czym Berbatov popisał się hat-trickiem. Bolton jak dla mnie to dno totalne, pierwszy kandydat do spadku z ligi, MU zawsze gładko radzi sobie z tym zespołem, dziś miejmy nadzieję będzie podobnie. C&#39;mon MU.
Jagiellonia Białystok - Zagłębie Lubin
Typ: Under 2,5 gola 1,60 Tobet
✅2-0

Dzisiejszego dnia Jagiellonia na Ulicy Słonecznej podejmować będzie gości z Lubina, krótko zwięźle i na temat o meczu. Jaga, za wszelką cenę będzie chciała zgarnąć pełną póle w tym meczu, stawką jest pozycja lidera w lidze, Zagłębie 13 pozycja w lidze, nie mają nic do stracenia tylko grać na całego i walczyć o urwania punktów rozpędzonym Białostoczanom. Kurs na win Jagi 1,60 niby dobry ale bardzo zdradziecki, nie pokuszę się o win w tym meczu lecz o under 2,5 gola, statystyki przemawiają za nim jak i stawka meczu.
Kupon#16:
⚽Gryf - Perspektywa @ 1 1,30 Tobet⛔1-1
⚽Bolton - MU @ 2 1,50 Tobet⛔2-2
⚽ Jagiellonia - Zagłębie @ under 2,5 gola 1,60 Tobet✅2-0
AKO: 3,12

⛔10j

karoluhu 10

karoluhu

Użytkownik
Polska - Niemcy
Typ: Polska @ 1,50 Unibet
✅3-2 Świetny mecz, Horror jakich mało. POLSKA:!:
Wczorajszy mecz Niemców to jednym słowem porażka, byli o klasę gorsi od Serbów, Polacy natomiast na inaugurację gładko choć z lekkimi problemami wynikającymi prawdopodobnie z nowego miejsca, i braku przyzwyczajenia wygrali z Kanadą 3-0. Serbowie na domiar złego nie rozegrali żadnego treningu przed meczem z naszymi sąsiadami, choć i to im nie przeszkodziło w odniesieniu zwycięstwa, Polacy dziś o godzinie 21,00 czasu polskiego zagrają mecz prawdopodobnie o 1 lokatę w grupie, Kanadę stać na urwanie punktu Serbom, Polacy, oby w przyjęciu solidnie i grać krótką z Możdżonkiem bo to jest aż piękne dla oka to co on wyprawia na środku, Zagumny już sobie poukładał wszystko, Winiarski/Wlazły zobaczymy kogo ujrzymy na parkiecie. Miejmy nadzieję, że biało czerwoni wspierani przez kilku tysięczną ekipę polskich kibiców nie zawiodą i wygrają.
Brazylia - Hiszpania
Typ:
1-wynik pierwszych 2 setów @ 1,25 Unibet⛔1-1 nie wiem co mi się stało że postawiłem taki głupi zakład. :;/:
Typ bez głębszej analizy. Brazylia powinna gładko 3-0 ograć Hiszpanów i brnąć dalej w tych Mistrzostwach.

Kupon#17:

:siata:polska - Niemcy @ 1 1,50 Unibet✅3-2
:siata:Brazylia - Hiszpania @ 1 WP2S 1,25 Unibet⛔1-1
AKO: 1,88

⛔10j

Do góry Bottom