>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy by Bulik

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 96
Norwegia - Niemcy 1,25 ⛔ Tobet Klęska gospodarzy
Czechy - Japonia 1,40 ⛔ Tobet Ito zrobił różnicę
Stawka: 100 zł
AKO: 1,75
EW: 175 zł
Norwegowie będą walczyć tutaj o zwycięstwo z Austrią, a Niemcy raczej o 3 miejsce ze Słowenią, Czechami i Japonią. Czwórka Norwegów zdecydowanie lepsza od czwórki Niemców i na dodatek skaczą u siebie więc nie będą chcieli zawieść swoich kibiców. Czechy vs. Japonia. Czesi mają dość dobrą czwórkę aby powalczyć o miejsca 3-5 wraz z Japonią i Niemcami. Koudelka + Hlava to pewne bardzo dobre skoki, dalej Janda, który tutaj prezentuje się dobrze i skoku nie powinien zawalić. Czwartym jest Matura, który jak nie będzie miał złych warunków to ponad 180 m powinien spokojnie skoczyć. U Japończyków zdecydowanym liderem Ito, który powinien być lepszy od Koudelki. Następnie Takeuchi, który tutaj skacze nierówno i dobre skoki przeplata ze słabszymi (Wczoraj poza czołową 30-stką). Trzeci i czwarty zawodnik w drużynie Japonii to Tochimoto i Watase. Ten pierwszy albo skacze średnio albo spada na bule, a Watase jak dostanie dobry wiatr jest w stanie skoczyć około 200-210 m, a jak nie to też przeciętnie w okolicach 180 metra. Para Janda i Matura powinna być zdecydowanie lepsza od tej dwójki i więc Czesi powinni uplasować się wyżej od Japończyków.
Kupon nr 97
Niemcy - Słowenia 1,55 ✅ Tobet
Stawka: 200 zł
AKO: 1,55
EW: 310 zł
Niemcy prezentują się dobrze w Norwegii. Freund w dobrej dyspozycji (wczoraj 4 miejsce tuż za podium) więc dla Niemców powinien wywalczyć najwięcej punktów. Dalej mamy Freitaga który skacze dobrze w okolicach 200-220 m. Wank prezentuje się równie dobrze i swoje powinien skoczyć czyli okolice 190-210 m. Ostatnim z Niemców jest Mechler który mnie wczoraj pozytywnie zaskoczył swoimi skokami. 204,5 m i 191,5 m to jak na niego dobrze i nie powinien Niemcom zawalić walki o podium. Czwórka dość równa. Słoweńcy z nowym mistrzem świata w lotach Robertem Kranjcem który na pewno wywalczy bardzo dużo punktów dla Słowenii ale to nie wystarczy. Pozostała trójka czyli Tepes, Sinkowec i Damjan raczej nie mogą się równać z trójką Niemców Freitag, Wank i Mechler. Freitag lepszy i bardziej równo skaczący niż Tepes, którego jeśli tata puści w dobrych warunkach jest w stanie odlecieć, ale jak już warunki ma gorsze to skok przeciętny. Dalej Wank vs. Sinkowec. W porównywalnych warunkach wyrównana para z delikatnym wskazaniem na Wanka. No i Mechler vs. Damjan. W Norwegii Mechler lepiej się prezentuje od Damjana i powinien być na pewno nie gorszy od niego.
Gdyby Słoweńcy mieli w składzie Prevca to oni dla mnie byliby faworytami w tej parze. Jeszcze tydzień temu prezentowali się zdecydowanie lepiej od Niemców. Dzisiaj będzie według mnie odwrotnie i to Niemcy według mnie są najpoważniejszym kandydatem do zajęcia 3 miejsca na podium.
Kupon nr 96 ⛔ 100 zł
Kupon nr 97 ✅ 110 zł

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 98
Charlotte Kalla - Marthe Kristoffersen 1,45 Tobet

AKO: 1,45
EW: 145 zł
Kalla walczy o czwarte miejsce z Randall. Jeśli za dużo nie straci w klasyku to powinna być lepsza od Kristoffersen.

Kupon nr 99

Riitta Liisa Roponen
- Heidi Weng 1,57 Tobet
Stawka: 30 zł
AKO: 1,57
EW: 47,10 zł
W Rybińsku Roponen 7 a Weng tuż za nią na 8 pozycji. Jak dla mnie Weng w słabszej formie w ostatnich startach a zarazem gorsza od Roponen, więc próbuje.
Kupon nr 100
Emil Hegle Svendsen - Martin Fourcade 1,68 Tobet
AKO: 1,68
EW: 50,40 zł
Svendsen w sztafecie pokazał, że biegowo jest bardzo dobrze przygotowany, jak strzelania nie zawali powinno być dobrze. Natomiast Martin Fourcade słaby występ, do spółki z bratem zawalili Francji sztafetę. Trzeba próbować.
Kupon nr 101
Anton Shipulin - Andreas Birnbacher 1,57 Tobet
Stawka: 50 zł
EW: 78,50 zł

Birnbacher w bardzo dobrej formie strzeleckiej. Liczę na niego, może namieszać. Od Shipulina powinien być lepszy.

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 102
Barcelona - Sporting Gijon H(0 - 1) 1,29 Tobet
Manchester City - Bolton H(0 - 1) 1,32 Tobet
AKO: 1,70
EW: 170,28 zł

Barcelona u siebie powinna spokojnie wygrać różnicą dwóch bramek ze słabiutkim Gijon
. Manchester City to samo. Grają z walczącym o utrzymanie Bolotonem który nie powinien im zagrozić i wygrana różnicą minimum dwóch bramek raczej pewne.

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 98
Charlotte Kalla - Marthe Kristoffersen 1,45 ✅ Tobet

AKO: 1,45
EW: 145 zł
Kalla walczy o czwarte miejsce z Randall. Jeśli za dużo nie straci w klasyku to powinna być lepsza od Kristoffersen.

Kupon nr 99

Riitta Liisa Roponen
- Heidi Weng 1,57 ⛔ Tobet
EW: 47,10 zł
W Rybińsku Roponen 7 a Weng tuż za nią na 8 pozycji. Jak dla mnie Weng w słabszej formie w ostatnich startach a zarazem gorsza od Roponen, więc próbuje.
Kupon nr 100
Emil Hegle Svendsen - Martin Fourcade 1,68 ⛔ Tobet
EW: 50,40 zł
Svendsen w sztafecie pokazał, że biegowo jest bardzo dobrze przygotowany, jak strzelania nie zawali powinno być dobrze. Natomiast Martin Fourcade słaby występ, do spółki z bratem zawalili Francji sztafetę. Trzeba próbować.
Kupon nr 101
Anton Shipulin - Andreas Birnbacher 1,57 ✅ Tobet
EW: 78,50 zł

Birnbacher w bardzo dobrej formie strzeleckiej. Liczę na niego, może namieszać. Od Shipulina powinien być lepszy.
Kupon nr 102

Barcelona - Sporting Gijon H(0 - 1) 1,29 ✅ Tobet
Manchester City - Bolton H(0 - 1) 1,32 ✅ Tobet

AKO: 1,70
EW: 170,28 zł

Barcelona u siebie powinna spokojnie wygrać różnicą dwóch bramek ze słabiutkim Gijon
. Manchester City to samo. Grają z walczącym o utrzymanie Bolotonem który nie powinien im zagrozić i wygrana różnicą minimum dwóch bramek raczej pewne.
Kupon nr 98 ✅ 45 zł
Kupon nr 99 ⛔ 30 zł
Kupon nr 100 ⛔ 30 zł
Kupon nr 101 ✅ 28,50 zł
Kupon nr 102 ✅ 70, 28 zł

Otrzymane punkty reputacji: +2
B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 103
Taku Takeuchi - Lukas Hlava 1,65 Tobet
AKO: 1,65
EW: 165 zł
Takeuchi widać dobrze się czuje na normalnej skoczni w Lahti i w konkursie drużynowym prezentował się bardzo dobrze. W nieoficjalnej indywidualnej klasyfikacji konkursu drużynowego był najlepszy spośród wszystkich skoczków ze skokami na odległość 91 i 99 m. Hlava natomiast oddał tylko jeden skok na odległość 83 m, ponieważ Czesi zajęli 9 miejsce i nie zakwalifikowali się do 2 serii. Konkurs indywidualny odbędzie się na skoczni normalnej więc faworytem dla mnie jest Takeuchi.
Kupon nr 104
Heidi Weng - Therese Johaug 1,42 Tobet
AKO: 1,42
EW: 71 zł
Tereska to nie jest sprinterka. Dzisiaj dała z siebie wszystko podczas biegu łączonego i myślę, że jutro odczuje to podczas sprintu. Jeśli przejdzie kwalifikację to wydaje mi się, że maksymalnie na ćwierćfinale zakończy swój udział w sprincie. Weng kwalifikacje powinna przejść bez problemu, a dalej będzie walczyć. Widać, że czuje się dobrze, bo 3 miejsce w biegu łączonym to nie był przypadek.

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 105
Darya Domracheva - Vita Semerenko 1,25 Tobet
Marie Laure Brunet - Helena Ekholm 1,45 Tobet
AKO: 1,81
EW: 54,38 zł
Domracheva w bardzo dobrej dyspozycji. Wczoraj dobry występ i strzelecko i biegowo. Dzisiaj powinno być podobnie i będzie walczyć o zwycięstwo. Semerenko w świetnej sytuacji wyjściowej przed biegiem pościgowym ale jak dla mnie nie utrzyma miejsca na podium. Ekholm wczoraj pechowo i 4 miejsce tuż za podium. Dzisiaj będzie walczyć o medal, więc z Brunet musi wygrać. W biegu powinna być lepsza, jeśli wszystko pójdzie dobrze na strzelnicy będzie lepsza.

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 103
Taku Takeuchi - Lukas Hlava 1,65 ⛔ Tobet Przesadziłem z tą stawką, wiatr rządził na skoczni
AKO: 1,65
EW: 165 zł
Takeuchi widać dobrze się czuje na normalnej skoczni w Lahti i w konkursie drużynowym prezentował się bardzo dobrze. W nieoficjalnej indywidualnej klasyfikacji konkursu drużynowego był najlepszy spośród wszystkich skoczków ze skokami na odległość 91 i 99 m. Hlava natomiast oddał tylko jeden skok na odległość 83 m, ponieważ Czesi zajęli 9 miejsce i nie zakwalifikowali się do 2 serii. Konkurs indywidualny odbędzie się na skoczni normalnej więc faworytem dla mnie jest Takeuchi.
Kupon nr 104
Heidi Weng - Therese Johaug 1,42 ✅ Tobet
AKO: 1,42
EW: 71 zł
Tereska to nie jest sprinterka. Dzisiaj dała z siebie wszystko podczas biegu łączonego i myślę, że jutro odczuje to podczas sprintu. Jeśli przejdzie kwalifikację to wydaje mi się, że maksymalnie na ćwierćfinale zakończy swój udział w sprincie. Weng kwalifikacje powinna przejść bez problemu, a dalej będzie walczyć. Widać, że czuje się dobrze, bo 3 miejsce w biegu łączonym to nie był przypadek.
Kupon nr 105

Darya Domracheva - Vita Semerenko 1,25 ✅ Tobet
Marie Laure Brunet - Helena Ekholm 1,45 ✅ Tobet

AKO: 1,81
EW: 54,38 zł

Domracheva w bardzo dobrej dyspozycji. Wczoraj dobry występ i strzelecko i biegowo. Dzisiaj powinno być podobnie i będzie walczyć o zwycięstwo. Semerenko w świetnej sytuacji wyjściowej przed biegiem pościgowym ale jak dla mnie nie utrzyma miejsca na podium. Ekholm wczoraj pechowo i 4 miejsce tuż za podium. Dzisiaj będzie walczyć o medal, więc z Brunet musi wygrać. W biegu powinna być lepsza, jeśli wszystko pójdzie dobrze na strzelnicy będzie lepsza.
Kupon nr 103 ⛔ 100 zł
Kupon nr 104 ✅ 21 zł
Kupon nr 105 ✅ 24,38 zł

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 106
⚽ Arsenal - AC Milan 2,10
⚽ Benfica - FC Zenit St. Petersburg Typ: Awans Benfica 1,75
AKO: 3,68
EW: 183,75 zł
Jutro rewanżowe mecze 1/8 finału LM. Arsenal podejmuje u siebie w rewanżu drużynę Milanu. Nastroje po porażce 0:4 w Mediolanie nie są najlepsze, ale Arsen Wenger i piłkarze zapowiadają walkę, więc jak dla mnie nawet jak odpadną to będą chcieli się godnie pożegnać z LM. Arsenal u siebie gra bardzo dobrze. Przekonała się o tym ostatnio w lidze drużyna Tottenhamu, która poległa 5:2 czy drużyna Blackburn 7:1. Ostatnio zwycięstwo z niepokonanym na Anfield Liverpoolem 1:2, więc forma jest. Milan ostatnio również w dobrej dyspozycji, ale pewny w 90 % awansu, podejdzie do tego meczu ze spokojem. Na wyjazdach w LM w grupie same remisy, więc szału nie ma. Arsenal potrafi strzelać bramki u siebie, więc zapowiada się świetne widowisko. Jak dla mnie Arsenal powalczy, ale czy uda się awansować? Przekonamy się jutro. Na pewno pożegnają się z honorem.
Przejdźmy do drugiego meczu. Benfica po porażce 2:3 na wyjeździe potrzebuje zwycięstwa do awansu. Bez zbędnej analizy w tym meczu. Doświadczenie, atut własnego boiska, kibice i w miarę korzystny wynik z wyjazdu stawia Benfice w roli faworyta.

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 107
Emil Hegle Svendsen - Ole Einar Bjørndalen 1,33 Tobet
Martin Fourcade - Tarjei Bø 1,37 Tobet
AKO: 1,82
EW: 54,66 zł

Krótko. Bjørndalen pudłuje na tych mistrzostwach na potęgę, a w biegu indywidualnym strzelanie to podstawa do sukcesu. Biegowo też bez rewelacji. Svendsen strzelecko nie powinien być gorszy, a biegowo według mnie lepiej dysponowany od kolegi z reprezentacji. W drugiej parze podobnie.
Bø jak dla mnie jest niewiadomą na strzelnicy. Może mu wyjść dobre strzelanie jak i słabe. Bardziej jestem przy tej drugiej opcji, więc dla mnie lepszy będzie Fourcade, który prezentuje się tutaj bardzo dobrze. Strzelecko może nie najlepiej ale gorszy od Bø nie powinien być, a biegowo jest lepszy, więc ewentualną strate 1 pudła na strzelnicy powinien dać rade nadrobić w biegu.
Kupon nr 108
Jakov Fak - Daniel Mesotitsch 1,90 Tobet
AKO: 1,90
EW: 57 zł
Tutaj posłużę się analizą napisaną przez RADULA, którą popieram:
Czekałem na dobra parę z Danielem i taką właśnie znalazłem. Fak w sprincie i biegu na dochodzenie zaliczyłem 4 pudła natomiast Mesotitsch 2. Średnia na strzelnicy Austriaka wynosi 86,4% a Fak ma 83,2%. Biegowo podobnie chociaż troszkę lepiej Fak w tych mistrzostwach wygląda jednak jak wiadomo kluczem do wysokiej lokaty dzisiaj będzie jak najlepsze strzelanie w tu już jest przewaga Mesotitscha. Jakov Fak nie będzie w stanie odrobić chociaż by 1 minuty. Kurs bardzo zadowalający i ja to pobieram.

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 106

⚽ Arsenal - AC Milan 2,10 ✅
⚽ Benfica - FC Zenit St. Petersburg Typ: Awans Benfica 1,75 ✅

AKO: 3,68
EW: 183,75 zł

Jutro rewanżowe mecze 1/8 finału LM. Arsenal podejmuje u siebie w rewanżu drużynę Milanu. Nastroje po porażce 0:4 w Mediolanie nie są najlepsze, ale Arsen Wenger i piłkarze zapowiadają walkę, więc jak dla mnie nawet jak odpadną to będą chcieli się godnie pożegnać z LM. Arsenal u siebie gra bardzo dobrze. Przekonała się o tym ostatnio w lidze drużyna Tottenhamu, która poległa 5:2 czy drużyna Blackburn 7:1. Ostatnio zwycięstwo z niepokonanym na Anfield Liverpoolem 1:2, więc forma jest. Milan ostatnio również w dobrej dyspozycji, ale pewny w 90 % awansu, podejdzie do tego meczu ze spokojem. Na wyjazdach w LM w grupie same remisy, więc szału nie ma. Arsenal potrafi strzelać bramki u siebie, więc zapowiada się świetne widowisko. Jak dla mnie Arsenal powalczy, ale czy uda się awansować? Przekonamy się jutro. Na pewno pożegnają się z honorem.
Przejdźmy do drugiego meczu. Benfica po porażce 2:3 na wyjeździe potrzebuje zwycięstwa do awansu. Bez zbędnej analizy w tym meczu. Doświadczenie, atut własnego boiska, kibice i w miarę korzystny wynik z wyjazdu stawia Benfice w roli faworyta.

Kupon nr 107

Emil Hegle Svendsen - Ole Einar Bjørndalen 1,33 ✅ Tobet
Martin Fourcade - Tarjei Bø 1,37 ⛔ Tobet
AKO: 1,82
EW: 54,66 zł

Krótko. Bjørndalen pudłuje na tych mistrzostwach na potęgę, a w biegu indywidualnym strzelanie to podstawa do sukcesu. Biegowo też bez rewelacji. Svendsen strzelecko nie powinien być gorszy, a biegowo według mnie lepiej dysponowany od kolegi z reprezentacji. W drugiej parze podobnie.
Bø jak dla mnie jest niewiadomą na strzelnicy. Może mu wyjść dobre strzelanie jak i słabe. Bardziej jestem przy tej drugiej opcji, więc dla mnie lepszy będzie Fourcade, który prezentuje się tutaj bardzo dobrze. Strzelecko może nie najlepiej ale gorszy od Bø nie powinien być, a biegowo jest lepszy, więc ewentualną strate 1 pudła na strzelnicy powinien dać rade nadrobić w biegu.
Kupon nr 108
Jakov Fak - Daniel Mesotitsch 1,90 ⛔ Tobet
AKO: 1,90
EW: 57 zł
Tutaj posłużę się analizą napisaną przez RADULA, którą popieram:
Kupon nr 106 ✅ 133,75 zł
Kupon nr 107 ⛔ 30 zł
Kupon nr 108 ⛔ 30 zł

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 109
Anne Kyllönen - Anastasia Dotsenko 1,85 Tobet
AKO: 1,85
EW: 55,50 zł
Przed nami sprint klasykiem w Drammen. Ciekawie zestawiona para. Kyllonen na ostatnie 3 rozgrywane sprinty lepsza tylko w jednym, który był rozgrywany w stylu dowolonym w Szklarskiej Porębie, gdzie zajęła 21 miejsce, a Dotsenko nie przebrnęła kwalifikacji i zajęła 44 miejsce. W pozostałych dwóch rozgrywanych klasykiem lepsza Dotsenko. Kolejno w Lahti, gdzie zajęła 6 miejsce a Kyllonen była 8 oraz w Moskwie, gdzie Dotsenko była 3 a Kyllonen 14. Lepiej prezentuje się ostatnio w zawodach Dotsenko oraz trasa łatwiejsza niż w Lahti co działa również na jej korzyść. Sprint rozgrywany klasykiem, więc faworytką jak dla mnie jest Anastasia.

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 110
Marie Laure Brunet - Marie Dorin-Habert 1,57 Tobet
Tora Berger - Helena Ekholm 1,75 Tobet
AKO; 2,75
EW: 82,43 zł
Bez zbędnej analizy. Stawiam na zawodniczki lepiej spisujące się na strzelnicy i nie odstające zbytnio biegowo od swoich przeciwniczek H2H.

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 109

Anne Kyllönen - Anastasia Dotsenko 1,85 ⛔ Tobet

AKO: 1,85
EW: 55,50 zł

Przed nami sprint klasykiem w Drammen. Ciekawie zestawiona para. Kyllonen na ostatnie 3 rozgrywane sprinty lepsza tylko w jednym, który był rozgrywany w stylu dowolonym w Szklarskiej Porębie, gdzie zajęła 21 miejsce, a Dotsenko nie przebrnęła kwalifikacji i zajęła 44 miejsce. W pozostałych dwóch rozgrywanych klasykiem lepsza Dotsenko. Kolejno w Lahti, gdzie zajęła 6 miejsce a Kyllonen była 8 oraz w Moskwie, gdzie Dotsenko była 3 a Kyllonen 14. Lepiej prezentuje się ostatnio w zawodach Dotsenko oraz trasa łatwiejsza niż w Lahti co działa również na jej korzyść. Sprint rozgrywany klasykiem, więc faworytką jak dla mnie jest Anastasia.

Kupon nr 110

Marie Laure Brunet - Marie Dorin-Habert 1,57 ✅ Tobet
Tora Berger - Helena Ekholm 1,75 ⛔ Tobet
AKO; 2,75
EW: 82,43 zł
Bez zbędnej analizy. Stawiam na zawodniczki lepiej spisujące się na strzelnicy i nie odstające zbytnio biegowo od swoich przeciwniczek H2H.
Kupon nr 109 ⛔ 30 zł
Kupon nr 110 ⛔ 30 zł
Kupon nr 111

Apoel Nikozja - Lyon Typ: Łączna liczba kartek powyżej 5,5 2,10 Tobet
AKO: 2,10
EW: 105 zł
Mecz Apoelu z Lyonem. Nic jeszcze w tym dwumeczu nie jest rozstrzygnięte, chociaż bliżej awansu jest Lyon po zwycięstwie u siebie 1:0. Będzie mecz walki, gdzie Apoel na swoim gorącym stadionie nie odpuści do ostatniego gwizdka, więc i na murawie może być gorąco. Im dłużej będą ważyć się losy tego dwumeczu tym więcej kartek sędzia będzie musiał pokazać. Typ jak najbardziej do grania, więc próbuje.

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 111

Apoel Nikozja - Lyon Typ: Łączna liczba kartek powyżej 5,5 2,10 ✅ Tobet Jednak Tobet rozliczył to na plus ????
AKO: 2,10
EW: 105 zł
Mecz Apoelu z Lyonem. Nic jeszcze w tym dwumeczu nie jest rozstrzygnięte, chociaż bliżej awansu jest Lyon po zwycięstwie u siebie 1:0. Będzie mecz walki, gdzie Apoel na swoim gorącym stadionie nie odpuści do ostatniego gwizdka, więc i na murawie może być gorąco. Im dłużej będą ważyć się losy tego dwumeczu tym więcej kartek sędzia będzie musiał pokazać. Typ jak najbardziej do grania, więc próbuje.
Kupon nr 111 ✅ 55 zł

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 112

⚽ FC Twente +1
- FC Schalke 04 1,30 Tobet
⚽ FC Metalist Kharkiv +1 - Olympiakos 1,25 Tobet
AKO: 1,63
EW: 162,50 zł
Kupon nr 113
Hlava - Mechler kwalifikacje 1,22 Fortuna
Tepes - Janda kwalifikacje 1,38 Fortuna
EW: 147,84 zł

B 4

bulik

Użytkownik
Kupon nr 112

⚽ FC Twente +1
- FC Schalke 04 1,30 ✅ Tobet
⚽ FC Metalist Kharkiv +1 - Olympiakos 1,25 ⛔ Tobet ehh te masówki...
AKO: 1,63
EW: 162,50 zł
Kupon nr 113
Hlava - Mechler kwalifikacje 1,22 ✅ Fortuna
Tepes - Janda kwalifikacje 1,38 ✅ Fortuna
EW: 147,84 zł
Kupon nr 112 ⛔ 100 zł
Kupon nr 113 ✅ 47,84 zł

B 4