>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typy żużlowe

Status
Zamknięty.
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Lejonen - Dackarne ⛔ 44-46 ...
2,75 @ wÓnibet
Szkoda, było blisko. Gospodarze prowadzili przez 13 biegów ;/

Otrzymane punkty reputacji: +10
J 3,9K

jacques

Forum VIP
Hancock TOP4
Woffinden - Iversen
Pedersen - Kasprzak
3,36 netto w http://www.eFortuna.pl
Dwóch dominatorów na tym torze i Hancock, który ma niezłe losowanie bo co prawda w pierwszym biegu może zrobić nawet 0 ale potem trzy trójeczki, dwójeczka i dobre rozstawienie by wjechać do finału.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
STATYSTYKA MAJA:
Liczba typów: 16
Suma stawek: 18j
Przychód: 10,3j
Zysk: -7,7j
Yield: -42,8%
Średni wygrany kurs: 2,03
Średni przegrany kurs: 2,33​
Najgorszy wynik w historii tematu. Bardzo przepraszam wszystkich co grali tę patolę z zeszłego miesiąca. Zwłaszcza pod koniec, głupie nieregularne typy i wynik jak najbardziej zasłużony. Wiadomo, że w takim stylu tematu kończyć nie chcę, dlatego obiecuję poprawę w czerwcu i lipcu ????

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Gollob powyżej 9,5 pkt ✅
Prz.Pawlicki powyżej 8,5 pkt ✅
3,02 netto w STS
Przemek jeździ znakomicie we Wrocławiu. Rok temu wykręcił 10 punktów w pięciu startach, w 2013 zdobył nawet 13+1 (5) a w 2012 16 (6). Obecnie forma równie dobra i liczę że te 9 punktów wykręci w miarę luźno. Gollob w Grudziądzu do tej pory trzy mecze i raz zrobił over na luzaku, w drugim meczu zrobił 12 (6), a w ostatnim meczu przeciwko Rzeszowowi 8 pkt w 5. Dziś przesunięty pod (11) powinien tą dychę według mnie zdobyć.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Tarnów - Toruń (-4) ⛔
2,00 @ Betsson
Toruń na lidera!
Edit
Haha kompromitacja krzyżoków. Tarnów ich zasypał tym betonem

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Grudziądz - Zielona Góra ✅
1,90 @ Sportingbet
Wróbelki mówią, że w Grudziądzu będzie się bardziej kurzyło niż we Wrocławiu a mimo to Zielonka popłynie ...

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Best Russian Rider?
Andrei Kudriashov @ 15 ⛔
Sportingbet
0,5j
Jeszcze taki bet. Na pozór szalony ale ja tutaj widzę parę argumentów. Łaguta 3 zawody w 3 dni, a poza tym już nie raz pokazywał jak traktuje tego typu imprezy. Jak dla mnie kurs 1,08 śmieszny. Dla Kudriaszowa jedyna szansa pokazania się na &quot;dużej scenie&quot;. W tym roku już raz jeździł w Gnieźnie i to całkiem nieźle. Pozostali zawodnicy jak Gafurow czy Borodoulin znacznie słabsi, więc widzę tutaj lekkie value.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Tai Woffinden powyżej 12 punktów ✅
2,00 @ Sportingbet
1j
Najlepszy zawodnik zawodów: Woffinden ✅
4,50 @ Sportingbet
* policzone po kursie 1,50 bo po 13 pkt mieli Tai, Doyle i Harris.
Jak dla mnie bez dżokera się nie obędzie, a w takim wypadku o overek powinno być bardzo łatwo. Zresztą, nawet jakby nie był potrzebny to Tajski powinien wykręcić te 13 punktów. Zakładając, że obaj z Hancockiem pojadą po 6 razy i obaj są w formie to najlepszy zawodnik zawodów to jest typowe 50/50, więc kurs 4,50 biorę z pocałowaniem ręki.

J 3,9K

jacques

Forum VIP
Przed poprzednim półfinałem pisałem jakimi &quot;profesjonalistami&quot; są Łagutowie i dziś to dobitnie pokazali. Żałuje, że ich nie ma bo bety h2h przeciwko nim weszłyby jak w masełko. No nic, trzeba pograć coś innego:
Najlepszy zawodnik Rosji: Kudriaszow ⛔ zabrakło 1 pkt w ostatnim biegu, a jechał drugi ;/
11 @ Spórtingbet
Jeszcze raz ten bet i to z większym przekonaniem. Poprzednio było 15, teraz jest 11 gdy nie ma Łaguty i Rosja jedzie tylko w trójkę? Nie widzę tutaj sensu. W Gnieźnie odpalił Biełousow ale dalej twierdzę że Kudriaszow nie jest słabszy od niego czy Gafurowa. Napewno nie aż tyle by dawać kurs 11 w h2h!

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom