>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Typy by BossM

bossm 692

bossm

Użytkownik
1$

Lajovic D.-Krajinovic F. 1 - 1.6 krecz zwrot
mecz (krecz=zwrot)​

Andujar P.-Brown D. 2:0 ⛔
2.zawodnik wygra przynajmniej jeden set tak - 1.44​

Całkowity kurs: 2.30
Stawka:50 ⛔
EWK: 101,2​

bossm 692

bossm

Użytkownik
2# takie coś wymyśliłem na LE, delikatnie oby na ✅ :cool:
Ruch Chorzów-Vaduz R-Zwrot 1 1.32 3:2 ✅
Zulte Waregem-Zawisza 1 1.46 2:1 ✅
Molde-Gorica ND 1 1.45 4:1 ✅
Buducnost Podgorica-Omonia Nicosia 20 1.27 0:2 ✅
Dinamo Mińsk-MyPa Myllykoski 1 1.40 3:0 ✅
Rovaniemi Ps-Asteras R-Zwrot 2 1.48 1:1 zwrot
Fc Petrolul 52 Ploiesti-Ks Flamurtari Vlore 1 1.25 2:0 ✅
Hnk Rijeka-Ferencvarosi Tc 1 1.50 1:0 ✅
Motherwell-Stjarnan Gardabae 1 1.50 2:2 ⛔
Fk Sarajewo-Fk Haugesund LB 1,5 2 1.32 0:1 ⛔
As Trencin-Vojvodina Novi Sad R-Zwrot 1 1.40 4:0 ✅
Opłata/Stawka: 50.00 zł ⛔
Kurs: 38.22​
Maks. wygrana: 1681.68 zł
edit: szkoda, było blisko...​

Otrzymane punkty reputacji: +2
bossm 692

bossm

Użytkownik
3$
FC Daugava - Banga TYP 1 @1,60 g,13:00 3:2 ✅
Mecz towarzyski między drużynami z Litwy i Łotwy. Dla mnie liga Łotewska na ten moment jest o ciut lepsza od ligi Litewskiej, zdania na pewno są podzielone ale nie zamierzam się wykłócać. Na ten moment liczy się która drużyna jest lepsza, i tu bez wątpienia wskazuję drużynę z Łotwy. Fc Daugava zajmuje w lidze trzecią pozycję, w meczach na własnym boisku wygrywała 7 razy, 2 razy remisowała i 2 przegrywała (18:14 w bramkach). Banga w lidze notuje się na 7 pozycji, w meczach wyjazdowych zanotowali - 4W 3D 4L (7:9 w bramkach). Obie ekipy odpadły już z Pucharu UEFA, Banga z silną ekipą z Irlandii- Sligo Rovers, Daugava z ekipą z Wysp Owczych – Vikingur choć po dość nieszczęśliwie straconej bramce w końcówce spotkania. Nie mogę się przekopać do info o składach, trener gości chce dziś spróbować innej taktyki… czy ten eksperyment się opłaci? Dla mnie goście są za słabi na ekipę z Daugavy, i gospodarze powinni ten mecz wygrać. Obie ekipy następne ligowe starcia grają 27 Lipca. 19 lutego 2013r obie ekipy grały towarzyskie spotkanie które zakończyło się wynikiem 4:0 dla FC Daugava, liczę dziś na podobny wynik.
Poniżej mój kupon, typy z siatkówki plażowej od forumowych specjalistów, muszę przyznać że odwalają kawał dobrej roboty ;)
FC Daugava-Banga Gargzdai 1 1.60 3:2 ✅
Lupo D / Nicolai P-Chevallier S / Strasser A 1 1.22 1:2 ⛔
Lucena N / Doherty R-Huber A / Seidl R 1 1.40 2:0 ✅
Kamke, Tobias-Zverev, Alexander 2 1.70 1:2 ✅
Wang F / Yue Y-Dubovcova N / Nestarcova D 1 1.60 2:1 ✅
Opłata/Stawka: 100.00 zł ⛔
Kurs: 7.43​
Maks. wygrana: 653.84 zł​

bossm 692

bossm

Użytkownik
dziś propozycję z j-League...

G-Osaka - Kofu Typ: 1 @2,05 g. 12:00 2:0 ✅
Wg mnie type of the day. Gamba w przerwie pozyskała Anderson Patric występującego w Kawasaki Frontale, odszedł natomiast Akira Kaji. Gamba Osaka pokonała Zweigen Kanazawa FC 5-1 w Pucharze w zeszłym tygodniu. Shu Kurata jest w szczytowej formie strzelając hat-tricka w tym spotkaniu. Po powolnym początku sezonu, Gamba odzyskała swoją znakomitą formę z przed przerwy w Pucharze Świata. W ekipie gości zbraknie zawieszonego Ryohei Arai oraz kontuzjowanych Yukio Tsuchiya, Koki Wakasugi. Gospodarze wygrywali 4 z 7 meczów miedzy obiema drużynami, 3 przegrywając. Gamba jest w formie i jeżeli chcą się utrzymać w J-League muszą takie mecze wygrywać, bo z ekipami z czołówki nie będzie tak łatwo.​
Polecam również inne propozycje z j-League:​
Shimizu - Kawasaki Typ: BTS @1,53 6/10 0:2 ⛔
Kawasaki walczące o mistrzostwo w każdym meczu musi dawać z siebie 100%, i Okubo ma coś do udowodnienia, Shimizu u siebie na pewno coś ustrzeli mając w składzie w wysokiej formie Milivoje Novakovica.​
C-Osaka - Yokohama M. Typ: 2 @2,63 2/10 2:2 ⛔
Gospodarze bez formy, sam Forlan który też ostatnio nie błyszczy, przeciw dobrze radzącej sobie Yokohamie, kieruję się w kierunku gości.​
Nagoya - Tokushima Typ: 1 @1,36 6/10 1:1 ⛔
Mecz o wszystko dla gospodarzy, muszą udowodnić kto powinien pozostać w lidze.
edit: zabrakło szczęścia, szkoda...​

bossm 692

bossm

Użytkownik
4$
Eif-Salpa 1 1.55 3:0 ✅
Drużyna gospodarzy to potentat do awansu , mają jeden cel w tym sezonie wygrywać i awansować do wyższej dywizji. Salpa gra dobrze ale ich gracze to same młodziaki, i w ostatnim spotkaniu z drugim potentatem do awansu Grifk dostali lanie 4:0… dziś będzie podobnie tym bardziej że zabraknie kilku ważnych grajków: zawieszony Musaczi oraz kontuzjowani: kluczowy pomocnik Tuomanen i Ville Ranta-Aho.​
Ullensaker/kisa-Ham Kam 1 1.45 5:0 ✅
Ham-Kam z dużymi problemami finansowymi dużo graczy rozwiązało już kontrakty, gospodarze mają w tym sezonie pokazać jeszcze dobry futbol. Teraz mogą się wykazać.​
Rapid Bucuresti-Steaua B. 2 1.60 1:2 ✅
Rapid w pierwszym meczu wygrał, sam grałem że przegrają ale bramkarz Crajowej czy jak się to tam pisze podarował im prezent jak przeczytałem w jednym z artykułów. Wiem że Steua może podejść do tego spotkania rozluźniona i pewnie z paroma zmianami, ale to nie powinno im przeszkodzić w wygraniu z grającą padake ekipą z Bukaresztu.​
Opłata/Stawka: 100.00 zł​
Kurs: 3.60​
Maks. wygrana: 316.80 zł ✅

bossm 692

bossm

Użytkownik
tylko propozycję bo jadę nad wodę :cool:
Servette-Biel Bienne 1 1.60 2:1 ✅

Fc Kooteepee-Ilves 1 1.80 1:0 ✅

bossm 692

bossm

Użytkownik
5$
Internacional RS-Flamengo RJ 1 1.60 4:0 ✅
Vitoria BA-Corinthians SP 20 1.33 0:0 ✅
Cruzeiro MG SN1 Tak/Nie 1 1.27 1:2 ✅
Opłata/Stawka: 200.00 zł
Kurs: 2.70
Maks. wygrana: 475.20 zł ✅

bossm 692

bossm

Użytkownik

Shakhtar - Din. Kiev Typ 2 @1,73 g,20:00 2:0 ⛔
Ukraiński Supercup. Kursy na Dinamo lecą na łeb… nie bez powodu, wczoraj sześciu piłkarzy Szachtara odmówiła lotu do Doniecka. Alex Teixeira, Fred, Dentinho, Douglas Costa i Facundo Ferreyra m.in. Ci piłkarze w związku z tragedią malezyjskiego samolotu nie zechcieli wrócić do Doniecka liniami lotniczymi, i najprawdopodobniej nie wystąpią w jutrzejszym spotkaniu. Szachtar w okienku transferowym pożegnał się z dwoma piłkarzami: Eduardo, który udał się do Flamengo i Hübschman który powrócił do ojczyzny (Jablonec), do klubu przybył zaś zawodnik Dnipro - Marlos. Dinamo Kijów straciło: Ideie, Mehmedi i Bojko.​
Sytuacja w klubie z Doniecka nie wygląda ciekawie. Ze względu na walki z separatystami w Doniecku, klub nie może rozgrywać meczy na własnym stadionie. Od kilku miesięcy ich właściciel Rinat Ahmetov jest poza granicami kraju, a jego firma jest poważnie zagrożona po Majdanie i wydarzeń na Ukrainie. Istnieje nawet wiele plotek, że wspomaga finansowo rebeliantów we wschodniej Ukrainie. Sytuacja klubu jest niepewna, nie wiadomo kiedy ich właściciel wróci na Ukrainie, i czy ma zamiar kontynuować finansowanie zespołu?. Ponieważ brak wymienionych piłkarzy na pewno wpłynie na jakość zespołu z Doniecka (oraz inne wyżej wymienione czynniki), liczę na pewną wygraną klubu z Kijowa
edit: przepraszam za ten typ, Dinamo miało kilka sytuacji w pierwszej połowie ale wcale nie dominowali a ich bramkarz to jakaś padaka.​

bossm 692

bossm

Użytkownik
dodam jeszcze moje dwie propozycje na dziś:

Fk Zeljeznicar-Fk Metalurg Skopje 1 1.65 2:2 ⛔
lkeston Town-Leicester 2 1.21 1:6 ✅

bossm 692

bossm

Użytkownik
6$

Omiya Ardija SN1 Tak/Nie 1 1.45 ✅
Hiroshima SN1 Tak/Nie 1 1.25 ✅
Kofu-C Osaka R-Zwrot 2 1.70 0:0 zwrot
Tokushima Vortis-Urawa 2 1.25 0:2 ✅
G Osaka-Shimizu R-Zwrot 1 1.42 4:0 ✅
Vegalta Sendai-Nagoya R-Zwrot 1 1.60 3:3 zwrot
Jeonbuk Motors SN1 Tak/Nie 1 1.22 ⛔
Lysakova, Antonina-Urzhumova, Valeriya 2 1.40 0:2 ✅

Opłata/Stawka: 100.00 zł ⛔
Kurs: 14.95​
Maks. wygrana: 1315.60 zł
edit: tak to jest jak się zmienia typ...​

bossm 692

bossm

Użytkownik

PORTUGALIA: Puchar Ligi - Pierwsza runda
Atletico - Aves Typ: 2 @2,25 g,19:00 Atlético zajęło ostatnie miejsce w ostatnim sezonie, i pożegnało się z grą w drugiej lidze. Zespół przechodzi poważny kryzys finansowy, ze względu na to były problemy z pozyskaniem szkoleniowca. Pracę przyjął Rui Nascimento lecz z góry zapowiedział żeby nie oczekiwać po nim cudów. Klub chce zachować niektórych graczy z ubiegłego roku, mimo że piłkarze mają kilka miesięcy zaległych wynagrodzeń. Wczoraj trening został odwołany, prezes wraz z piłkarzami mieli do pogadania… Ostatnie gry pokazują że SAD nie gra się łatwo: 6 meczy, 5 porażek, 1 remis- 0 goli strzelonych i 15 straconych.
Do gry w tym tygodniu w Pucharze Ligi, gospodarze mają do dyspozycji tylko 14 graczy. I najważniejsza sprawa, Silas i Igor oczekują na międzynarodowe karty zawodników, a Almani Moreira i Kiki nie trenowali z zespołem . Pozostaje więc 10 piłkarzy.
„Ptaki|” były blisko awansu do najwyższej klasy rozgrywkowej, nie udało im się niestety przejść Pacos Ferreira w fazie playoff.
W zespole pozostali podstawowi gracze z zeszłego sezonu, i dołączyło parę ciekawych nazwisk: João Coimbra, Jorge Chula, Platiny lub Clodoaldo.
Aves dobrze zaprezentowało się w meczu towarzyskim z Maritimo, i zespół znów powinien walczyć o najwyższe cele.
Kursy lecą…

Santa Clara - Olhanense Typ 1 @2,25 6/10 g,19:00
Jutro takiego kursu już nie złapiecie…

bossm 692

bossm

Użytkownik
Viikingit - JIPPO 0:1 ✅
Typ:2 @2,30 7/10
Dwie ekipy walczące przed spadkiem… tak mi się tylko napisało wg mnie gospodarze już spadli a to za sprawą odejścia wielu podstawowych graczy: Kaipio(podstawowy pomocnik), Bantamoi(pierwszy bramkarz), Fidan Seferi jeden z najlepszych strzelców, Ahonen i Manev (kluczowi pomocnicy). Ponad to zabraknie zawieszonego kapitana – Bäckmana. JIPPO notuje 6 porażek z rzędu, teraz nadarza się okazja do przełamania. Dlaczego goście mieliby jej nie wykorzystać? tym bardziej że w tym sezonie już dwa razy wygrywali z Viikingit (1:0 i 4:2). JIPPO będzie w tym spotkaniu zmotywowane ponieważ to jest najlepsza okazja do wygrania i walce o utrzymanie w Ykkonen.​

bossm 692

bossm

Użytkownik
Persiba Bantul - PSM Makassar
Typ:2 (handi -1) @1,95
Mecz odbędzie się za zamkniętymi drzwiami stadionu, Persiba jest ukarana za kilku incydentów w meczu przeciwko Persepam. Poza tym, gospodarze są w głębokim kryzysie finansowym, zawodnicy protestowali domagając się niewypłaconych wynagrodzeń. Dlatego też przygotowania zaczęli 3 dni temu. Drużyna gospodarzy bez szans na uniknięcie degradacji, więc brakuje im motywacji, podczas gdy PSM walczy wraz z Perseru o pozostanie w lidze, a przed nimi nie będzie już tak &quot;łatwych&quot; meczy do zakończenia rozgrywek. PSM powinno się czuć jak u siebie w domu, ponieważ wszystkie ich mecze w tym sezonie odbyły się niemal w podobnych okolicznościach (nie grają w ich rodzinnym mieście, więc nie ma prawie w ogóle kibiców). Są lepiej przygotowani do tego pojedynku no i płaca mieli wypłacane więc i morale są ok. Znakomitą wiadomością jest też powrót po kontuzji australijskiego napastnika - Baird, więc będzie miał okazję pogrążyć najgorszą obronę w lidze. Wczoraj złapałem win po 2,05, dziś tylko 1,40… ale i handi powinno pokryć.​

bossm 692

bossm

Użytkownik
Sparta Praga - Benago
Typ: 2 @2,10 bet365 6/10
Gospodarze osłabieni , wystąpią dziś bez trzech ważnych zawodników, pierwszy Mares bramkarz, kapitan drużyny Rott i główny obrońca Havarde. Goście to bardzo dobry zespół i powinni wykorzystać osłabienia gospodarzy.
PS. dyscyplina - futsal

bossm 692

bossm

Użytkownik
Qormi - Mosta
Typ: over 2,5 @1,60 bet365 7/10
Na brak bramek w tym spotkaniu raczej nie będziemy narzekać, pojedynki tych dwóch ekip zawsze wywołują wiele emocji, ponieważ są to drużyny grające niezwykle ofensywnie. Jedynym problemem dla przyjezdnych jest brak najlepszego snajpera - Bojan jest zawieszony. Kilka ostatnich wyników między nimi:
Sun 26/01/14 PRL Qormi 2 - 3 Mosta
Sun 27/10/13 PRL Mosta 1 - 2 Qormi
Thu 01/08/13 SUC Mosta 2 - 1 Qormi
Mon 28/01/13 PRL Qormi 2 - 1 Mosta
Sun 23/09/12 PRL Mosta 4 - 2 Qormi 11/05/12 PRL Qormi 1 - 4 Mosta
Tue 10/04/12 PRL Mosta 2 - 0 Qormi
Fri 27/01/12 PRL Mosta 1 - 0 Qormi
Sat 29/10/11 PRL Qormi 4 - 1 Mosta
Sat 03/05/08 FID Mosta 2 - 2 Qormi
Sat 19/01/08 FID Qormi 3 - 3 Mosta
Sat 14/04/07 FID Qormi 3 - 3 Mosta
Sun 26/11/06 FID Mosta 0 - 4 Qormi

bossm 692

bossm

Użytkownik
Day, Ryan-Harold, Dave 1 1.16
Wen Bo, Liang-Glover, Ian 1 1.12
Webley Smith, Emily-Boulter, Katie 1 1.60
@ 2.08
1/10

bossm 692

bossm

Użytkownik
Al Shabab Dubai-Al Ain 1 1.35
Kardemir Karabukspor-Mke Ankaragucu 1 1.30
ZAKSA Kędzierzyn Koźle-PGE Skra Bełchatów 2 1.30

@ 2.28 4/10

bossm 692

bossm

Użytkownik
Real Madryt-Juventus 1 1.67 1:1 ⛔
# Nie lubię Realu ale nie wierzę że nie wygrają tego spotkania, szansa na mistrzostwo prysła po ostatnim remisie z Valencią, jedyne o co jeszcze mogą powalczyć to LM. Ok, Juve wygrało pierwszy mecz ale czy byli lepszą drużyną? Z tego co widziałem to nie! A na Santiago Bernabeu przyjadą bronić wypoconego wyniku… do składu Królewskich powrócił Benzema, ataka BBC dziś w komplecie, fakt że Bale wg mnie zdziadział, choć miał ostatnio przebłyski w grze… będę rozczarowany jeśli Real nie wygra tego spotkania.
Fk Vitez-Fk Velez Mostar 1 1.22 3:1 ✅
Tutaj sytuacja jest jasna, gospodarze walczą o utrzymanie, goście mają wakacje… typowa ustawka na Bałkanach ;)

Fk Novi Pazar-FK Vozdovac 1 1.65 1:0 ✅
Gospodarze walczą o LE, wiem tabela tego nie pokazuje, tak samo że goście jeszcze mogą spaść ale tam sytuacja jest dość dziwna, info które posiadam, to win gospodarzy, goście podobno w mocno okrojonym składzie, GL!

Start-Bod Glimt LB 1,5 2 1.12 1:1 ✅
W Norwegii lubią postrzelać, kolega daje over 2,5, ja licze na szybkie dwie bramki i zaklepanie typu.

Frydek Mistek-Usti Nad Labem LB 2,5 2 1.75 3:1 ✅
Ten mecz troszkę ściągnięty ale widzę wartość w tym typie dlatego go pobrałem, dla ciekawskich h2h.

Fk Zeljeznicar-FK Mladost Velika Obarska 1 1.21 3:0 ✅
Gospodarze must win, walczą jeszcze o mistrzostwo tym bardziej że Sarajevo dziś na wyjeździe i może stracą punkty, goście wakacje.

Fenerbahce-Kayseri Erciyesspor H (0-1,5) 1 1.35 1:1 ⛔
Fene musi wygrać żeby liczyć się jeszcze w walce o mistrzostwo, goście mają minimalne szanse na pozostanie w licze, pewnie postawią dziś autobus, ale jeśli Fene strzeli szybko bramkę goście będą musieli pójść na całość, a wtedy o kontrę nie trudno, liczę na łatwe zwycięstwo gospodarzy.

Opłata/Stawka: 200.00 zł ⛔
Kurs: 10.76
Maks. wygrana: 1893.76 zł

bossm 692

bossm

Użytkownik
FK Loznica-Radnicki Nis 20 1.22 Radnicki powinny spokojnie wygrać ten mecz, ekipa dużo lepsza od FK Loznica, gospodarze na doping kibiców raczej nie mogą liczyć ponieważ o 13:00 większość będzie w pracy.
Nk Drava Ptuj-Zavrc (1:1) 2 1.55 W pierwszym meczu padł remis 1:1 ( od razu zwolniona trenera ponieważ zarząd oczekiwał pewnego zwycięstwa), dziś Zavrc jest zdeterminowany do wygrania tego meczu, ponieważ są o przynajmniej klase lepszym zespołem, Riera i spółka dziś postrzelają!
Buriram United-Ratchaburi FC 1 1.14 Gospodarze cały czas walczą o mistrzostwo, z drugiego miejsca goni ich ekipa Muang - dzieli ich 2 punkty przewagi. Nie widzę innego rezultatu niż pewne zwycięstwo najlepszej ekipy w Tajlandii.
Durkin V / Kargaev R-LEE J Y / L im Z T 2 1.55 Badminton. Rosjanie zagrają ze sobą po raz pierwszy, dlatego dziwi mnie tak wysoki kurs na parę Lee/Lim którzy rozegrali dwa tygodnie temu bardzo dobre zawody w których zaprezentowali się bardzo dobrze w spotkaniu z topową parą Chopra/Dewalkar. Dla mnie kurs powinien być w okolicy 1,20!​
Opłata/Stawka: 200.00 zł
Kurs: 3.34
Maks. wygrana: 587.84 zł​

Do góry Bottom