>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Dagger

dagger 33

dagger

Użytkownik
Bukmacherką zajmuję się od niedawna (właściwie od lutego). Jednak przymierzałem się do niej już od co najmniej paru lat. Sportem interesuję się od małego. Głównie koszykówka i piłka nożna, co też obstawiam.

Gram w Bet365. Zacząłem ze stawką 200 PLN, żeby maksymalnie wykorzystać przysługujący mi bonus. Jak to u buka, raz na wozie raz pod wozem było. Statystycznie; rekordowy plus +120 i rekordowy minus -70. Obecnie jestem na czysto (no 0.27 na plusie, a co!). Jednak najważniejsze, że bonus już mam prawie cały wypełniony.

Odnośnie stawek, to stawiam regularnie, dość niskie stawki. Od 5 do 20 PLN (przy każdym typie podawana będzie stawka). Podchodzę do bukmacherki profesjonalnie. Tabelka w Excelu pomaga mi się kontrolować i wyciągać wnioski chociażby z fatalnych początków

Typy będę podawał najczęściej wieczorem (NBA) czy też tuż przed danymi meczami (piłka w weekend). Bardzo liczę na Wasze uwagi odnośnie moich ewentualnych typów i jestem otwarty na konstruktywną krytykę. W końcu wszyscy mamy jeden cel

dagger 33

dagger

Użytkownik
No to jedziemy
Kupon 1
Chicago - Indiana 2HC-1 [2.35]⛔⛔⛔
Indiana ostatnio mocno w górę, czego nie można powiedzieć o Chicago. Pacers bronią 2. miejsca na Wschodzie i takie spotkania z drużynami z poziomu PO są dla nich bardzo ważne. Indiana jest w tym sezonie 3-0 z Chicago i potencjalny sweep tylko ich dodatkowo motywuje
ZWROT: -10 PLN
Kupon 2
New York - Toronto 1 HC-3 [1.50]✅✅✅
Memphis - Boston 1 [1.29]✅✅✅
GSW - Washington 1 HC-5 [1.50]✅✅✅
AKO 2.91

ZWROT: 19.44 PLN (z parlayem)
Rzadko gram treble ale koło takich meczów nie mogę przejść obojętnie. 3 zwycięstwa gospodarzy. Knicks, powtórka z wczoraj. Raptors bez Gaya a Knicks w MSG. Memphis u siebie króluje. Boston z kolei jak dla mnie L3 na wyjazdach po b2b z Dallas. A GSW spokojnie z Wizards, którzy też są b2b po szczęśliwym bądź co bądź zwycięstwie z Lakers. Seria 2 wyjazdowych wygranych to zdecydowanie za dużo jak dla nich, a tak overowa ekipa jak Warriors ich raczej rozstrzelają
Oba kupony po 10 PLN. Jeżeli są jakieś komentarze, to śmiało, bo jeszcze nie zatwierdzone
Do tego jeszcze stwierdziłem, że dodam sobie sympatycznego dubelka:
Kupon 3
Clippers - Nets over 191 [1.90]✅✅✅
Denver - Sacramento 1 [1.083]✅✅✅
AKO 2.06

ZWROT: 11.23 PLN (z parlayem)
Dla potwierdzenia, bo przed meczem nie podałem tego typu na forum:
DENVER I CLIPPERS
Ogólny obrót: 20.67 PLN

dagger 33

dagger

Użytkownik
Kupon 4

Milwaukee - Atlanta 1 [1.71]⛔⛔⛔
Dallas - Utah 1 [1.37]✅✅✅
AKO 2.34

Nie ma co dawac dłuższej analizy. Obie drużyny muszą takie mecze u siebie wygrywac. Mam nadzieję, że to zrobią ????

Kupon oczywiscie za 10 PLN

dagger 33

dagger

Użytkownik
Kupon 5
Miami - Charlotte under 197.5 [1.90]✅✅✅ Na luziku. Obrona Miami u siebie tym razem bardzo szczelna
Szykowałem się na takie granie od początku dnia. Miami u siebie nie pozwala zbyt dużo rzucac, a do tego jak szybko sobie wypracuje przewagę, to odpuszcza i nie nakręca wyniku. Dodatkowo Wade dzisiaj nie zagra. Niestety zwlekałem trochę i linia spadła z początkowych 199 do 197.5, ale i tak powinno wejsc. Dlatego gram trochę grubiej niż zwykle, bo za 20 PLN
ZWROT: 18.19 PLN
Kupon 6
Houston - SAS 2 HC-1 [1.90]⛔⛔⛔ Coś mi ostatnio stykowe mecze nie siedzą. Inna sprawa, że Spurs mieli wygrany mecz a oddali go jak nie oni...
Bardzo wyrównany mecz się szykuje. Ostatnie 4 konfrontacje kończyły się zwycięstwami SAS, więc licze, że dzisiaj będzie podobnie. Rockets cos mnie ostatnio nie przekonują. Pomijając blow out z Cavaliers, to jakos mnie swoją grą nie przekonują. A SAS to wiadomo. Uznana marka, są wstanie wygrac grajac cały czas drugą piątką. Ostatnio mieli nerwówkę z Utah, ale na pojedynek derbowy na pewno bardziej się zmotywują ????
Do tego dorzucam typ z czwartego kuponu na Dallas, bo raczej powinien wpasc, a kurs też zachęcający. Więc dubel za 10
Ogólny obrót: 19.12 PLN

dagger 33

dagger

Użytkownik
Kupon 7

Orlando - Miami under 198 [1.90]⛔⛔⛔

A ja znowu szukam underka w meczu Miami. Argumenty? Od strony Miami; b2b, kontuzja Wade&#39;a i zbliżające się PO. Orlando: do kontuzjowanych Davisa i zawieszonego Turkoglu dołączają Afflalo i Vucinic (day-to-day) - Roto. Nie ma co się oszukiwac, sam Harris z Nelsonem tego nie pociągną, tym bardziej, że pierwszy się bardziej zaangażuje w krycie LBJ niż atak. Na niekorzysc tego typu przemawia fakt, że Orlando lubi grac z Heat. Przegrali ostatnie 2 mecze, ale łączną sumą 3 punktów. Typ, podobnie jak wczoraj, za 20 PLN

ZWROT: -20 PLN

Kupon 8

Indiana - Atlanta over 186 [1.90]
Indiana - Atlanta 1 [1.31]
AKO: 2.50
✅✅✅

W ostatnich dwóch meczach między tymi ekipami spokojnie pokrywany. Sama Atlanta w ostatnich swoich pięciu meczach pokrywała tą linię. Pod nieobecnosc Westa Smith może trochę poszalec, a to pewnie zagwarantuje punkty i jemu i strzelcom na obwodzie (Korver, Harris jeżeli zagra). Zwycięstwa Atlanty na wyjazdach w Milwaukee i Brooklynie to i tak za dużo. Czas tą serię przerwac, tym bardziej po b2b. Kupon grany za 10 PLN

ZWROT: 15.82 PLN

dagger 33

dagger

Użytkownik
Kupon 9

Cleveland - Boston under 197 [1.90]✅✅✅

Celtics grają b2b, na wyjeździe defensywa średnia (11. w lidze). Do tego dochodzą osłabienia po obu stronach; C&#39;s bez KG, Lee a Cavs bez Irvinga i Waitersa. Z ostatnich 9 meczów tych drużyn tylko raz ta linia była przekroczona, więc w sumie warto zaryzykować. Dla odważniejszych polecam połączenie z czystym winem Bostonu, bo seria 5 porażek na wyjeździe musi się kiedyś skończyć, a mecz z osłabionymi Cleveland osłabionych Celtics jest idealną dla tego okazją

Bet zagrany za 15 PLN, co oznacza, że cały bonus w Bet365 został wypełniony i zainkasowałem dodatkowe 200 PLN. Dlatego w następnych podsumowaniach obrotu będzie to 200 PLN uwzględnione

ZWROT: 13.64

Ogólny obrót: 228.58

dagger 33

dagger

Użytkownik
Kupon 10

Minnesota - Memphis 2 HC-4[1.90]✅✅✅
Phoenix - Indiana 2 HC-5 [1.40]✅✅✅
AKO 2.67

Na dzisiaj wybieram starcie Wilków z Niedźwiadkami. Gospodarze ostatnio wyraźnie złapali rytm. Po dość szarpanym meczu z Lakers przyszło zwycięstwo nad Thunder. Jednak w tej konfrontacji zdecydowanie stawiam na gości. Są 10-0 z Timberwolves. Każde zwycięstwo w Minnesocie pokrywało tą linię na handi. Memphis ma o co grać, bo razem z Clippers i Nuggets mają po 24 porażki, więc walka o miejsca 3-5 będzie zażarta do samego końca. Obydwie ekipy są po b2b, więc liczę na sporo punktów po obu stronach. Jednak solidna defensywa Memphis oraz liczba zbiórek (Minnesota jest na 28. miejscu jeśli chodzi o liczbę zbiórek przeciwnika na własnym parkiecie) powinny przechylić szalę zwycięstwa na stronę gości.

Do tego będący w rozsypce Suns z nabuzowanymi Pacers po zwycięstwach wyjazdowych z Dallas i Houston. Gra Phoenix to komedia i wybrany przeze mnie handi w sumie śmieszny

Kupon grany za 10 PLN

ZWROT: 17.57 PLN

Kupon 11

Houston - Clippers 2 HC-3[1.90]⛔⛔⛔
Philadelphia - Charlotte 1[1.15]✅✅✅
AKO 2.20

Rockets bez Hardena. Clippers wczoraj dzielnie, lecz bezskutecznie walczyli ze Spurs. Są bardzo zmotywowani do zwycięstwa, gdyż byłoby to ich 50. w sezonie. Do tego dochodzi potencjalny sweep z Houston. A Philly to typowo na podciągnięcie AKO. Bet też za 10 PLN

Ogólny obrót: 236.15 PLN

dagger 33

dagger

Użytkownik
Czas na trochę podsumowań. Miesiąc się skończył, więc pora się rozliczyc. Statystyki będą liczone bez 200 PLN bonusu

Kupony postawione: 11

Kupony wygrane: 6

Kupony przegrane: 5

Kwota zainwestowana: 135 PLN

Zysk: 36.15 PLN

Yield: 26.8%

Tak więc marzecz ogólnie na plus (zwłaszcza uwzględniając bonus). Zarobiłem to co zainwestowałem i to co teraz ugram będzie tylko na ✅ Teraz nie mam żadnego bonusu aktywnego (nie bawię się w ten mobilny w Bet365), więc gram raczej spokojniej. Dlatego kuponów może nie byc aż tyle, ale liczę na wyższą skutecznosc

dagger 33

dagger

Użytkownik
Kupon 12

Boston - Cleveland 1 [1.41]⛔⛔⛔
Boston - Cleveland under 199.5 [1.90]✅✅✅
Utah - New Orleans 1 [1.26]✅✅✅
AKO: 3.41
Stawka: 15 PLN

Zwrot: ⛔15 PLN

Kupon 13

New York - Milwaukee 1 [1.27]✅✅✅
Minnesota - Toronto 1 [1.35]⛔⛔⛔
Chicago - Orlando 1 [1.23]✅✅✅
AKO: 2.14

No to się popisałem. Miałem już nie grać trebli... Po tak długiej przerwie takie kiepskie wejście...

Bilans kwiecień: ⛔30 PLN

dagger 33

dagger

Użytkownik
Kupon 14
Washington - Indiana 2 HC-4 [1.90]⛔⛔⛔
Minnesota - Detroit 1 [1.38]✅✅✅
Milwaukee - Toronto 1 [1.40]✅✅✅
AKO: 3.70
Jak teraz nie wejdzie trebel to już sobie odpuszczam trebelki na amen