>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy by BossM

bossm 692

bossm

Użytkownik
Po dłuższej przerwie postanawiam wznowić temat, znajdziecie tu typy które gram, czasem może pojawić się sama propozycja ale wtedy nie podam jednostki, a co do jednostek będzie to wyglądało następująco od 1 do 10, choć wątpię że pojawi się tu jakaś perła za 10j, 10j to w moim przypadku nie tylko to że typ wg mnie jest bardzo ale to bardzo prawdopodobny do zwycięstwa ale o to że mój budżet musiałby być bardzo duży żeby popełnić takie szaleństwo, ale kto wie nie wykluczam. Będzie już 13 lat w zdobywaniu niezbędnej wiedzy w typowaniu itd. Czasu mam niewiele więc nie liczyłbym na analizy z mojej strony niestety choć nie powiem że nigdy nie lubiłem jak ktoś podawał suchy typ, dla mnie był równoznaczny z grą losową... sam mogę wytypować 1 X 2 i podać j, co za problem... myślę że wszystko wyjdzie w praniu!
Pozdrawiam BossM!

bossm 692

bossm

Użytkownik
niestety propozycja ponieważ nie ma tego typu w moim bukmacherze... a szkoda bo kurs jest przesadzony...
Simic, Jelena-Suvrijn, Jade
Typ: 1 @ 1,80 ✅
ITF Margerita

Nie wiem czym buki kierowały się przy tym spotkaniu, które rozgrywane jest na clayu na którym Jelena czuje się jak ryba w wodzie, w tym sezonie rozegrała już 11 spotkań na tej nawierzchni, a Jej dzisiejsza rywalka... hymm dziś będzie drugie. Ponadto wczoraj Jade strasznie męczyła się z Arcidaciono, gdzie dopiero w trzecim secie rozstrzygnęła spotkanie (7:5). Umiejętności i dla mnie ta nawierzchnia przemawia za Jeleną a kurs jak dla mnie powinien być w okolicach 1.40. GL!

bossm 692

bossm

Użytkownik
znów tylko propozycja... mecz za 30 minut
Atletico-MG (Bra) - Melgar (Per)
Typ: 1 (handi -1,5) @1,38 4:0 ✅
Pierwsze co pomyślałem o tym meczu to właśnie spora wygrana gospodarzy. Goście nie zdobyli do tej pory nawet punkcika w tych rozgrywkach, i wg mnie go nie zdobędą na 99%. Naliczyłem że Melgar nie odniosło zwycięstwa od 11 spotkań! więc może czas przyszykować się na pierwsze zwycięstwo w lidze które będzie bardziej przydatne. Gospodarze dziś zmotywowani ponieważ walczą o wyjście z pierwszego miejsca w razie wygranej Colo Colo (bądź przegranej), i oczywiście zmotywowani grą przed własną publiką. Jedyna co martwi to brak dziś w składzie Luan Patric który strzelił bramkę w pierwszym spotkaniu między tymi ekipami, zabraknie również Leonardo Silvy.

Prawdopodobny skład: Victor; Marcos Rocha, James Erazo i Douglas Santos; Rafael Carioca, Leandro Donizete Junior Bear and Cazares; Robinho Lucas Pratto

W ekipie gości zabraknie Omara Fernándeza oraz Izrael ZúĂąiga.

Prawdopodobny skład: Ferreyra; BolaĂąos Santamaría, Villamarín i Quina; Leudo, Torres i Arias; Sánchez i Cuesta; José Fernández.

bossm 692

bossm

Użytkownik
propozycja na dziś, wiem że miały być kupony ale z powodów technicznych na razie tylko propozycje... najwzniejsze żeby wchodziły ;)

FC Eindhoven-Achilles 29 1 1.22 0:1 ⛔
St Patricks-Wexford 1 1.60 4:0 ✅
Dundalk-Sligo 1 1.25 1:0 ✅

nie chce mi sie rozpisywać, idę spać... Achilles nie dość że gra amatorami to jeszcze mnóstwo kontuzji! kurs na Patsów to prezent, ok Wexford sprawił niespodziankę w kotle czarownic remisując 1:1 ale nie liczyłbym na powtórkę tym bardziej że nie doczytałem się większych absencji u gospodarzy, Drwale muszą takie mecze wygrywać tyle w temacie!
edit: no i niespodzianka, fakt że w Eindhoven też były pewne braki ale porażki się nie spodziewałem... taki jest futbol...

bossm 692

bossm

Użytkownik

Suwon City - Incheon 0:0 ⛔
23.04.2016 09:00
Typ: 1 @ 2,10 bet365

Suwon po 6 spotkaniach odniósł jedynie jedną porażkę, co jak na beniaminka jest rewelacyjnym rezultatem. Ważną informacją jest to iż przegrali w wyjazdowym spotkaniu z pretendentem do tytułu Seoul.
Incheon zajmuje ostatnią pozycję z dorobkiem 2 punktów które zdobyli w dość szczęśliwy sposób w dwóch ostatnich kolejkach, najpierw w doliczonym czasie gry zdobyli wyrównujące trafienie na 1:1 z Jeonbuk, następnie powtarzając ten sam wyczyn w ostatniej kolejce z drużyną Suwon. Głównym powodem dla którego faworytem są dla mnie gospodarze to gra przed własną publiką, stadionie mieszczącym 45 tys miejsc który będzie tu 12 zawodnikiem. Drugą ważną informacją spowodowaną słabą grą Incheon w tym sezonie jest bardzo zła sytuacja finansowa klubu, niestety jak widać rzutuje to na grę zespołu.

bossm 692

bossm

Użytkownik
Ok, ruszamy z typowaniem... postanowiłem zagrać challange... zobaczymy do jakiego momentu dojdę,,, zasada prosta, zaczynam dziś od zakładi za 116,67 (bo tyle wygrałem), i następn kupon za to co wygram (jeśli wejdzie), AKO kuponu może być różne miało być max 2,00 ale niestety nie czasem pewnie zaryzykuję, zobaczymy czy się opłaci, pozdrawiam! Gram w bet365!
Dzień 1
St.Blues 1,60
COL Rockies 1,58
Stawka:116,67
Do zwrotu: 297,60
PS: nie będę grał codziennie, tylko jak coś wynajdę do gry!

bossm 692

bossm

Użytkownik
zaczynamy ponownie, troszkę nie tak jak miało być ale zobaczymy:
Dzień 1
Monterrey - Reynosa Typ: 1 @1:44
Los Angeles Angels - Baltimore Orioles Typ: 1 @1,76
Peñarol v Weber Bahia Estudiantes Typ: 1 @1,23
Goias v Londrina Typ: 1 (Remis - Nie ma zakładu) @1,16
Deportivo Cuenca v Universidad Catolica del Ecuador Typ: 1 (Remis - Nie ma zakładu) @1,57
Korea Płd. - Kobiety v Tajlandia - Kobiety Typ: @1,23
Stawka:40,00 @7,07 Ew: 282,94

Do góry Bottom