>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy adi.sz

gajin 150

gajin

Użytkownik
Nie grałem od dwóch dni ale dziś jest niedziela i pasowałoby coś zagrać
AIK-Hacken 1 2,10
Chiba-Kyoto 1 1,85
Ullker Kisa-Ham Kam 1 2,15
Kusatsu-Oita 2 2,55
Stawka:100zł
Maks.wygrana:1874,30zł
Żeby nie było, że wyedytujesz.
@edit
Jaki jest sens prowadzenia statystyk, jeśli oszukujesz? Szukasz poklasku na forum? Takie praktyki zawsze w końcu wychodzą na wierzch i zamiast zostać super-typerem, dostajesz łatkę oszusta...

A 0

adi.sz

Użytkownik
W jaki sposób oszukuje? Bo nie wiem wypisuje każdy mecz z kupony i wszytko robię tak jak jest napisane na kuponie kupon może być spóźniony bo jeden mecz już trwa ale zaraz w jaki sposób mam to robić skoro do totolotka mam daleko a zanim wrócę to załatwiam różne inne sprawy nie ma to jak wyciągać pochopne wnioski

A 0

adi.sz

Użytkownik
Ponieważ u bukmachera byłem przed godziną 12 a ponieważ daleko mam do domu a brak dostępu do neta na telefonie jak i u babci a byłem tak w kościele na 11 później u buka a później u babci na obiadku wróciłem po godzinie 13 i dopiero wrzuciłem posta dlatego sorry wiem złamałem regulamin ale nie miałem kiedy wstawić posta mam nadzieje że już wiecej to sie nie powtórzy jeżeli ci to nie pasuje;)

A 0

adi.sz

Użytkownik
AIK-Hacken 1 2,10✅ 3;1
Chiba-Kyoto 1 1,85✅3;2
Ullker Kisa-Ham Kam 1 2,15PRZEŁOŻONO
Kusatsu-Oita 2 2,55✅0;2
Stawka:100zł
Maks.wygrana:1874,30zł
Czyli nadal trzeba czekać no nic szkoda tylko że niektóre osoby na forum nie popierają tego co robie;)

gajin 150

gajin

Użytkownik
Czyli nadal trzeba czekać no nic szkoda tylko że niektóre osoby na forum nie popierają tego co robie;)
Oszukiwania? Nie, nie popieram tego. Jak masz wrzucać typy które już się kończą, które się skończyły, lub chociażby są w trakcie, to lepiej nie rób tego wcale.
@edit
Poszło zgłoszenie - niech Mod to rozstrzygnie.

Do góry Bottom