"OGŁOSZENIA PARAFIALNE"
Z racji tego, iż dostałem tzw. "bana z dupy", a konkretniej za wyśmianie pewnych stylów gry kończę z poważnym prowadzeniem tematu. Swój honor trzeba mieć.
Za co dostałem bana ? A no za to, że zwróciłem uwagę jakiemuś kierpowi, że nie jest
212 zł tylko
212 zapałek. Następnie to samo napisałem w dziale administracja, gdyż mój post ze zwróceniem uwagi został usunięty z tegoż śmiesznego tematu. Powinien to być obowiązek każdego moda zwrócenie uwagi na takie durne tematy albo po prostu stworzenie 3ciego nowego działu kupony z zapałkami. Problem sam by się rozwiązał. Jego (ale nie tylko - takich graczy po 15 tys zł jest pełno) temacik ma się w najlepsze, a ja ban ???? Zatem gratulacje dla forum.bukmacherskie.com za wybór, które tematy na forum są bardzo ważne i dużo dające innym typerom.
Miesiąc lipiec kończę już w tym momencie. Tak samo jak prowadzenie tego tematu. Rewelacji tu nie było, ale wstydzić się raczej też czego nie mam. Szczególnie po reaktywacji tematu - i ostatniej próbie podjęcia dobrej gry - od sierpnia do teraz lipca ciągły
. Czasem bardzo malutki - symboliczny, czasem większy, zadowalający, ale zawsze
i to mnie cieszy.
Akurat za lipiec yield wyszedł dość duży, bo mam dobry początek miesiąca i już go kończę, więc tym bym się nie sugerował, bo nie wiadomo jakby szło dalej, ale to już forum.bukmacherskie.com zadecydowało tak a nie inaczej więc niestety nie dowiemy się.
Natomiast, żeby ktoś mi nie zarzucił, że paroma kuponami lipca podwyższam sobie sztucznie yield uczciwie przedstawiam zbiorcze podsumowanie tematu po reaktywacji tak z lipcem jak i bez niego.
STATYSTYKI LIPIEC KUPONY 1 - 14
ZAINWESTOWANE: 1175,16
WYGRANE: 1387,16
ZYSK/STRATA: 212
YIELD: 18 %
STATYSTYKI SIERPIEŃ 2012 - LIPIEC 2013 LIPIEC: 212 ==> YIELD: 18%
CZERWIEC: 104,19 ==> YIELD: 1,8 %
MAJ: 823,72 ==> YIELD: 13,2 %
KWIECIEŃ: 32,51 ==> YIELD: 1 %
MARZEC: 171,41 ==> YIELD: 7,4 %
LUTY: 8,41 ==> YIELD: 0,5 %
STYCZEŃ: 52,90 ==> YIELD: 1,8 %
GRUDZIEŃ: 149,61 ==> YIELD: 8,1%
LISTOPAD: 199,86 ==>
YIELD: 7,9%
PAŹDZIERNIK: 135,72 ==>
YIELD: 6,5%
WRZESIEŃ: 239,18 ==>
YIELD: 13%
SIERPIEŃ: 13,76 ==>
YIELD: 0,5%
RAZEM z nie dokończonym lipcem: 2143,27 ==> YIELD: 6,65%
RAZEM bez nie dokończonego lipca: 1931,27 ==> YIELD: 5,61%
Aaaaa i na koniec byłbym zapomniał...Zainspirowany promowanymi tematami przez administrację forum próbuję i ja sił z nowym tematem mając nadzieję, że dorównam najlepszym !!!
NOWY TEMAT: http://forum.bukmacherskie.com/f35/100-realne-stawki-dawczan-93899.html#post3729923