>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy by Arquisek

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
1.
Hantuchova - Danilidou 1 @ 1,36✅
Robson - Hercog 2 @ 1,67✅
Venlo - Alkmaar 2 @ 1,45✅
Ako: 3,29 Stawka: 25zł Wygrana: 82,25zł

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Piłka nożna Irlandia Premier League
04.10.2011 20:45
Sligo Rovers - Dundalk
typ: over3,5
kurs: 2,30
buk: unibet
Analiza:

Już dziś o godzinie 20:45 na boisko wybiegną piłkarze Sligo i Dundalk. Murowanym faworytem w tym meczu są gospodarze, iż przewodzą w lidze, mają najwięcej bramek trafionych, oraz najmniej straconych, więc widać, że są solidni w swoich poczynaniach. Ostatni mecz jaki grali to pojedynek z Galway, w którym wygrali 7:1, choć rywal nie był wcale najmocniejszy, ponieważ zajmuje ostatnie miejsce w lidze. Jak widać po wynikach forma jest, ponieważ wygrana także 3:0 Z Dorghedą i Bray, ale co najważniejsze wygrana z wiceliderem 2 do 1. Co do drużyny gości, to grają sobie na swoje umiejętności w tym sezonie, mają pewne utrzymanie w lidze, choć ostatnie ich mecze 4 porażki i jeden remis. Gospodarze wyjdą maksimum zmotywowani, by nie stracili głupio bramki na początku jak i nie stracili szansy na mistrzostwo. Zapewne będą chcieli od początku przejąć inicjatywę i grać na spokojnie. W ostatnich pięciu meczach goście strzelili 4 bramki, więc w tym moim overowym strzelaniu także liczę na nich i obstawiam gdzieś wynik 3:1 dla Sligo, stąd też mój typ. Także kurs jest dosyć ciekawy, więc warto spróbować. Natomiast ostatnich 5 meczach Sligo wpadło 19 bramek, więc biorąc średnią wychodzi mój wynik i wydaję mi się, że tak się stanie.
Stawka: 35zł
Wygrana: 80,5zł

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
Dyscyplina, Irlandia Premier League
Data i godzina rozpoczęcia meczu 05-10-11 20:05
Zdarzenie Shamrock Rovers - Bohemians
Typ: over 2,5
Kurs: 2,10
Bukmacher: unibet
Analiza:

Już dziś o godzinie 20:45 na stadion wybiegną piłkarze Shamrock czyli obecnego wicelidera tabeli pod koniec sezonu i Bohemians, który ma swoje pewne utrzymanie raczej w środku tabeli. Zdecydowanym faworytem meczu jest Shamrock, gdyż sezonowo jest lepszą drużyną i nie może sobie pozwolić na stratę punktów pod koniec sezonu by myśleć o mistrzostwie kraju. Cztery mecze z ostatnich pięciu Shamrock to wyniki overowe, które mnie zadowalają w tym spotkaniu i myślę, że i tak się stanie jak wczoraj. shamrock strzela dużo bramek i trochę ich traci. Pod względem bramkostrzelności wyglądają imponującą, gdyż lepszy od nich jest tylko obecny lider czy Sligo. Gospodarze bez kontuzji natomiast, goście mają problem lekki z obrońcami, a szczególności stoperami, którzy mają kontuzję i na środku zagra rezerwowy i defensywy pomocnik i to jest 2 punkcik gdzie można wypatrywać bramek. Mam nadzieję, że gospodarze to wykorzystają i potwierdzą swoją bramkostrzelność, a na dodatek udowodnią, że to oni powinni być mistrzem Irlandii. Cały sztab Shamrock zapowiada super ciekawy mecz i zapewnia kibiców, że padnie grad bramek, więc skoro nawet sztab i trenerzy tak myślą to jest to gruby argument by zagrać ten mecz. Kurs jest dość przyzwoity, więc warto spróbować. Mam nadzieję, że Irlandzka liga będzie dla mnie szczęśliwa po wczorajszym zwycięskim zakładzie w meczu lidera.
Stawka: 15zł

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
4.
Azerbejdżan - Austria over 1,5 @ 1,38 ✅
Finlandia - Szwecja over 1,5 @ 1,30 ✅
Łotwa - Malta over 1,5 @ 1,30 ✅
Olsztyn - Częstochowa 2 @ 1,61 ⛔
Ako: 3,75 Stawka: 40⛔⛔⛔

Na przed wieczór taki skromny kuponik bez szaleństw. W piłce nożnej spokojne overu gdzie wystarczą 2 bramki na mecz, a więc łatwe myślę zadanie, a po złożeniu takiego kuponu kurs nawet nawet. Dołożyłem do tego mecz siatkówki, raczej pewniak ????

arquisek 7,4K

arquisek

Użytkownik
7.
Boston Bruins - Tampa Bay Lightning
2 @ 3,25 ⛔
New Jersey Devils - Philadelphia Flyers under 5,5 @ 1,65✅
Ako: 5,36 Stawka: 10zł⛔⛔⛔
Zysk/Strata
do tej pory 225,19zł ✅

Do góry Bottom