>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy Abakan

A 0

abakan

Użytkownik
Witam forumowiczów zakładam dział w którym będę dzielił się swoimi typami (zaznaczam ,że początkujący typer ze mnie gram oczywiście live), wraz z w miarę krótką analizą dlaczego właśnie ten typ.
Wszelkie oceny spostrzeżenia, konstruktywna krytyka jak najbardziej mile widziana - Pozdrawiam!

Wczorajszy kupon (było blisko!)
Osasuna-Atletico M. typ 2 kurs 2.4 ✅
Go Ahead-Sparta R. typ 2 kurs 2.35 ✅
Maritimo-Braga typ 2 kurs 2.25 ✅
Kayserispor-Besiktas typ2 kurs 2.05 ⛔
Mayer F.-Muller G. typ 1kurs 1.65 ✅
wkład 2zł możliwa wygrana 75.54

wygrana : 0
stan konta : -2

A 0

abakan

Użytkownik
Na dziś przygotowałem sobie taki kupon

Cittadella - Sassuolo
typ 2 kurs 2.40 (to całkowicie inne światy piłkarskie liczę na lidera Serie B)
Nottingham - Burnley typ 2 kurs 2.75 ( świetny kurs aż żal byłoby nie zaryzykować biorę pod uwagę imponującą grę gości na wyjazdach mają ponad 50% wygranych meczów natomiast gospodarze mają 16punktów mniej niż ich dzisiejsi rywale. Trudny mecz ale na koniec miesiąca można zaryzykować ; )
Swansea - Chelsea typ 2 kurs 1.85 (Swansea zbudowała twierdzę u siebie na boisku Chelsea trapiona kontuzjami, wyjazdami na PNA zaraz zaraz na kogo ja stawiam aha na Chelsea tak...AVB powinien skorzystać ze Sturridga Maty co daje ciekawy duet z obrony wypadł ostatnio najsłabszy Terry. Liczę na przebudzenie Torresa.
Everton - Man. City typ 2 kurs 1.80 - lider angielskich rozgrywek Man City gra nieźle odpadł z pucharu ale liga to inna bajka. Do tego typu zachęcił mnie jakże wysoki kurs na City
wkład 2 zł możliwa wygrana 38.68
pozdrawiam

Do góry Bottom