#387 Dzisiaj pójdę w BTS-y, drużyny gości z League One, nie zdobyły jeszcze bramek w swoich meczach i dzisiaj liczę na przełamanie w tej materii . Mecz LM, który podałem w kuponie to nic innego, jak przekonujący wpis jednego z użytkowników FB, którego obserwuję.
Powodzenia ANGLIA: League One
Coventry vs Crewe @ BTS - yes (1,90)
Rochdale vs Walsall @ BTS - yes (1,80) EUROPA: Liga Mistrzów - Kwalifikacje
FC Astana vs APOEL @ BTS - yes (2,25) Kurs:7,73
Buk:Bet365
Stawka:10pln
EW:77,31pln
Wczoraj zabrakło bramki APOEL, resztabtypow na BTSy weszła. Na dzisiaj propozycja jest nastepująca, cieszy fakt, ze na nieprzegrana Malmo taki fajny kurs...
#394 KOLARSTWO: Vuelta Espana 2015 (H2H)
Chris Froome vs Fabio Aru @ Froome (1,57)12-28 Alejandro Valverde vs Daniel Moreno @ Daniel Moreno (1,66)33-8 Nancer Bouhanni vs Danny Van Poppel @ Bouhanni (1,40)93-81 Tom Van Asbroeck vs Kristian Sbaragli @Van Asbroeck (1,90)11-6 Kurs:6,99
Buk:Bet365
Stawka:10pln
EW:70,00pln
Z całej trójki faworytów do wygrania dzisiejszego etapu, najbardziej przekonuje mnie Purito. Dlaczego Purito? Nie chciałbym się na razie mądrzyć, więc pozostawię typ bez analizy. Warto też zwrócić uwagę na zawodnika jakim jest Nicolas Roche, który do tej pory w każdym etapie przyjeżdżał 3. Też się zastanawiałem czy nie zagrać. Zobaczę jak Sky będzie wyglądał przed metą.
Drugi miesiąc z rzędu, który zaliczam na minus. Po raz pierwszy od początku swojego grania, przytrafia się taka czerwona linia. Jedyne co mogę powiedzieć na swoje usprawiedliwienie, to fakt, że był okres wakacyjny i spora część kuponów, była podawana bez większej analizy i to spowodowało, że wynik jest, jaki jest tj. kiepski????????????.
We wrześniu powracam do skrupulatniejszego i bardziej wnikliwego analizowania spotkań, które dawało dobre rezultaty, jeszcze przed wakacjami. Nie napinam się na odrabianie strat, bo takie podejście raczej nie wróży niczego dobrego. Cel na następny miesiąc, to - Skrupulatniejszy dobór spotkań i nie granie za wszelką cenę.