gunnesen
Użytkownik
Witam, temat bedzie zawierał moje typowania, głównie piłka nożna. Gram do wyczerpania zapasów. Przebywam na terenie Danii stad moja waluta to dunskie korony (DKK). 1 DKK~50 gr.
info: komentarze mile widziane
Kupon A
Arsenal - Birmingham City 1, 1,3
Barcelona - Valencia 1, 1,37
Manchester United - WBA 1, 1,25
Kurs: 2,23
Stawka: 500 DKK
EWK: 1113,1 DKK
Kupon B
Barcelona - Valencia X, 4,45
Kurs: 7,23
Stawka: 105 DKK
EWK: 759,3 DKK
Kupon C
Arsenal - Birmingham City X, 4,8
Kurs: 8,22
Stawka: 110 DKK
EWK: 904,2 DKK
Kupon D
Kurs: 26,7
Stawka: 40 DKK
EWK: 1068 DKK
Zyski z kuponów:
A - 358,1 DKK
B - 4,28 DKK
C - 149,2 DKK
D - 313 DKK
Przy wpłacie depozytu otrzymałem 500 DKK bonusu, którym musze obrocic 4 razy kursem co najmniej 1,5. Stąd również taki pomysł na rozegranie tych spotkań, nawet kupon "B" mnie zadowala, bo nie trace a obracam.
Analiza:
Wybrałem trzy światowe potęgi piłkarskie i liczę, że nie zawiodą.
Jezeli ManU nie wygra lub ktoś z dwójki ASNL/Barca przegra, wtedy leże i kwiczę.
Manchester podejmuje u siebie póki, co najmocniejszego beniaminka PL, w ostatniej kolejce West Bromwich poradziło sobie na Emirates z Arsenalem.
Jednak defensywy Arsenalu i united to na tą chwilę dwie inne bajki, nie przypominam sobie kiedy Manchester stracił 3 gole na Old Trafford grajac przeciwko druzynie spoza wielkiej 4.
Kanonierzy zaś nie mają wyjścia, każdy inny wynik niż ich zwycięstwo z Birmingham będzie klęską, okazja do rehabilitacji po ostatniej kompromitacji, liczę, że mają jaja.
Barca ... wiadomo, zabezpieczyłem się remisem ze względu na dobry początek Valencii w rozgrywkach, a jutro czeka ich sprawdzian, remis będzie sukcesem Nietoperzy.
Pewniak w łeb (swoją drogą dawno tak frajerskich goli nie widziałem) i ja w łeb.
info: komentarze mile widziane
Kupon A
Kurs: 2,23
Stawka: 500 DKK
EWK: 1113,1 DKK
Kupon B
Kurs: 7,23
Stawka: 105 DKK
EWK: 759,3 DKK
Kupon C
Kurs: 8,22
Stawka: 110 DKK
EWK: 904,2 DKK
Kupon D
Kurs: 26,7
Stawka: 40 DKK
EWK: 1068 DKK
Zyski z kuponów:
A - 358,1 DKK
B - 4,28 DKK
C - 149,2 DKK
D - 313 DKK
Przy wpłacie depozytu otrzymałem 500 DKK bonusu, którym musze obrocic 4 razy kursem co najmniej 1,5. Stąd również taki pomysł na rozegranie tych spotkań, nawet kupon "B" mnie zadowala, bo nie trace a obracam.
Analiza:
Wybrałem trzy światowe potęgi piłkarskie i liczę, że nie zawiodą.
Jezeli ManU nie wygra lub ktoś z dwójki ASNL/Barca przegra, wtedy leże i kwiczę.
Manchester podejmuje u siebie póki, co najmocniejszego beniaminka PL, w ostatniej kolejce West Bromwich poradziło sobie na Emirates z Arsenalem.
Jednak defensywy Arsenalu i united to na tą chwilę dwie inne bajki, nie przypominam sobie kiedy Manchester stracił 3 gole na Old Trafford grajac przeciwko druzynie spoza wielkiej 4.
Kanonierzy zaś nie mają wyjścia, każdy inny wynik niż ich zwycięstwo z Birmingham będzie klęską, okazja do rehabilitacji po ostatniej kompromitacji, liczę, że mają jaja.
Barca ... wiadomo, zabezpieczyłem się remisem ze względu na dobry początek Valencii w rozgrywkach, a jutro czeka ich sprawdzian, remis będzie sukcesem Nietoperzy.
Pewniak w łeb (swoją drogą dawno tak frajerskich goli nie widziałem) i ja w łeb.