>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy brodacza

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Listopad 2015 - PODSUMOWANIE
Podane kupony: 35
Wygrane kupony: 17
Przegrane kupony: 18

Zainwestowane jednostki: 92.4 jednostki
Zwrócone jednostki: 79.24 jednostki
Bilans: ⛔ 13.16 jednostki
Yield: ⛔16.6%

Co mogę powiedzieć? Końcówka miesiąca była naprawdę słaba. Przesadziłem ze stawki a Wade i Thorn powinni dostać po dupie za to co zrobili w swoich meczach podczas ostatniego turnieju. W grudniu trochę mniej kuponów ale zaatakujemy MŚ w darcie dość grubo oraz sporadycznie jakieś bety na piłkę nożną oraz NBA. Pozdro!

Próbowałem zrobić podsumowanie tego roku i dostrzegłem wielki błąd. Niby potężny minus ale tak naprawdę okazuje się, że jest plusik za listopad.

Bilans Listopada: ✅ 3.84j

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Bucks (+5.5) ✅ + NYK win ⛔
AKO: 3.03/bet365
Stawka: 1.5/10j
Zysk/strata:⛔1.5j

NBA wkracza we fazę w, której wszystko wydaję się bardziej oczywiste i tabela zaczyna się kształtować w taki sposób jak powinna. Wyżej dubelek, który wydaję się bardzo prawdopodobny. Stawka niska, po ASW spróbujemy mocniej.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Gol przed 32 minutą (Liverpool vs. United) - 1.83/bet365
Stawka: 4/10j
Zysk/strata: ⛔4j
Liverpool (0.0) - 1.775/bet365
Stawka: 1.5/10j
Zysk/strata:⛔1.5j

Analiza do typu tutaj:

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Brodate typy – PODSUMOWANIE
Podane kupony: 77
Wygrane kupony: 35
Zwroty: 1
Przegrane kupony: 41
Zainwestowane jednostki: 189.4
Zwrócone jednostki: 192.295
Bilans: ✅2.895
Yield: ✅ 1.5%

Kolejna nauka za mną. Grając 1j=10 zł kokosów się nie dorobiłem ale kolejna lekcja za mną. Niedługo wracam z nowym tematem, który będzie kolejnym elementem mojej nauki aby stać się profesjonalnym inwestorem. Ważne, że plusik. Chciałby aby jakiś moderator zamknął mój temat. Można go wrzucić do kosza lub też cokolwiek innego co byście chcieli.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
&quot;Selekcja na bramce&quot; - brodate typy - ciąg dalszy
Wcześniejszy temat zamknąłem, bo jedna z faz mojej nauki została zakończona. Dostrzegłem swoje błędy i spróbuję je teraz naprawić. Przede wszystkim zbyt dużo typów &quot;ryzyk-fizyk&quot;, które były grane za 1j nie przynosiły rezultatu i bodajże jeden taki typ tylko wszedł. Skuteczność typów była poniżej 50% a i tak miałem plus. Teraz spróbuję podawać mniej typów ale dużo lepiej wyselekcjonowanych. Przede wszystkim będę grał darta, bo dobrze mi siedzi a także mecze Angielskiej piłki (przede wszystkim spotkania Liverpoolu) oraz Realu, Lecha a także spotkania Ligi Mistrzów. W tym siedzę także tego będę próbował, bo dogłębna analiza jest bardzo potrzebna. Zwiększam stawkę PIĘCIOKROTNIE! Wiem, że to dużo ale liczę na fajny zarobek do wypłaty, który pozwoli mi spełnić parę moich zachcianek. Nadal chłodna głowa i dogłębne analizy. Miejmy nadzieje, że będzie dobry plusik. Analizy jak zwykle w działach tematycznych jednak tutaj będziemy mieli odnośniki. Statystyki pod koniec miesiąca. Pozdro mordy!

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Proste zasady = prosty zysk - Brodate typy
Wiele już tych tematów założyłem, wiele sposobów testowałem i chyba jestem gotowy żeby grać.

Zasady:

▶Tylko własne, przeanalizowane typy.
▶Piłka nożna (głównie BPL, europejskie puchary) oraz dart i NBA
▶Stawki podawane w złotówkach jednak będą to mniej więcej trzy różne jednostki + maksymalna w przypadku wielkiego value.
▶Głownie single.
▶Podsumowanie na koniec miesiąca.

Cele:
▶Zarobić parę groszy.
▶Dostać się do VIP&#39;a.

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Liverpool vs. Chelsea
Typ: Over 12.5 RR - 2.65/betano ⛔
Stawka: 25 zł
Analiza: http://forum.bukmacherskie.com/f339/38-kolejka-premier-league-15-05-2016-zalegle-mecze-10-05-11-05-2016-a-133468-2.html#post5998885

Norwich under 1.5 gola ⛔+ Liverpool win ⛔+ BTTS (Sunderland vs. Everton)⛔
AKO: 5.75/Betano
Stawka: 10 zł
Analiza:

Liverpool opisywałem, prawdopodobnie skład będzie taki jak we finale LE, Chelsea osłabiona. Kursy spadają, Live to wygra. Sunderland będzie chciał dzisiaj już sobie zapewnić utrzymanie, więc będzie atakował. Lepiej atakują niż bronią a Everton jak Everton. Coś strzeli i coś straci. Kursik niezbyt fajny ale pewnie siądzie. Zdziwiło mnie takie faworyzowanie Norwich. Niby nadal walczą o utrzymanie ale szansę bardzo małe, sama gra zespołu &quot;Kanarków&quot; także nie powalała. U siebie więcej niż jednego gola strzelili tylko Liverpoolowi i WH czyli zespołom, które grają bardzo do przodu. Czy Watford tak gra? Ostatnio na Anfield zagrali fajnie ale nie mieli po prostu szczęścia. Obie bramki to błędy obrony jednak zazwyczaj nie tracą oni za dużo goli. Na moje jakiś bezbramkowy remisik może być lub 1-0 w którąś ze stron jednak dwie bramki gospodarzy to chyba za dużo.

Zysk: ⛔ 35 zł

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Terry Jenkins + Gary Anderson + MVG + Klaasen + Chizzy + Lewis + Mensur
AKO: 3.04/betano ✅
Stawka: 20 zł
Analiza:

Zysk: ✅ 40.8 zł

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Over 8.5 lega (Smith vs. Mensur) x Over 8.5 lega (Lewis vs. Klaasen) x Over 8.5 lega (Hopp vs. Jenkins)
AKO: 2.54/betano ✅
Stawka: 20 zł

Chelsea vs. Leicester
Typ: Jamie Vardy - GOL - 2.40/betano ⛔
Stawka: 15 zł

West Brom vs. Liverpool
Typ: Liverpool szybciej 5 rzutów rożnych - 2.20/betano ⛔

Stoke vs. West Ham
Typ: West Ham + over 1.5 gola w meczu - 2.55/betano ⛔

West Brom vs. Liverpool
Typ: Benteke - gol - 2.45/betano ⛔

Analiza:
http://forum.bukmacherskie.com/f339/38-kolejka-premier-league-15-05-2016-zalegle-mecze-10-05-11-05-2016-a-133468-3.html#post6002422

Zysk: ⛔ 29.20 zł

brodaty-zolw 82,6K

brodaty-zolw

Forum VIP
Liverpool vs. Sevilla
Typ: Liverpool - 2.4/betano ⛔
Stawka: 50 zł
Analiza:

Gary Anderson vs. Phil Taylor
Typ: Phil Taylor (-1.5) - 2.0/betano ✅
Stawka: 30 zł
Analiza: