>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy blejd777

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Od dziś podaję typy z Premiership do końca sezonu a od nowego zacznę po jednym typie dziennie. A więc na dziś takie typy
Aston Villa - Chelsea 2 1,73 2-4
Aston Villa jest mocno osłabiona przed tym meczem. Chelsea musi wygrać jeżeli chce jeszcze myśleć o grze w Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie. Ostatnio w dwóch trudnych meczach zdobyła tylko jeden punkt lecz dziś myślę, że spróbują jeszcze wywrzeć presję na Kogutach w walce o 4 miejsce w PL.
Everton - WBA under 2,5 gola 1,80 2-0

Everton jest faworytem tego spotkania jednak myślę, że WBA tanio skóry nie sprzeda. Będą walczyć a goście wygrają 1-0 lub mecz skończy się remisem 1-1. Gospodarzom bardziej zależy na zwycięstwie a zwykle gdy strzelają bramkę to potrafią się bronić więc myślę, że under w tym spotkaniu to dobry typ
Fulham - Norwich 1 1,62 2-1
Fulham ostatnio notowało słabsze występy ale dziś powinno się przełamać. Kanarki bez Granta Holta więc zabraknie siły ognia, a Londyńczycy w meczu z United zaprezentowali się dość dobrze i myślę, że dziś wygrają
Manchester City - Sunderland MC-2 2,10 3-3
Patrząc na problemy kadrowe w Sunderlandzie nie widzę innej opcji niż wysoka wygrana City. Gospodarze będą chcieli się pokazać po porażce ze Swansea i remisie ze Stoke na wyjeździe i strzelą przynajmniej 3 bramki, a Sunderland raczej nie trafi. Myślę, że handicap 1 lub over 2,5 są bezpieczną lokatą na to spotkanie
QPR - Arsenal 2 1,53 2-1
Arsenal nie może spoczać na laurach, ponieważ mają tylko 3 punkty przewagi na Kogutami. QPR bez Cisse co jest sporym osłabieniem. Ostatnio wygrali u siebie z Liverpoolem ale to nie jest jakieś wielkie osiągnięcie, a dziś przyjdzie im zmierzyć się z drużyną, która obecnie jest w najlepszej formie w PL więc ich porażka jest jedyną możliwością
Wigan - Stoke 1 DNB 1,75 2-0
Wigan ostatnio gra coraz lepiej. Wraca kilku zawodników po kontuzjach, a w zeszłym sezonie w końcówce uratowali się przed spadkiem i w tym powinno być podobnie. Gospodarzy czekają jeszcze spotkania z MU, Chelsea i Tottenhamem więc dziś powinni zrobić wszystko, gdyż w kolejnych meczach może być trudniej o punkty. Jeśli chcę to potrafią się zmobilizować i oby tak było też dziś. Goście utrzymanie mają pewne. Ostatnio urwali punkty City ale dziś na wyjeździe nie powinni grać tak ambitnie. Myślę, że under 2,5 też powinien tutaj być trafiony. Obie ekipy raczej nie należą do wybornych w ofensywie
Wolves - Bolton remis do przerwy 2,1 0-0
Obie drużyny nie będą raczej odkrywały się w pierwszej połowie. Obie drużyny będą walczyć o zwycięstwo ale raczej w drugiej połowie. Odkrycie się już na początku meczu może być tragiczne w skutkach. Kurs według mnie dobry patrząc na formę obu zespołów i ich nastawienie na ten mecz
Jutro około południa kolejne typy z PL

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Newcastle - Liverpool under 2,5 1,90 2-0
Pachnie mi w tym meczu underem. Newcastle ostatnio może i stwarza sobie okazje ale z ich wykorzystywaniem jest kiepsko. Obrona Liverpoolu jest dość mocna i nie da sobie wpakować więcej niż 2 bramek. Myślę, że mecz skończy się wygraną gości 1-0 ale zobaczymy. Według mnie kurs warty pogrania
Tottenham - Swansea x-1 3,85 1-1
Myślę, że będzie to trudne spotkanie dla Kogutów. Goście pokazują w tym sezonie, że potrafią grać w piłkę. Gospodarze ostatnio nie imponują formą ale dziś atut własnego boiska powinien im sprzyjać. Wątpię w to, że zaatakują od 1 minuty spotkania. Myślę, że pierwsza połowa będzie dość spokojna a na drugą Koguty wyjdą niezwykle zmotywowane przez Redknappa i wygrają to spotkanie 2-0. Do kadry wraca Lennon lecz raczej nie zagra od pierwszej minuty i wejdzie w drugiej połowie co jest dodatkowym atutem tego typu.
Blackburn - MU Wayne Rooney strzeli 1,75
Myślę, że kurs na bramkę Roo mocno zawyżony. Jak wiadomo Wazza ostatnio gra dość dobrze. Strzela, rozgrywa, walczy w obronie. Bramek na Ewood Park myślę, że kilka padnie a Roo powinien być jednym z zawodników, którzy trafią. Dodatkowo Roo egzekwuje rzuty karne, a są spore szanse, że Young bądź Wellbeck jakiegoś karnego wywalczy. Diabły będą chciały się za wszelką cenę odpłacić za porażkę u siebie i wykorzystać potknięcie City więc zaatakują od pierwszej minuty. Mam nadzieję, że nie powtórzy się scenariusz z meczu z Fulham, gdy piłka robiła wszystko by nie trafić po raz drugi do bramki gości ( przez co zawaliła mi 60 zł).
6/10 typów trafionych. Zysk 9 %. Kolejne kolejki muszą być dużo lepsze

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Swansea - Newcastle przedział bramek 2-3 1,85 0-2
Mecz, w którym może się wydarzyć dosłownie wszystko. Gospodarze grają u siebie bardzo dobrze i potrafią pokonać każdego. Ostatnie porażki z Evertonem i Tottenhamem mogą ich zmotywować do przełamania złej passy. Jednak przeciwnik dzisiejszy jest w dobrej formie i potrzebuje punktów aby w przyszłym sezonie grać w LE.
Sunderland - Tottenham BTS 1,6 0-0
Gdy zobaczyłem, że te drużyny grają ze sobą od razu wpadł mi do głowy typ na BTS. Obie drużyny ostatnio w lidze strzelają i są w dobrej formie. Sunderland, mimo że ma już pewne utrzymanie potrafił zatrzymać City i strzelić 3 gole. Tottenham potrzebuje punktów, ponieważ walczy o 3 miejsce a Arsenal w niedzielę może stracić punkty w meczu z City. Myślę, że bramek kilka padnie i obie drużyny coś ustrzelą
Bolton - Fulham 1 DNB 1,74 0-3
Bolton potrzebuje punktów jak tlenu. Fulham już pewne utrzymania i osłabione na mecz z Kłusakami. Gospodarze ostatnio wyraźnie poprawili skuteczność. Pozostałe drużyny walczące o utrzymanie grają w bardzo trudnych meczach więc Bolton ma okazję odskoczyć od strefy spadkowej. Panie Coyle jeśli nie uciekniecie teraz to kiedy?
Chelsea - Wigan under 3,5 gola 1,52 2-1
Myślę, że Chelsea nie będzie forsować tempa i zadowoli ich minimalna wygrana, mając w perspektywie mecz w poniedziałek z Fulham. Wigan lubi zaskakiwać w meczu z dużo lepszymi zespołami więc mogą też coś ustrzelić i się bronić przez resztę meczu. Kurs na under dość dobry więc warto
Liverpool - AV BTS 1,67 1-1
W bramce gospodarzy zabraknie Reyny a do składu gości wraca N&#39;Zogbia. LFC ostatnio lubi się potykać i w tym spotkaniu może być podobnie. Obrona gospodarzy może mieć problem z napastnikami AV i goście powinni coś ustrzelić
Norwich - Everton podwójna szansa 0-0 1,6 1-1:2-2
Myślę, że remis to wynik, który zadowoli obie ekipy. Jeżeli nie do przerwy do na koniec spotkania drużyny powinny mieć po tyle samo bramek na koncie. Myślę, że under 2,5 też może być trafny. Obie drużyny bez większych problemów kadrowych. Everton ostatnio gra coraz lepiej ale raczej nie zdobędzie 3 punktów w ten weekend
WBA - Blackburn over 2,5 gola 1,75 3-0
WBA mimo wielu kontuzji będzie faworytem tego spotkania. Blackburn walczy o utrzymanie i zrobi wszystko aby urwać punkty rywalowi. Ostatnio postraszyli United więc z WBA też powinni mieć swoje okazje. Myślę, że mecz skończy się wynikiem 2-1 dla gospodarzy
Stoke - Wolves under 2,5 gola 1,88 2-1
Stoke lubi u siebie wygrywać minimalnie a nie sądzę aby Wolves potrafiło coś strzelić na tym niezwykle trudnym terenie. Kurs na under bardzo korzystny więc warto pograć.
MU - QPR over 3,5 gola 2,00 2-0
United będzie chciało szybko załatwić sprawę szybko a i QPR może coś ustrzelić w tym meczu. Myślę, że bramek padnie sporo i warto pograć ten over. United będzie chciało wywrzeć presję na City a poza tym potrzebują poprawić bilans bramkowy a mecz z QPR będzie ku temu dobrą okazją
Arsenal - MC 1. połowa/koniec 1/0 10,00 0/1 1-0
Najciekawsze spotkanie PL więc i typ najciekawszy. Myślę, że Arsenal będzie prowadzić do przerwy a mecz zakończy się remisem. Dlaczego? Arsenal gra u siebie więc będzie miał wsparcie kibiców i powinien w pierwszej połowie strzelić gola a City pokazywało już w tym sezonie, że potrafi wracać do gry w drugiej połowie.
Strata 16,1%. 5/10 typów trafionych. Słabo. Powinno być dużo lepiej. Jutro rano kolejne typy z angielskiej ekstraklasy

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Everton - Sunderland podwójna szansa 1-1 1,53 4-0
Newcastle - Bolton 1 1,52 2-0

Tottenham - Norwich przedział bramek 2-3 1,9
1-2
Aston Villa - Stoke under 2,5 1,63
1-1
Fulham - Chelsea BTS 1,67
1-1
Wieczorem prawdopodobnie wrzucę typy na środę. Jako że święta to nie chciało mi się pisać analiz
Kolejne typy jutro.

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Blackburn - Liverpool 1 DNB 2,25 2-3
MC - WBA przedział bramek 2-3 1,9
4-0
Wigan - MU 2. połowa 2 1,6 1-0

Wolves - Arsenal 1.bramka - 2 połowa 4,7 1 połowa

QPR - Swansea podwójna szansa 1-1 1,65 3-0
Jutro wieczorem lub ostatecznie w czwartek rozliczę kolejkę
Strata 1 %. 6/10 trafione. A tak ładnie się zaczęło w poniedziałek

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Norwich - MC BTS 1,67
Sunderland - Wolves 1 1,52
Swansea - Blackburn 1 1,98
WBA - QPR BTS 1,63
MU-1 - AV 1 1,65
Arsenal-1 - Wigan 1 1,65

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Witam ponownie w temacie. Mam nadzieję, że tym razem pójdzie mi lepiej i będziecie mogli korzystać z moich typów. Zaczynam od jednej drobnej taśmy na ten weekend.
Lech - Polonia 1
MU - Norwich 1
Everton - Reading 1

Legia - Bełchatów 1
kurs ogólny 4,07
Polska liga zawiodła

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Na dziś taki dubel
Santa Clara-Guimaraes II 1 1,62
Tottenham-Arsenal over 2,5 gola 1,60
A dziś oba typy trafione. Może jeszcze coś w tygodniu podrzucę.
Skuteczność:
1/2 kupony - 50%

blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Dortmund-Szachtar D.1.druzyna strz.gola 1,11
Bolton-Blackburn 1 1,85
Manch.Utd.-Real M.1.druzyna strz.gola 1,22

To na dziś
2/3 kupony trafione

Do góry Bottom