donmatteo717
Użytkownik
Cześć! W tym temacie będę zamieszczał przede wszystkim typy żużlowe - najczęściej bazujące na ofercie STS. Jeśli kursy będą pochodziły od innego bukmachera - zasygnalizuje to. Jestem początkującym typerem, dlatego wszystkich, którzy chcieliby skorzystać z moich typów ostrzegam - bądźcie ostrożni ????
Na początek biorę pod lupę finał MIMP w Lesznie. Moja propozycja jest następująca:
Pawlicki - Zamrzlik 1,5 Nie doceniłem jednak Bartka
Przedpełski - Drabik 1,9
Woryna - Koza 1,7
AKO: 4,85
Stawka: 100 zł
Ew. wygrana netto: 426,8 zł
100
Pokrótce objaśniam. Zamrzlik i Przedpełski wracają z dalekiego Lonigo, gdzie wczoraj ścigali się w finale IMŚJ. Rzut beretem to nie jest, a zawody skończyły się późnym wieczorem. Wybrałem H2H odpowiednio z Pawlickim - głównym faworytem do zwycięstwa i Drabikiem, który w tym roku znajduje się w świetnej formie. Jeden i drugi powinni wykorzystać przewagę jaką posiadają tj. brak zmęczenia. Woryna również jest w tym roku w gazie. Zarówno w lidze, jak i innych zawodach pokazuje się z bardzo dobrej strony. Koza moim zdaniem nie powinien mu zagrozić.
Na początek biorę pod lupę finał MIMP w Lesznie. Moja propozycja jest następująca:
Pawlicki - Zamrzlik 1,5 Nie doceniłem jednak Bartka
Przedpełski - Drabik 1,9
Woryna - Koza 1,7
AKO: 4,85
Stawka: 100 zł
Ew. wygrana netto: 426,8 zł
100
Pokrótce objaśniam. Zamrzlik i Przedpełski wracają z dalekiego Lonigo, gdzie wczoraj ścigali się w finale IMŚJ. Rzut beretem to nie jest, a zawody skończyły się późnym wieczorem. Wybrałem H2H odpowiednio z Pawlickim - głównym faworytem do zwycięstwa i Drabikiem, który w tym roku znajduje się w świetnej formie. Jeden i drugi powinni wykorzystać przewagę jaką posiadają tj. brak zmęczenia. Woryna również jest w tym roku w gazie. Zarówno w lidze, jak i innych zawodach pokazuje się z bardzo dobrej strony. Koza moim zdaniem nie powinien mu zagrozić.