>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typy żużlowe

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Wreszcie forumek działa i oby śmigał już tak zawsze. Niemniej szkoda, bo przez te perypetie nie udało mi się podać fajnych typów w środę i zwłaszcza wczoraj, gdy była znów mega promocja na Brooklyn. Powtórka z #05. Takich betów jest ledwie kilka w roku. Sam pobrałem za 3j :cool:
#20 17-Styczeń-2014 04:05 PM PST Los Angeles Clippers @ New York Knicks + 4,5
Kurs: 1.917
Bukmacher: Pinnacle
TYP PRZEGRANY
NYK b2b i wypadł Amar&#39;e i KMart. Nie dziwi więc przewaga betów na LAC. Ale jaka jest prawda o LAC bez CP3? Tego tak naprawdę nie wiemy. Do tej pory grywali głównie u siebie i to ze słabymi rywalami. NYK bez Amare i KMarta ale czy brak wysokich to duży problem w spotkaniach z LAC? Patrząc na to jak LAC zagrali ze słabymi podkoszowymi Dallas (60 pkt oddanych z pomalowanego, przegrana walka o tablicach) czy wcześniej Bostonem - niekoniecznie. Linia fajnie się podniosła. Go Knicks Go!​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#21 17-Styczeń-2014 05:05 PM PST
Sacramento Kings + 6,0 @ Memphis Grizzlies
Kurs:
1.900
Bukmacher: Marathonbet TYP WYGRANY

Mam coś do tych drużyn. Najchętniej na nie stawiam. Ale tutaj podobają mi się goście. Dlaczego? Powrót Gaya + rewanż Cousinsa, który został zjedzonych przez Randolpha i Gasola. 6 pkt trochę dużo.​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#22 17-Styczeń-2014 06:05 PM PST
Dallas Mavericks @ Phoenix Suns + 1,5
Kurs: 1.952
Bukmacher: Pinnacle TYP PRZEGRANY

Czemu Mavs są faworytem to nie wiem. Suns 13-5 u siebie. Pokonywali już lepsze teamy. Do tego forma, mimo braku Bledsoe, wciąż dobra.​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#23 18-Styczeń-2014 05:05 PM PST
Philadelphia 76ers + 8,5 @ Chicago Bulls
Kurs: 1.935
1,5u
TYP PRZEGRANY

Dla obu ekip to b2b, i 3 mecz w 4 dni.
IMO preferuje to młodszy i bardziej atletyczny team z Philly.
Bulls są wyraźnie gorsi grając tak często, mają bilans 2-6 w b2b.
Dodatkowo nie wiadomo co z DJ Augustinem.​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#24 Dallas Mavericks @ Cleveland Cavaliers +2 2,00 ⛔
#25 Brooklyn Nets @ NY Knicks 2,20 ⛔
#26 Miami Heat -5 @ Atlanta Hawks 1 @ 1,93 ⛔
#27 Indiana Pacers @ Golden State Warriors 2,02 2u ⛔

Edit:
Ale tragedia. Dawno już tak beznadziejnej serii nie miałem. Jeszcze nawet nie dało się w żadnym meczu zrobić kontry żeby zminimalizować straty. Co prawda Cavs i Warriors gonili ale i tak zabrakło. Na Miami był kurs do kontry idealny, nawet do 2,60 w połowie IVq ale oczywiście podpaliłem się i dorzuciłem 1j do pieca ;/
Czyli styczeń już na 99% na minus ;/

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#28 22-Styczeń-2014 02:00
Sacramento Kings + 10,0 @ Houston Rockets
Kurs:
1.96
Bukmacher: Marathonbet
1.5u TYP PRZEGRANY

Cousins dominuje nad Howardem, tempo Houston odpowiada Gayowi, Thorntonowi czy Thomasowi.
Powinien być zacięty mecz. Poczekam na informacje o kontuzjach i ew. dorzucę jeszcze do nawet 3 jednostek​
Jak nie idzie to nie idzie ... Jeszcze Cousins kontuzję musiał złapać ...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#29 25-Styczeń-2014 03:00
Washington Wizards @ Phoenix Suns
Kurs: 2,55
Bukmacher: Bet365
2 jednostki TYP WYGRANY

Typ chodził mi po głowie cały tydzień. Wyższego kursu już nie doczekam. Gortat ciśnie swoją byłą drużynę i tyle xD Chciałem grać za 3j na handi ale wolę zainwestować mniej w ML, bo tutaj Wizards wygrywają albo dostają ostro w palnik. Tak to widzę.
#30 25-Styczeń-2014 04:30
Minnesota Timberwolves @
Golden State Warriors -2
Kurs: 1.833
Bukmacher: Marathonbet TYP PRZEGRANY

GSW 3 porażka z rzędu u siebie? No Way. Dominują nad TWolves i tak musi pozostać. Póki co 1j, dodam jeszcze 1j jak przynajmniej jeden z dwójki Lee/Bogut będą mogli zagrać.
Dodatkowo kurs na Rockets, Spurs czy Clippers zbyt wysokie ale forma typerska taka że nie przesadzam i staram się tylko zniwelować straty w tym miesiącu.​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#31 26 Styczeń-2014 19:00 San Antonio Spurs @ Miami Heat -4
Kurs: 1.952
2 jednostki
TYP WYGRANY

Oba zespoły się zepną na ten mecz na 100%. Ale wynik meczu mogą podyktować kontuzje. W Miami możliwy brak Wade&#39;a ale w Spurs wygląda to gorzej - Splitter, Leonard, Green. Bez nich ta drużna nie jest w ogóle atletyczna. A grając przeciwko small ball Heat to jest mega istotne.
Zwłaszcza brak tego 2 będzie odczuwalny, bo on defacto trzymał Spurs w grze w zeszłorocznym finale. Kto teraz będzie krył LBJ? Cory Joseph z Baynesem? Dobre sobie. Jeśli DWade zagra to pomyślę nad dorzuceniem jeszcze 1j.​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#32 26 Styczeń-2014 00:35
Brooklyn Nets -4 @ Boston Celtics
Kurs:
1.952
2 jednostki
TYP WYGRANY

Brooklyn już w pełnym składzie, po paru wygranych, złapał wiatr w żagle i nie wyobrażam sobie, żeby w pełnym składzie nie ograli Celtów którzy przy Rondo niebedącym 100% gotowym i kontuzjach innych guardów, mają spore problemy kadrowe na pozycji 1-2.
Mecz z podtekstami, powrót PP i KG, obecni Celtowie na pewno będą chcieli im coś udowodnić ale jak dla mnie, są dla nich po prostu za krótcy.​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Podsumowanie po III tygodniach:
Typy ogółem: 32
Typy wygrane: 14
Typy przegrane: 18
Skuteczność: 43,75%
Budżet początkowy: 10j
Budżet aktualny: 7,84j
Obrót: 40j
Przychód: 37,84j
Zysk/Strata: -2,16j
Yield: -5,4%​
Fatalny Martin Luther King Day mocno popsuł mi samopoczucie. No ale udana końcówka tego tygodnia, z większymi typami nieco podreperowała budżet. Gdyby nie problemy z forum, to wyszedłbym nawet na 0 w temacie, ale mam jeszcze 5 dni na wyjście na jakiś plus i nie zrobienie z siebie pośmiewiska ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#33 28 Styczeń-2014 01:35 Toronto Raptors @ Brooklyn Nets -3,5
Kurs: 1.943
Bukmacher: Pinnacle TYP PRZEGRANY

Idę tutaj po najniższej linii oporu. Tak naprawdę powinien tutaj być typ za 2j, ale wiadomo ... Vegas. Lepiej z nimi nie zadzierać ???? Może być masówka. Ale trzeba spróbować wykorzystać flow u Nets.​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#34 28 Styczeń-2014 01:35
Los Angeles Clippers @ Milwaukee Bucks +10,0
Kurs: 1.900
Bukmacher: Bet365
TYP PRZEGRANY

Ja wiem, że Bucks są żenujący i nic nie skłania do tego by na nich zagrać ale ... +10 u siebie po takim kursie trzeba spróbować. Clippers nie muszą się spinać na blowout. Poza tym wiadomo jak kończą public bety ...​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
#35 29 Styczeń-2014 02:05
San Antonio Spurs @ Houston Rockets
Kurs: 2.111

Spurs bez SF-ów mogą mieć problemy z atletycznymi zespołami.
Brak Hardena ale jest Lin i Beverly którzy zagrają większe minuty.
W 1 meczu nie musi to wyjść na złe ...​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Statystyki stycznia:
Typy ogółem:
40
Typy wygrane: 18
Typy przegrane: 22
Skuteczność: 45%
Budżet początkowy: 10j
Budżet aktualny: 7,84j
Obrót: 48,5j
Przychód: 45,88j
Zysk/Strata: -2,62j
Yield: -5,4%
Ostatni tydzień stycznia to zachowanie statusu quo. Szkoda, bo w prawdziwym portfelu akurat ten tydzień był dość udany. Tak czy siak nie udało mi się osiągnąć plusa, więc temat będę też kontynuował w lutym. Zmieni się jednak troszkę charakter. Jako, że większość mojej gry to gra na live lub po live, teraz będę podawał handicapy na tylko te pewniejsze mecze tj. ze stawką 2j + dodatkowo dodawać będę coraz popularniejsze typy na zawodników. Cel na luty to min. 15% yieldu.​

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Z Marathonbetu:

Portland Trailblazers - 7 @ 1,92 ⛔

Miami Heat - 4,5 @ 1,90 2 jednostki ✅
Washington Wizards ml @ 2,86 0,5 jednostki ✅
Washington Wizards +5 @ 1,92 ✅
Rudy Gay o 22,5 @ 1,84 ✅

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom