>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by DonMatteo717

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
Memphis (-5) - Miami 1 ✅
Kurs: 1,934
Stawka: 100 zł
✅ 93,4 zł
Parę słów komentarza. Miami gra B2B. Ostatniej nocy porażka u siebie z Nets, do tego zwycięstwo w kiepskim stylu z Pelicans. Jednym słowem ich gra nie rzuca na kolana. Liczę, ze Grizzlies to wykorzystają, tym bardziej, że mogą się pochwalić niezłym bilansem u siebie.

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
Czas na podsumowanie roczne. Próbka w dalszym ciągu niewielka, więc nie ma sensu wyciągać jeszcze pochopnych wniosków. Bilans jest dosłownie minimalnie dodatni, choć biorąc pod uwagę parę eksperymentalnych typów, które na dobrą sprawę nie powinny się tu znaleźć, cieszę się, że na koniec roku mogę zapisać sobie zielony plusik przy yieldzie.
Postanowienia noworoczne? Grać regularnie i często. Skupić się na singlach podobnych do trzech ostatnich typów. Żadnych eksperymentów z egzotykami typu Serie B, lub zakładami na bramki, overy/undery w meczu itp. Niższe kursy tylko w dublach i to maksymalnie w dublach, ale będę starał się ich unikać. Po 100 typach być może wprowadzę korektę do mojej gry. Póki co czekam na wymierną próbkę.
W najbliższym czasie będę grał przede wszystkim NBA/NHL + główne ligi piłkarskie w Europie. Za pewien czas będę starał się poszerzyć ten zakres grania, ale będę robił to stopniowo, po dokonaniu odpowiedniego rozeznania w temacie.
Wszystkim życzę powodzenia i samych ✅ na kuponach! ????
Suma wygranych: 3894.9 zł
Suma stawek: 3800 zł
Yield: ✅ 2,5%

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
To jedziemy z typami 2016.
Wizards - Magic 1 ✅
Kurs: 1,952
Stawka: 100
✅ 95.2 zł
Bulls (-2) - Knicks 1 ✅
Raptors (-3,5) - Hornets 1 ✅
Ako: 2,02
✅ 102 zł
Ten kupon gryzie się trochę z tym, co napisałem wyżej, ale nie mogłem ugryźć tych meczów. Niby Bulls i Raptors są faworytami, ale linie -7 do pogrania do singla trochę niebezpieczne. Ani Chicago, ani Toronto to nie są drużyny, które gromią rywali więc handicap ryzykowny do pokrycia. Granie czystych winów jest nieopłacalne, więc wykombinowałem taki półśrodek. Spokojniejszy jestem o Dinozaury, ponieważ Szerszenie są tragiczne na wyjeździe. Byki są chimeryczne, jednego dnia potrafią wygrać ze Spurs, a za chwilę zebrać oklep od Brooklynu we własnej hali. Mimo to uważam, że powinni to wygrać.

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
NBA
Knicks - Hawks (-4) 2
Kurs: 1,854
⛔ 100
NBA
Wizards - Heat 1
Kurs: 2,02
⛔ 100
NHL
Islanders - Stars 2
⛔ 100

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
Hawks (-8) - Knicks 1 ⛔
Kurs: 1,925
⛔ 100
Mavs (-6,5) - Kings 1 ⛔
⛔ 100
Bulls (-7,5) - Bucks 1 ✅
Kurs: 1,833
✅ 83,3

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
Pelicans (-5,5) - Maverics 1 ⛔
Kurs: 1,934
⛔ 100
Chyba przyda się przerwa.
Dallas gra B2B, mając w nogach dwie dogrywki z poprzedniej nocy. Pelicans może w tabeli nie wyglądają na mocarzy, ale to wciąż solidna ekipa, która drobnymi krokami robi postępy. No i ma w swoich szeregach świetnego Daviesa. Myślę, że decydujący okaże się tu czynnik zmęczenia po stronie gości.

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
Baaaardzo dawno mnie tu nie było, więc wypadałoby coś puścić. Jedziemy z eliminacjami do MŚ. To po kolei:
Kazachstan - Polska under 2,5 ⛔
Rumunia - Czarnogóra under 2,5 ✅
AKO: 2,59
Nie zwykłem obstawiać goli, ale tutaj szanse na dwa undery są spore. Zacznijmy od naszych. Długa podróż, sztuczna murawa, pierwszy mecz, nic nie wskazuje na to, aby Polacy rzucili się na Kazachów. Myślę, że podopieczni Nawałki trochę wzorem Euro będą chcieli zainkasować trzy punkty najmniejszym nakładem sił. 1:0, 2:0 dla naszych to moim zdaniem bardzo prawdopodobne rezultaty. Co do Rumunów, jest to ekipa tracąca niewiele bramek, co pokazali w poprzednich eliminacjach. Czarnogórcy też nie powinni stanowić jakiegoś wielkiego zagrożenia dla bramki gospodarzy, dlatego tu również stawiam na under.
Kazachstan - Polska 2 ⛔
Słowacja - Anglia 2 ✅
AKO: 2,77
W przypadku biało-czerwonych ciąg dalszy analizy w poprzednim typie. Nasi są faworytem i powinni zainkasować trzy oczka. Co do Anglików zdaję sobie sprawę, jak ryzykowny jest to typ. Wyspiarze zaprezentowali się fatalnie na Euro, jak zresztą na każdej ważnej imprezie w ostatnim czasie. Anglia w eliminacjach to jednak zupełnie inna ekipa, o czym świadczą eliminacje na ostatni Mundial, czy Euro. Pewni i przede wszystkim skuteczni. Słowacy wyszli co prawda z grupy, ale ich występ ciężko zaliczyć do spektakularnych. 1/8 z Niemcami sprowadziła ich brutalnie na ziemię. Trochę wbrew logice i zdrowemu rozsądkowi spodziewam się tutaj triumfu gości.
I jeszcze coś z żużla:
Adrian Cyfer (0) Adrian Gała 1/2,05/Bet365 ✅ więcej szczęścia niż rozumu, przyznaję bez bicia
Gała, gdyby nie kontuzja Drabika przesiedziałby ten sezon na ławie. Fakt, Cyfer może też nie jest tuzem, ale moim zdaniem tym wyścigiem młodzieżowym rozstrzygnie ten zakład na swoją korzyść. Jeśli nie zdarzą się żadne niespodziewane rzeczy w stylu defekty i Gała nie powiększy swojego dorobku na trupie to raczej nie mam na kim zdobyć tych oczek.
Piotr Protasiewicz over 9/2,15/Bet365 ✅
Jeszcze jeden zakład, który mnie zaciekawił. Taka linia i taki kurs na pana Protasa. Biorę z pocałowaniem ręki. Protasiewicz jest w ogóle jednym z tych zawodników, których z każdym kolejnym sezonem szanuję coraz bardziej. Moim jest w stanie wykręcić dwucyfrówkę, tym bardziej, że jest w parze z juniorem, więc nie kolega z pary nie powinien mu podbierać aż tylu oczek. No chyba, że Pieszczek znowu będzie miał mecz życia, jak podczas inauguracji, ale nie sądzę
Żużel ratuje dzisiaj dzień. Eh te nasze Orły... wypuścić 2:0. A mogły nawet dwa kupony wejsć

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
Szczerze mówiąc trudno znaleźć dziś jakieś pewniaki w ofercie na eliminacje MŚ, ale ostatecznie, po długim namyśle idę w stronę Islandczyków - rewelacji niedawnych ME. Islandia mierzy się dziś na wyjeździe z Ukrainą. Obie ekipy kończyły ostatni turniej w zgoła odmiennych nastrojach. Dla Ukraińców turniej zakończył się katastrofą i zakończeniem rywalizacji już na etapie fazy grupowej. Teraz naszych wschodnich sąsiadów czeka to, co nas dotychczas po każdej większej imprezie, czyli rewolucja. Nowy trener - legenda ukraińskiej piłki Andriej Szewczenko z pewnością będzie cieszył się u piłkarzy autorytetem (przynajmniej na początku), lecz czy nie będzie brakowało mu doświadczenia? Druga sprawa, na pewno będzie potrzebował czasu, aby poukładać te wszystkie klocki.
W obozie Islandczyków również doszło do zmiany trenera, ale nie można w tym przypadku mówić o rewolucji, ponieważ następcą dotychczasowego selekcjonera został jego asystent, który będzie kontynuował myśl szkoleniową poprzednika. Kursy na ten mecz zaskakujące, ponieważ faworyta i to dość wyraźnego bukmacherzy upatrują w zespole gospodarzy, zapominając chyba, jaki potencjał ma sobie drużyna gości. Moim zdaniem kurs warty spróbowania, tym bardziej, że szanse oceniam na 50/50.
Ukraina - Islandia X2/2,1/Pinnacle ✅

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
Dzisiaj idę z duchem osłabień w poszczególnych ekipach, ale po kolei.
Na początek Anglia i starcie Tottenhamu i Stoke. Trzecia drużyna poprzedniego sezonu zawita dziś do Stoke, aby zmierzyć z osłabioną ekipą gospodarzy. Zabraknie Affelay&#39;a, Butlanda, Irelanda, Johnsona,a pod znakiem zapytania stoi występ Dioufa i Shaqiriego. Ponadto Stoke fatalnie rozpoczęło ten sezon, zdobywając jak dotychczas zaledwie jedno oczko, strzelając przy tym dwie bramki, trąc jednocześnie sześć. Odmienne nastroje panują w Londynie. 5 punktów w trzech meczach to może nie jest wymarzony rezultat, ale z drugiej strony nie można mówić o tragedii, tym bardziej, że nie zaznali jeszcze goryczy porażki.
Stoke - Tottenham 2/1,847/Pinnacle ✅
Drugi mecz to spotkanie drugiej kolejki Bundesligi, w którym zmierzą się ekipy Wolfsburga i Kolonii. W ekipie gości zabraknie dwóch istotnych zawodników tj. Rauscha i Kesslera. W dodatku w zespole Wilków bardzo prawdopodobny jest debiut Mario Gomeza. Stawiam na gospodarzy.
Wolfsburg - Koln 1/1,806/Pinnacle ⛔

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
Na dzisiaj biorę Serie A i mecz Sampdorii z Milanem. Ciekawy jest rozkład kursów, ponieważ według bukmacherów są goście, i to pomimo nie najlepszego startu sezonu. Zaledwie 3 punkty po trzech kolejkach to nie jest wymarzony początek, tym bardziej, że zawodnicy Milanu nie mierzyli się z bardzo groźnymi (no może poza Napoli, ale już porażka u siebie z Udine jest niespodzianką). Po drugiej stronie Sampdoria, która była bliska kompletu punktów na starcie. Kto wie, jakby zakończyło się spotkanie z Romą, gdyby nie zostało przerwane przez intensywne opady deszczu.
Sampdoria - Milan 1 DNB/2,2/Pinnacle ⛔ tym razem się nie udało

donmatteo717 6

donmatteo717

Użytkownik
Czas na LM. Z dzisiejszych meczów w oko wpadł mi pojedynek pomiędzy Monaco i Bayerem Leverkusen. Faworytem są gospodarze, którzy fajnie weszli w sezon (nie zmienia tego nawet porażka z Nice - jakby nie patrzeć liderem ligi francuskiej). Bayer z kolei w lidze gra niemrawo, gubi punkty. Również inauguracja LM nie wypadła najlepiej, ponieważ niemiecki zespół zremisował z CSKA i to pomimo szybkiego prowadzenia 2:0. Czy tutaj są w stanie się przełamać? Moim zdaniem nie, Monaco wygląda solidnie i kto wie, czy nie będzie w stanie strącić z tronu PSG. A i dobry wynik w LM również nie jest wykluczony.
AS Monaco - Bayer 1 DNB/1,862/Pinnacle ZWROT

Do góry Bottom