Piłka nożna Irlandia Premier League
04.10.2011 20:45
Sligo Rovers - Dundalk
typ: over3,5
kurs: 2,30
buk: unibet
Analiza:
Już dziś o godzinie 20:45 na boisko wybiegną piłkarze Sligo i Dundalk. Murowanym faworytem w tym meczu są gospodarze, iż przewodzą w lidze, mają najwięcej bramek trafionych, oraz najmniej straconych, więc widać, że są solidni w swoich poczynaniach. Ostatni mecz jaki grali to pojedynek z Galway, w którym wygrali 7:1, choć rywal nie był wcale najmocniejszy, ponieważ zajmuje ostatnie miejsce w lidze. Jak widać po wynikach forma jest, ponieważ wygrana także 3:0 Z Dorghedą i Bray, ale co najważniejsze wygrana z wiceliderem 2 do 1. Co do drużyny gości, to grają sobie na swoje umiejętności w tym sezonie, mają pewne utrzymanie w lidze, choć ostatnie ich mecze 4 porażki i jeden remis. Gospodarze wyjdą maksimum zmotywowani, by nie stracili głupio bramki na początku jak i nie stracili szansy na mistrzostwo. Zapewne będą chcieli od początku przejąć inicjatywę i grać na spokojnie. W ostatnich pięciu meczach goście strzelili 4 bramki, więc w tym moim overowym strzelaniu także liczę na nich i obstawiam gdzieś wynik 3:1 dla Sligo, stąd też mój typ. Także kurs jest dosyć ciekawy, więc warto spróbować. Natomiast ostatnich 5 meczach Sligo wpadło 19 bramek, więc biorąc średnią wychodzi mój wynik i wydaję mi się, że tak się stanie.
Stawka: 35zł
Wygrana: 80,5zł