>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Goldy.

G 10

goldy

Użytkownik
Jak tak często padają undery to czemu nie dzisiaj?

Kupon 24
River Plate - Boca Juniors (under/over 2.5) (1:0)
Poniżej/Powyżej - Typ: 1
Kurs: 1,60
Stawka 4 zł​

✅ 2,40 zł​

Kupon 25
River Plate - Boca Juniors (0:1) (1:0)
Handicap - Typ: 2
Kurs: 1,50
Stawka 5 zł​

⛔ 5 zł

Boca ostatnio w lepszej formie, jednak w takich meczach wszystko może się zdarzyć. Ja będę za Bocą. Ciekawy kurs na Bocę, ponieważ faworytem jest River ale remis wydaje mi się bardzo prawdopodobny więc zagram z kondonem za mniejszy kurs. Szkoda że BAH oferuje tak słabe kursy na to spotkanie. Zapowiada się ciekawy mecz, początek o 23:00 naszego czasu.

Stan Konta: 49,40 zł
⛔ 0,60 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 26
Polska - Wybrzeże Kości Słoniowej (3:1)
Podwójna szansa - Typ: X2
Kurs: 1,40
Stawka 5 zł​

⛔ 5zł

Z kondonkiem powinno wejść bez problemu ;)

Kupon 27
Holandia - Turcja
Typ - Typ: 1
Polska - Wybrzeże Kości Słoniowej
Typ - Typ: 2
Kurs: 2,45
Argentyna - Brazylia (under/over 2.5)
Poniżej/Powyżej - Typ: 2
Kurs: 1,95
AKO: 6,70
Stawka 1 zł

⛔ 1zł

Stan Konta: 43,40 zł
⛔ 6,60 zł

Gówniany ze mnie typer, biorę się do roboty. Koniec sucharków.

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 28
Gornik Leczna - Kolejarz Stroze (0:0)
Kurs: 1,70
Stawka 5zł

Kolejarz Stróże to jedna z najsłabiej grających drużyn I Ligi, ich bilans na wyjazdach to 0-1-6. Ostatnie 5 meczów Kolejarza na wyjazdach to same porażki. Drużyna na wyjazdach zdobyła ledwie dwie bramki. Podopieczni Marka Motyki znajdują się w strefie spadkowej na 15 miejscu. Beniaminek jest jednym z głównych faworytów do spadku. Trener Marek Motyka zapowiada że Kolejarz zagra otwarty, ofensywny futbol. Jednak nie do końca mnie przekonują jego słowa, łatwo zauważyć że Kolejarz ma bardzo duże problemy ze strzelaniem goli na wyjazdach. W ostatnim meczu Kolejarz wygrał u siebie 1:0 z Wartą Poznań.
Górnik obecnie zajmuje 9 miejsce w lidze, na własnym stadionie dotychczas zanotowali bilans 5-1-1, wygrywając m.in. z Podbeskidziem Bielsko-Biała czy remisując z Piastem Gliwice. Górnik ostatnio przegrał na wyjeździe z Ruchem Radzionków 1:3, jednak w tamtym meczu nie wystąpiło wielu graczy podstawowego składu. Dzisiaj również niepewny występu jest Dejan Miloseski. Słabo wygląda formacja ofensywna zespołu- Górnik ma problemy ze strzelaniem goli. Zwycięstwo w tym meczu może dać Górnikowi pozycję w górnej części tabeli.

Górnik spisuje się bardzo dobrze na własnym stadionie – natomiast Kolejarz bardzo słabo. W meczu nie spodziewam się wielu bramek, ponieważ obie drużyny mają z tym problemy. Górnik to zespół o klase wyższy i dzisiaj powinien to potwierdzić. Mecz poprowadzi pan Marcin Szrek z Kielc. Początek meczu o godzinie 18:15, mam nadzieję że Górnik godnie zakończy rundę jesienną !

⛔ 5zł​
Stan Konta: 38,40 zł
⛔ 11,60 zł

Jednak under byłby lepszym rozwiązaniem :/

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 29
Rayo Vallecano - Deportiva Ponferradina (3:1)
Kurs: 1,55
Stawka 5 zł

Aktualny wicelider Hiszpańskiej Segunda Division – Rayo Vallecano podejmuje na własnym stadionie będącą 1 punkt od strefy spadkowej, drużynę beniaminka – Deportiva Ponferradina.
Stołeczny klub w tym sezonie z pewnością będzie walczył o awans do Primera Division, obecnie zajmuje 2 pozycję tracąc do lidera 5 punktów. Rayo na własnym boisku spisuje się świetnie, notując bilans 5-1-0. Piłkarze z Madrytu na własnym stadionie stracili najmniej bramek z całej ligi – ledwie 2, strzelając 14. Rayo w ostatnich 5 meczach wygrało zaledwie raz, więc dzisiaj nie może pozwolić sobie na jakąkolwiek stratę punktów
Drużyna beniaminka obecnie zajmuje 17 lokatę, będąc zaledwie 1 punkt nad strefą spadkową. Drużyna gości ma najgorszy bilans bramkowy z całej ligi – 10-23. Na wyjazdach zdobyli ledwie 1 bramkę, tracąc aż 12. Deportiva Ponferradina słabo spisuje się na wyjazdach, dotychczasowy bilans to 1-0-5. Potrafili wygrać tylko ze słabiutkim Albacete Balompie po bramce z rzutu karnego w 80 minucie. W innych wyjazdowych spotkaniach nie zdobyli nawet bramki.

Każdy inny wynik jak zwycięstwo gospodarzy w tym spotkaniu będzie wielką niespodzianką. Dzisiejszy mecz powinien pokazać klasę jaka dzieli oba zespoły. Spodziewam się łatwego zwycięstwa gospodarzy. Początek meczu o godzinie 18:00.

✅ 2,75 zł​

Stan Konta: 41,15 zł
⛔ 8,85 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 30
Club Brugge - Cercle Brugge (0:1)
Kurs: 1,45
Stawka 5zł​

W niedzielnym meczu, znana kibicom europejskiego futbolu drużyna Club Brugge, podejmie Cercle Brugge w derbach Brugii.

Gospodarze dzisiejszego spotkania - Club Brugge to zespół który od lat zajmuje czołowe miejsca w najwyższej klasie rozgrywkowej Belgii. Gospodarze są również w fazie grupowej Ligi Europejskiej, jednak aktualnie jest przerwa i mogą się skupić na lidze. W lidze aktualnie zajmują 7 pozycję, tracąc niewiele punktów do czołówki ligi. Na własnym stadionie zawsze byli bardzo silni, w tym sezonie dotychczas notują bilans 4-2-1. Porażkę zanotowali na początku sezonu, natomiast remisy z obecnym liderem - KRC Genk czy również bardzo silną drużyną - Standard de Liege. Ostatni mecz rozegrali tydzień temu, więc mieli wystarczająco czasu aby przygotować się do dzisiejszego spotkania. W ostatnim meczu wygrali 2-0 z Lierse SK. W składzie gospodarzy występuje wielu znanych w Belgii i nie tylko piłkarzy, m.in. ostatnio świetnie spisujący się R. Vargas (P 15/12).

Goście dzisiejszego spotkania - Cercle Brugge przegrali 3 ostatnie ligowe spotkania. Jest to ligowy średniak, w ostatnich 3 sezonach zajmował miejsce w środkowej części tabeli. Piłkarzom na wyjazdach nie idzie za dobrze, odniesli tylko jedno zwycięstwo ze słabiutkim Lierse SK. Bilans gości na wyjazdach to 1-2-4. Na wyjazdach strzelili tylko 4 bramki, tracąc aż 13. W składzie próżno szukać zawodników znanych w Europie.

W starciach bezpośrednich obu zespołów Club Brugge wypada znacznie lepiej, wygrywając aż 15 z ostatnich 20 spotkań. Na własnym stadionie jeszcze nie zaznali smaku porażki z tym rywalem, notując bilans 7-2-0. Ostatnie 3 mecze wygrali gospodarze dzisiejszego spotkania. Wygrali również 3 ostatnie mecze rozgrywane na własnym stadionie.

Podsumowując, myślę że zdecydowanym faworytem niedzielnego spotkania są gospodarze. Club Brugge jest znany kibicom w Europie. Dzięki przerwie w rozgrywkach o Ligę Europejską, Club Brugge może skupić się na lidze gdzie ma lekką stratę do czołówki. Mimo że to derby, to Club Brugge jest zespołem o klasę wyższym i powinien wygrać. Również spotkania bezpośrednie tych drużyn potwierdzają mój typ.

⛔ 5zł​

Stan Konta: 36,15 zł
⛔ 13,85 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 31
Fenerbahce - Bucaspor (0:1) Wynik: (5:2)
Handicap - Typ: 1
Kurs - 1,60
Stawka 5zł

Dzisiaj moją uwagę zwróciło spotkanie tureckiej Super Ligi - Fenerbahce kontra Bucaspor.
Na początku wspomnę że Fenerbahce to aktualny wicemistrz ligi (walczyli do samego końca), natomiast Bucaspor to beniaminek ligi.
Fenerbahce jednak nie zakwalifikowali się ani do Ligi Mistzów, ani później do Ligi Europejskiej. Dzięki temu może skupić się na lidze, a walczyć będą zapewne o mistrza. Na chwilę obecną tracą trochę do czołówki, więc nie mogą pozwolić sobie na potknięcie z beniaminkiem ligi. Fenerbahce to jedna z największych firm w Turcji, jest to również klub rozpoznawany przez kibiców w Europie. W ich składzie można znaleźć kilku znanych piłkarzy, m.in. znany z dobrych występów w Olympique Marsylia, będący w dobrej formie Mamadou Niang (N 9/7). Fenerbahce ostatnio przegrało w lidze na wyjeździe 1:2 z Gaziantepspor&#39;em. Więc w dzisiejszym meczu na pewno będą zmobilizowani do zwycięstwa. Mecz odbył się tydzień temu, więc myślę że mieli wystarczająco czasu aby przygotować się na dzisiejsze spotkanie. Od początku powinni wyjść zmobilizowani i głodni zwycięstwa. Fenerbahce u siebie oczywiście spisuje się bardzo dobrze (4-2-0), remisy z samą czołówką tabeli.

Bucaspor zajmuje obecnie 17 (przedostatnią) pozycję. Dotychczas zanotowali tylko 1 zwycięstwo. Mają najmniej strzelonych bramek z całej ligi - tylko 5 bramek na 12 spotkań. Na wyjazdach notują bilans 0-3-3. Jednak nie należy traktować tych 3 remisów jako wielki sukces, były to remisy z zespołami z samego dołu tabeli (15. 16. i 18. drużyna tabeli). Na 6 wyjazdowych meczów zdobyli tylko 2 bramki (z bardzo słabymi rywalami).

Fenerbahce to drużyna znana kibicom w Europie, mająca w składzie znanych i będących w formie zawodników. Z pewnością w tym sezonie powalczą o mistrza. W dzisiejszym meczu będą chcieli się zrehabilitować po porażce. Każdy inny wynik niż spokojne zwycięstwo gospodarzy będzie wielką niespodzianką.

✅ 3 zł

Stan Konta: 39,00 zł
⛔ 11,00 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Siatka ;)
Kupon 32
Politechnika Warszawska AZS - PGE Skra Belchatow (0:3)
Kurs: 1,10

Tytan AZS Czestochowa - KS Fart Kielce (3:0)
Kurs: 1,10

Pamapol Wielton Wielun - Jastrzebski Wegiel KS (0:3)
Kurs: 1,30
AZS UWM Olsztyn - Resovia Rzeszow (0:3)
Kurs: 1,20
AKO 1,89
Stawka 10 zł

✅ 9 zł​

Stan Konta: 48,00 zł
⛔ 2,00 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 33
Athletic Bilbao - CA Osasuna (1:0)
Kurs: 1,70
Stawka 10 zł​

✅ 7 zł​

Stan Konta: 55,00 zł
✅ 5,00 zł

G 10

goldy

Użytkownik
GRUDZIEŃ​

Kupon 34
Lech Poznan - Juventus Turin (Podwójna szansa) (1:1)
Typ - Typ: 1X
Kurs: 1,74
Stawka 5 zł​

✅ 3,70 zł​

Bardzo mnie ciekawi jak potoczy się ten mecz ???? Znajduję wiele argumentów zarówno za Lechem jak i Juve ale zagram patriotycznie, po dość fajnym kursie ;)

Stan Konta: 58,70 zł
✅ 8,70 zł

Gratulacje dla tych *****ów co pozwolili im grać w takich warunkach &lt;lol2&gt;

---------------------------------------------------

Muszę przyznać że po El Clasico ilość pieniędzy jakie jestem w stanie przeznaczyć na bukmacherkę, znacznie wzrosła. Wcześniejsze typy odkreślam kreską i zaczynamy z troszeczkę większym budżetem i większymi stawkami. Niestety, rozpoczynając z budżetem 50zł udało mi się ugrać tylko 8,70. Mam nadzieję, że teraz będzie inaczej.

Stan Konta: 140,00 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 35 (Live)
Borussia Dortmund - Karpaty Lviv (0:2) (Handicap) Wynik : 3:0
Kurs: 1,35
Stawka: 10 zł

✅ 3,50 zł

Stan Konta: 143,50 zł
✅ 3,50 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 36
AC Milan - Brescia Calcio (3:0)
Kurs: 1,25
Stawka 20 zł​

✅ 5 zł​

Ameryki chyba nie odkryłem ???? Ale czemu nie zarobić na tym meczu ?

Stan Konta: 148,50 zł
✅ 8,50 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 37
Benfica Lissabon - SC Olhanense (0:1) Wynik: 2:0
Handicap - Typ: 1
Kurs: 1,50
Stawka 10 zł​

✅ 5 zł​

Benfica u siebie gra świetnie, natomiast SC Olhanese to ligowy średniak, bardzo słabo spisujący się na wyjazdach. W dodatku przyjądą trochę osłabieni. Benfica nie może pozwolić sobie tutaj na stratę punktów. Środowy mecz w LM nie powinien tutaj mieć większego znaczenia. W zeszłym roku w tym meczu padł wynik 5-0.

Stan Konta: 153,50 zł
✅ 13,50 zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 38
Vitoria Guimaraes - FC Pacos Ferreira (1:1)
Kurs: 1,60
Stawka 5zł​

⛔ 5 zł
Vitoria u siebie 4-2-0, wygrane m.in z Sportingiem Braga czy Benficą, remis z Porto. Do składu wraca William (N, 1/0), w meczu wystąpi również Joao Alves (P, 12/0). Niestety zabraknie wywalonego za zachowanie Alex (O, 12/0)

Pacos za bardzo nie ma kim straszyć. Na wyjazdach również nie idzie im za dobrze, 1-2-2. Wygrana z ostatnią drużyną, te remisy to również nie są jakieś wielkie sukcesy.

Jedyne co martwi, to spotkania między tymi drużynami; Vitoria nie wygrała jeszcze u siebie z Pacos. W ostanim meczu przegrali 1:2.

Vitoria wiele silniejsza kadrowo, u siebie spisuje się bardzo dobrze, a Pacos na wyjazdach bardzo średnio. Spodziewam się skormnego zwycięstwa gospodarzy, sugeruję również under. Stawiam ostrożnie, bo postaram się dograć na live.

Stan Konta: 148,50 zł
✅ 8,50 zł

Jednak coś jest na rzeczy z tym Head 2 Head.. Skończyli moją dobrą passę ????

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 39
CA Osasuna - FC Barcelona (0:3)
Kurs: 1,20
Stawka 10zł​

✅ 2 zł​

Po tym całym zamieszaniu, wydaje mi się że Barça wyjdzie troszeczkę poddenerwowana, co nie jest dobrą wiadomością dla Osasuny ;) Jestem wręcz pewien że mecz się odbędzie, nie wierze aby władze ligi &quot;odważyli&quot; się przyznać walkowera Osasunie. Wcześniej nie chciałem stawiać tego meczu po tak niskim kursie, jednak po tej całej sytuacji zmieniłem zdanie. Visca el Barça !

Stan Konta: 150,50 zł
✅ 10,50 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 40
1. FC Nürnberg - Borussia Dortmund (0:2)
Kurs: 1,65
Stawka 10 zł​

✅ 6,50 zł​

Spory value na to spotkanie, Borussia jest na prawdę w niezłym gazie. Granie na wyjeździe w tym sezonie jakoś im nie przeszkadza (7-0-0). W BVB brak najlepszego strzelca, co będzie szansą dla Lewandowskiego ;) Braki w BVB:
L. Barrios (N, 14/8)
S. Kehl (P, 3/0)
P. Owomoyela (O, 5/0)
F. Kringe (P, 0/0)

1. FC Nürnberg to nie jest jakaś potęga (w zeszłym sezonie walczyli o utrzymanie), obecnie zajmują 11 pozycję, głównie dzięki formie z początku sezonu. Ostatnie 3 mecze przegrali. Ostatni mecz u siebie przegrali 1-3 z
1. FC Kaiserslautern. Dzisiaj mają spore braki, wystąpią bez:
P. Nilsson (O, 12/0)
J. Pinola (O, 11/2)
M. Frantz (P, 13/2)

A. Bunjaku (N, 3/0) &lt;&lt; najlepszy strzelec zespołu zeszłego sezonu
R. Okotie (N, 0/0) &lt;&lt; mało ważny
Jak widać stracili połowę obrony, do tego ważnego pomocnika i napastnika.

Borussia leci na mistrza i wątpię aby stracili punkty z tak słabym rywalem, w dodatku mocno osłabionym i bez formy. Borussia w świetnej formie. Każda passa się kiedyś kończy, ale czy to będzie dzisiaj ? Spory value, warto spróbować. Możliwy w tym meczu jest również over. Mam nadzieję na dobrą grę Lewandowskiego !

Stan Konta: 157,00 zł
✅ 17,00 zł

Szkoda że nie odważyłem się zagrać Malagi, bo byłoby naprawdę super.

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 41
Liverpool FC - Aston Villa (3:0)
Kurs: 1,55
FC Porto - Vitoria Setubal (1:0)
Kurs: 1,15
AKO: 1,78
Stawka 10 zł​

✅ 7,80 zł​

Nie będę się rozpisywał, ponieważ w Internecie można znaleźć ogrom informacji na temat meczu Liverpoolu. Odnośnie meczu Porto, to nie spodziewam się tam żadnej niespodzianki. Myślę, że warto go dodać do dubla. Z reguły unikam obstawiania ligi angielskiej, ale mam nadzieje że jutro się uda, mimo że to poniedziałek ;)

Stan Konta: 164,80 zł
✅ 24,80 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 42 (Live)
Manchester United - CF Valencia (1:1)
Podwójna szansa - Typ: 1X
Kurs: 1,58
Stawka 5 zł​

✅ 2,90 zł​

Lecimy w przerwie na ManU, do przerwy przegrywają 0:1.

Stan Konta: 167,70 zł
✅ 27,70 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Kupon 43
Shakhtar Donetsk - Sporting Braga (2:0)
Stawka 10 zł​

✅ 4 zł​

Awans Bragi już praktycznie niemożliwy, natomiast występ w Lidze Europejskiej pewny w 100%. Shakhtar do wyjścia z 1 miejsca w grupie potrzebuje remisu. Shakhtar ostatni raz u siebie przegrał 22.10. 2008r. W lidze ukraińskiej jest już przerwa. Piłkarze Bragi już chyba również wiedzą, że nie mają szans na awans.

Stan Konta: 171,70 zł
✅ 31,70 zł

G 10

goldy

Użytkownik
Statystyka po 10 kuponach w miesiącu grudzień.​

Wszystkich kuponów: 10
Kupony trafione: 9
Kupony nietrafione: 1

Suma stawek: 95,00 zł
Suma wygranych: 122,50 zł

Skuteczność: 90%