KUPON 27 (Betsafe)
130 zł
1. :ręczna:
Serbia - Macedonia --> 2 - 1,65
19-22
2. ????
Y.Sugita - Y.Bhambri --> 1 - 1,25
2-0
3. ????
Washington Wizards - Charlotte Bobcats --> 1 - 1,32
92-75
4. ????
Utah Jazz - Toronto Raptors --> 1 - 1,14
106-111 // 2 dogrywki...nie wierzę...
STAWKA: 130 zł
KURS: 3,10
WYGRANA: 403 zł
Cóż można napisać po takim meczu...Wszystkiego się spodziewałem, ale nie porażki Utah w swojej hali ze zmęczonymi Raptors...I to jeszcze po 2 dogrywkach. Kleiza strzelec za 3, Calderon z 9 metra 3ka w dogrywce i chyba 5 na 7 nie trafionych osobistych przez Jazz. Jedyne co mi przychodzi na myśl to brak słów. Ominąłem Knicks, ominąłem Dallas - jak się okazało słusznie, bo przegrali, a kursy były całkiem fajne. Dodałem sobie pewniaka Jazz no i wyszło jak wyszło. Szkoda, bo skomplikowało mi to znacznie sytuację...
Obrót skończony. Na chwilę obecną stan konta z bonusem wynosi 300 zł. Gdyby nie ten wyczyn Raptors wynosiłby 703 zł :;/: Generalnie dzięki bonusowi jestem na równe 0 zł w tym miesiącu. Na początku miesiąca 100 zł przegrane w bet365 i następnie 200 zł wpłacone do Betsafe, gdzie teraz wypłaciłem 300 zł. Natomiast to 0 jest dzięki bonusowi. W temacie jestem

200 zł, choć było bardzo blisko, żeby być na gruby plus, no ale niestety ta porażka Jazz...300 zł z Betsafe wpłaciłem do bet365. Zagram za to 2 albo 3 kupony. Celem jest odrobienie tych 200 zł straty w temacie.
KUPON 29 (bet365)
1. ????
Orlando Magic - Boston Celtics (HC
-5,5/0) -->
1 - 1,55
2. ????
N.Djokovic - A.Murray -->
1 - 1,38
STAWKA: 150 zł
KURS: 2,15
WYGRANA: 323,08 zł
????
Orlando Magic - Boston Celtics (HC
-5,5/0) -->
1 - 1,55
W Bostonie szpital. Z moich informacji popartych amerykańskimi stronkami wynika, że nie zagra dziś na pewno Rondo i Allen. Nie wiadomo co z Pietrusem i O'Nealem. Spokanie w Orlando więc swoja hala to też atut. Przede wszystkim jednak ten typ opieram na - mam nadzieję - wielkiej chęci rewanżu za totalny pogrom - bo tak to trzeba nazwać - jaki zrobił Boston parę dni temu w swojej hali właśnie z Magic. Wtedy też to Orlando było faworytem, bo w Bostonie ostatnio sporo kontuzji. Magic zagrali jednak tak fatalnie to spotkanie, że przegrali 30 pkt. Deklasacja biorąc pod uwagę nie pełny skład Bostonu. Dziś w swojej hali skuteczność Magic powinna być już dużo wyższa. No i zarówno Howard jak i cała reszta, która zagrała tragicznie wtedy w Bostonie powinna dziś wziąć rewanż i spokojnie pokonać Boston. Kursy już poleciały w dół, HC tak samo. Ja zagrałem ten typ do południa i wtedy takie jeszcze były kursy, ale nie miałem czasu podać kuponu w temacie.
????
N.Djokovic - A.Murray -->
1 - 1,38
Znawcą tenisowym nie jestem, ale generalnie faworytem tego spotkania jest Djokovic i jeśli nie przeszkodzi mu ten uraz - który podobno jest lekki - to mimo, iż Murray jest w wysokiej formie powinien sobie z nim poradzić w 3-4 setach. Nadal już czeka
@michmucha
A jeśli Murray wygra to wpłacisz znowu pieniądze?
Nie wiem

Jeśli Murray wygra zostanie mi jeszcze 150 zł. Wtedy będę się dalej martwił. Generalnie świat mi się nie zawali, aczkolwiek szkoda, bo trochę pecha w tym miesiącu mam - szczególnie z NBA.