57)
20:45 Litwa - Hiszpania 1,32
18:15 John Isner - Kevin Anderson over 24 gemy 1,80
AKO: 2,33
S: 60,00zł
EW: 142,56zł Po wczorajszym fatalnym dniu dziś jest najlepszy czas na przełamanie
Edit: 5 kupon pod rząd . Tragedia
58)
20:35 Florian Mayer - Tomas Berdych 2,75
S: 120,00zł
EW: 330,00zł Trzeba w końcu się przełamać ????
Ajj bardzo niewiele zabrakło :/ Berdych miał więcej szczęścia
Z uwagi na fatalną serię 5-iu przegranych kuponów z rzędu i nie najlepszym rozpoczęciu meczu Mayer - Berdych (Czech wygrał pierwszego seta w stosunku 6-3, aktualnie spotkanie zostało przerwane z powodu opadów deszczu w Miami) dziś postanowiłem wypłacić sobie kwotę 347,29zł przypominam, że wpłacałem 250,00zł. Na koncie zostało mi 100,00 + ewentualna wygrana z powyższego kuponu. Tymi pieniędzmi będę grać dalej.
59) 01:00 New Jersey Nets - Houston Rockets 1,30 23:00 Janko Tipsarevic - Gilles Simon 2,10 AKO: 2,73 S: 8,00zł EW: 21,84zł Takiej passy to jeszcze nie miałem. Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd :-(
60) by wojtassboss
18:30 Unics Kazan - Caserta 1,10
18:00 HC Kosice - HK HPK Poprad 1,42
AKO: 1,56
S: 92,00zł
EW: 143,70zł
Wejdzie to gram dalej. Nie wejdzie to robię sobie przerwę bo ostatnio mam mało czasu.
E: Na styku... Od następnego kuponu gram progresją. Stawka początkowa 8zł.
#63 • [Poziom III]
:hokej: 19:45 Davos - Kloten 1X 1.24
???? 01:00 Rafael Nadal - Tomas Berdych under 21.0 gemów 1.75
AKO: 2.17
S: 32.00zł
EW: 69.44zł Rafael Nadal - Tomas Berdych
Dziś o godzinie 01:00 naszego czasu dojdzie do spotkania ćwierćfinałowego pomiędzy Rafaelem Nadalem a Tomasem Berdychem. Hiszpan numer jeden rankingu, który z meczu na mecz gra coraz lepiej, aktualnie jest w dużo lepszej dyspozycji niż Berdych. Rafa przez turniej idzie jak burza nie tracąc nawet seta! Czech natomiast w każdym ze swoich pojedynków rozegranych w Miami niemiłosiernie się męczył. Na trzy mecze które rozegrał tylko raz wygrał w dwóch setach z których jeden zakończył się tie breakiem, z kolei drugi wynikiem 7/5. Berdych jedynie szczęściu może zawdzięczać, że jest jeszcze w grze. W swoim ostatnim pojedynku z Florianem Mayerem popełniał bardzo dużą ilość podwójnych błędów serwisowych i niewymuszonych błędów z gry. Gdyby Mayer zachował trochę zimnej głowy z pewnością wygrał by ten pojedynek. Rafael Nadal z pewnością będzie bezlitosny dla popełniającego niezliczoną ilość błędów Berdycha. Hiszpan jest bardzo niewygodnym rywalem dla Czecha na ostatnie dziewięć pojedynków wszystkie wygrał Nadal. Stosunek setów to 21:0! Maksimum możliwości Berdycha w dzisiejszym pojedynku to po cztery gemy ugrane w każdym z dwóch setów czyli 6/4 6/4 co w ogólnym rozrachunku daje nam 20 gemów.
STATYSTYKI MARZEC Uzupełnię może w weekend jak będzie trochę czasu. PS. Jak skończę progresję to następną rozpoczynam od stawki 4 lub 6 zł. Jeszcze to przemyślę .
Jak już Real przegrał u siebie z Gijon to chyba coś tu jest nie tak a już na pewno trzeba zrobić sobie przerwę, którą robię do odwołania. Możliwe, że będę podawał suche typy nie grane za kasę... Na ten moment jestem 97.00zł na