Budżet 15,94 zł Espanyol - Saragossa 1 1,56 0-2
Utrecht - Den Haag 1 1,7 1-1
Zwolle - Deventer 1 1,38 0-0
za 3,19 zł
Kompletny niewypał z tym kuponem. Może następne będą szczęśliwsze
Budżet 8,94 PSV - Graafschap 1 1,07 4-1 Lille - Bordeaux 1 1,7 4-5
Inter - Novara 1 1,25 0-1
za 7 zł
Obraniak strzelił 2 bramki przeciwko byłemu klubowi mimo, że jego agent obiecał przed transferem, że Ludo nie zagra w meczu przeciwko Lille ???? Muszę oglądnąć skróty ligi francuskiej żeby zobaczyć co to się stało w tym meczu. Kandydat na mistrza kraju nie może pozwolić sobie na wpakowanie 5 bramek na własnym boisku z zespołem, który przed paroma tygodniami walczył o utrzymanie
Inter miał sporo sytuacji a nie wykorzystał żadnej. Chyba nici w przyszłym sezonie z LM a i o LE będzie im ciężko, ponieważ Roma ich goni
Budżet 16,06 Zambia - WKS 2 1,5 0-0 Real Madryt-1 - Levante 1 1,27 4-2
Porto-1 - Leiria 1 1,4 4-0
za 4 zł
Gdyby nie ten karny Drogby... Przynajmniej WKS zostało ukarane i przegrało w karnych. Mam nadzieję, że wpłynie to na ich grę w PL negatywnie ????
z tymi pewniakami z LM bylbym dziś ostrożny. Myślę, że dobrze, że tylko jednego sobie wziąłeś. Sądzę, że z trójki: Lyon, Barcelona, Rubin co najmniej jedna z drużyn nie wygra.
Brighton - polecam i ja. zagram go w dublu z Haddersfield-Sheffield Utd 1. Oba mecze z azjanem [0; -0,5] (kursy pojedyncze ok 1,8 i 2,0 - dubel: ok 3,60)
Rubin już przegrał ???? Barcelona też mnie nie przekonuje, bo w tym sezonie na wyjazdach gra przeciętnie a Bayer jest w stanie urwać im punkty dziś. Myślę, że jeśli wygrają to max 1 bramką. Lyon stracił już chyba nadzieję na mistrzostwo Francji i będzie chciał się pokazać w pucharach krajowych i LM. Dlatego liczę na spokojne 2-0. Huddersfield można zagrać ze względu na genialnego napastnika - Rhodesa. Ale pojedynek na szczycie zawsze może się różnie ułożyć. Braga też powinna wygrać, ponieważ ostatnio gra dosyć równo a Besiktas będzie liczyć na rewanż u siebie i wynik 2-1 powinien pogodzić obie drużyny ????
Budżet 4,06 zł CSKA - Real over 1,5 gola 1,2 1-1 Charlton - Rochdale 1 1,45 1-1 Milton Keynes - Bury 1 1,5 2-1
za 8 zł
Po raz kolejny zawodzi mnie Charlton ;/ Szkoda, że nie zdecydowałem się na inny mecz, bo miałem wątpliwości co wybrać. No cóż jutro trzeba będzie odrobić tą pomyłkę