didanek2
Użytkownik
Witam
Najpierw mam zamiar typować wyniki "na sucho", a potem się zobaczy, jak mi będzie szło. Moje typy to głównie piłka nożna, ale znajdzie się też tutaj siatkówka, koszykówka i piłka ręczna.
Zaczynam od dzisiejszej Ligi Mistrzów. ????
Zakład: Maxikombi 5/7
AC Milan - Barcelona typ: 2
:zoltakartka:
Arsenal - Dortmund typ: 1
Schalke - Chelsea typ: 2
Marseille - Napoli typ: 2
FC Porto - St. Petersburg typ: 1X
????
Austria W. - Atletico M. typ: 2
Steaua - Basel typ: X2
Całkowity kurs: 31.89
Wkład: 27.72 Zł
12% = 3.78 Zł
Do zapłaty: 31.50 Zł
EWK: 479.24 Zł
Dlaczego tak typowałem?
Milan - Barcelona 2
Barcelona prezentuje jak na razie bardzo dobrą formę. Co prawda ostatnio w lidze zremisowali z Osasuną, ale moim zdaniem to wypadek przy pracy. Co najważniejsze do gry wrócił już Leo Messi. Milan natomiast słabo spisuje się w lidze, do lidera traci ponad 10 punktów. Dodatkowo zabraknie kilku ważnych graczy, więc moim zdaniem Barca powinna łatwo wygrać.
Arsenal - Dortmund 1
Arsenal pewnie przewodzi w lidze angielskiej, Ozil jest w życiowej formie, i mimo braku kilku graczy stawiam na nich. Borussia przegrała z Napoli, a w lidze z Hannoverem wygrali, ale tylko 1-0. Zabraknie kilku ważnych graczy, więc stawiam na Arsenal.
Schalke - Chelsea 2
Chelsea ostatnio wygrała w lidze 4-1, pierwszą bramkę zdobył Eto. Hazard, Oscar są w formie. Przeciwnie niż Schalke. Dlatego stawiam na Chelsea.
Marseille - Napoli 2
Marseille fatalnie punktują w lidze, w Lidze Mistrzów wcale nie jest lepiej. Napoli jest w czołówce, dobrze sobie radzą, choć ostatnio mieli wpadkę. Wszystko wskazuje na ich wygraną.
FC Porto - St. Petersburg 1X
FC Porto dla mnie jest zdecydowanym faworytem. Zenit to po prostu nei ta klasa, aczkolwiek mają ciekawych graczy, dlatego dałem Porto lub remis.
Austria - Atletico 2
Różnica klas, do tego Atletico w dobrej formie, mimo że ostatnio przegrali.
Steaua - Basel X2
Steaua na razie bez punktów, Basel zremisowało z Chelsea. Stawiam na Basel, ale jednak intuicja mi mówi że Steaua może powalczyć, dlatego pod uwagę biorę remis.
Tenis Koszykówka, zakład: AKO
S. Williams - A. Kerber typ: 1 kurs: 1.1
Byrdych - Karlovic typ: 1 kurs: 1.23
:zoltakartka:
Del Potro - Laaskonen typ: 1 kurs: 1.02
Gasquet - Llodra typ: 1 kurs: 1.2
Bud. Podgorica - TED Astana typ: 1 kurs: 1.18
Mons - Roma typ: 2 kurs: 1.5
Całkowity kurs: 2.93
Wkład: 8.80 Zł
12% = 1.20 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 25.78 Zł
Najpierw mam zamiar typować wyniki "na sucho", a potem się zobaczy, jak mi będzie szło. Moje typy to głównie piłka nożna, ale znajdzie się też tutaj siatkówka, koszykówka i piłka ręczna.
Zaczynam od dzisiejszej Ligi Mistrzów. ????
Zakład: Maxikombi 5/7
AC Milan - Barcelona typ: 2
Arsenal - Dortmund typ: 1
Schalke - Chelsea typ: 2
Marseille - Napoli typ: 2
FC Porto - St. Petersburg typ: 1X
Austria W. - Atletico M. typ: 2
Steaua - Basel typ: X2
Całkowity kurs: 31.89
Wkład: 27.72 Zł
12% = 3.78 Zł
Do zapłaty: 31.50 Zł
EWK: 479.24 Zł
Dlaczego tak typowałem?
Milan - Barcelona 2
Barcelona prezentuje jak na razie bardzo dobrą formę. Co prawda ostatnio w lidze zremisowali z Osasuną, ale moim zdaniem to wypadek przy pracy. Co najważniejsze do gry wrócił już Leo Messi. Milan natomiast słabo spisuje się w lidze, do lidera traci ponad 10 punktów. Dodatkowo zabraknie kilku ważnych graczy, więc moim zdaniem Barca powinna łatwo wygrać.
Arsenal - Dortmund 1
Arsenal pewnie przewodzi w lidze angielskiej, Ozil jest w życiowej formie, i mimo braku kilku graczy stawiam na nich. Borussia przegrała z Napoli, a w lidze z Hannoverem wygrali, ale tylko 1-0. Zabraknie kilku ważnych graczy, więc stawiam na Arsenal.
Schalke - Chelsea 2
Chelsea ostatnio wygrała w lidze 4-1, pierwszą bramkę zdobył Eto. Hazard, Oscar są w formie. Przeciwnie niż Schalke. Dlatego stawiam na Chelsea.
Marseille - Napoli 2
Marseille fatalnie punktują w lidze, w Lidze Mistrzów wcale nie jest lepiej. Napoli jest w czołówce, dobrze sobie radzą, choć ostatnio mieli wpadkę. Wszystko wskazuje na ich wygraną.
FC Porto - St. Petersburg 1X
FC Porto dla mnie jest zdecydowanym faworytem. Zenit to po prostu nei ta klasa, aczkolwiek mają ciekawych graczy, dlatego dałem Porto lub remis.
Austria - Atletico 2
Różnica klas, do tego Atletico w dobrej formie, mimo że ostatnio przegrali.
Steaua - Basel X2
Steaua na razie bez punktów, Basel zremisowało z Chelsea. Stawiam na Basel, ale jednak intuicja mi mówi że Steaua może powalczyć, dlatego pod uwagę biorę remis.
Tenis Koszykówka, zakład: AKO
S. Williams - A. Kerber typ: 1 kurs: 1.1
Byrdych - Karlovic typ: 1 kurs: 1.23
Del Potro - Laaskonen typ: 1 kurs: 1.02
Gasquet - Llodra typ: 1 kurs: 1.2
Bud. Podgorica - TED Astana typ: 1 kurs: 1.18
Mons - Roma typ: 2 kurs: 1.5
Całkowity kurs: 2.93
Wkład: 8.80 Zł
12% = 1.20 Zł
Do zapłaty: 10.00 Zł
EWK: 25.78 Zł