>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typuje W Pidzamce

pidzamka 1

pidzamka

Użytkownik
Witam!
W temacie będę podawał moje typy. Każde spotkanie wcześniej przemyślane i przeanalizowane. W większości przypadków każdy typ będę starał się podpierać kilkoma zdaniami. Jeżeli w przyszłości będziecie mieli do mnie jakąś sprawę to piszcie prywatne wiadomości. Nie życzę sobie zaśmiecania mojego tematu i zgodnie z regulaminem działu zaznaczam to na samym początku. Statystyki będą prowadzone oczywiście regularnie. Koniec tego biadolenia. Poniżej mój pierwszy typ.

Ostatni dzień igrzysk olimpijskich. Obok dzisiejszych spotkań piłki ręcznej nie można przejść obojętnie. Finał walki o medale. Dziś wszystko stanie się jasne. Przedwczesny finał odbył się już etap rozgrywek wcześniej. Chorwacja i Francja to zdecydowani faworyci od samego początku turnieju w przeciwieństwie do ich dzisiejszych rywali, którzy są od nich po prostu słabsi o kilka klas. Szczególnie w przypadku Skandynawów. Szwedzi osłabieni absencją Dalibora Dodera. W reprezentacji Węgier nie zagra rozgrywający Gabor Csaszar. Poważne osłabienia, które powinny wpłynąć negatywnie na grę obu reprezentacji. Dla mnie w tych meczach mamy zdecydowanych faworytów, którzy jeżeli zagrają na swoim poziomie do którego nas przyzwyczaili w tym turnieju to nie powinni mieć problemu z pokonaniem dzisiejszych rywali.​

Chorwacja- Węgry ✅ 33:26
Francja- Szwecja ✅ 22:21
Kurs: 1.84
Stawka: 100j.
Wygrana: 84j.
Expekt​

pidzamka 1

pidzamka

Użytkownik
Przed nami pierwszy mecz rosyjskiej Premier League w niedzielne popołudnie. Ten mecz upatrzyłem sobie już w środku tygodnia. Teraz gram go z jeszcze większa ochotą gdyż kurs z 1,65 poszybował w górę do 1,80. Mordoviya to przede wszystkim walczaki. Zostawiają każdą krople potu na boisku, to trzeba im przyznać. Jednak trzeba zauważyć, że odstają pod względem umiejętności od większości drużyn ligi. Podejrzewam, że w większości przypadków będą stukać punkty przed własnymi kibicami. Tydzień temu bramka z rzutu wolnego ustawiła mecz z Rostovem. Dziś jednak nie będzie tak łatwo. Amkar obecnie na 12 lokacie z bilansem bramkowym 3:4. Pozycja bardzo myląca i nie odzwierciedlająca faktycznej formy dzisiejszych gospodarzy. Terminarz ich nie rozpieszcza. Od początku sezonu potyczki kolejno z Zenitem, CSKA i Anzhi. Co by nie mówić o formach poszczególnych rywali to napewno są to drużyny ze ścisłej czołówki. Miałem przyjemność obejrzenia wszystkich spotkań. Amkar mimo dwóch porażek prezentuje bardzo przyjemny do oglądania futbol. Szybka wymiana piłki. Dobre przesuwanie się poszczególnych formacji drużyny. Dobrze wyglądająca defensywa. Dobre przygotowanie kondycyjne to pozytywy, które rzucają mi się w oczy. Dziś znakomita okazja do zgarnięcia trzech oczek. Belorukov jak na kapitana przystało napędza i wspiera swój zespół. Umiejętności piłkarskie jak i kurs zachęca do gry.

#2​
Amkar Perm - Mordoviya Saransk ⚽⛔ 0:0​
Typ: Amkar Perm
Kurs: 1.80
Wygrana: 80j.
Expekt

Zdecydowanie najsłabszy mecz Amkaru w sezonie i do tego z najsłabszym jak dotąd rywalem. Zupełnie inna drużyna niż ta którą można było oglądać w poprzednich kolejkach. Ciężko powiedzieć co się stało. Niech się cieszą z tego jednego punktu bo przy takiej grze to prawdziwy sukces.

pidzamka 1

pidzamka

Użytkownik
Kolejny typ z rosyjskiej Premier League. Dziś Rubin będzie miał okazje gościć u siebie negatywne zaskoczenie nowego sezonu. Gospodarze od początku grają bardzo równo. Forma wydaje się być ustabilizowana i raczej wiadomo czego można się po nich spodziewać w dzisiejszym spotkaniu. Porażka w pierwszej kolejce to raczej wypadek przy pracy. Dinamo odwrotnie. Bez pomysłu na grę. Jedyna drużyna która do tej pory nie zdobyła żadnego dorobku punktowego. Nie udało im się nawet strzelić jeszcze gola. Siergiej Silkin po ostatniej kompromitacji ze Spartakiem złożył rezygnacje. Czy zadziała dziś efekt nowej miotły? Jeżeli nawet Dinamo poprawi coś w swojej grze to i tak ciężko będzie wywieźć jakieś punkty. Sam Kuranyi nic nie zdziała. Strzały z dystansu to zbyt mało aby myśleć o sukcesie w dzisiejszej rywalizacji. Stawiam na Rubin.
#3​
Rubin Kazań - Dinamo Moskwa ⚽✅ 2:0​
Typ: Rubin Kazań
Kurs: 1.85
Wygrana: 85j.
Expekt
Dinamo! Co?! Znowu zero! ;)

pidzamka 1

pidzamka

Użytkownik
Pablo Andujar - Marinko Matosevic ????⛔ 2:0
Alexandr Dolgopolov - Nikolay Davydenko ????⛔ 0:2
Brian Baker - Philipp Kohlschreiber ????⛔ 2:0
Kurs: 2.23
Wygrana: 123j.
Expekt
Tak dramatycznego meczu w wykonaniu Dolgopolova sobie nie przypominam. Wystarczyło, ze Nikolay przebijał piłkę na druga stronę. 18:1 w nie wymuszonych błędach po pierwszym secie na &quot;korzyść&quot; Alexandra. Rosjanin po prostu nie miał szansy przegrać tego spotkania.
Nie ma to jak &quot;grubi&quot; faworyci ...
Cincinnati zbiera krwawe żniwa ...

pidzamka 1

pidzamka

Użytkownik
Ivan Dodig - Viktor Troicki ????✅ 0:2
Yen-Hsun Lu - Lukasz Kubot ????✅ 2:0
Kurs: 2.48
Wygrana: 148j.
Expekt
Zysk/Strata: +118j.

pidzamka 1

pidzamka

Użytkownik
Ciekawe spotkanie pod względem bukmacherskim i nie tylko zaoferowała nam piąta kolejka najwyższej rosyjskiej klasy rozgrywkowej. Przyznam szczerze, że o wiele więcej spodziewałem się po Rostovie w tym sezonie. Tym czasem zawodzą oni na każdej linii. Napiszę więcej. Z każdym kolejnym meczem wygląda to co raz gorzej. Ostatni mecz z Samarą to istny dramat. Na pierwszy rzut oka widoczna bezradność formacji ofensywnej, co zresztą przekłada się na liczbę zdobytych bramek w tym sezonie. Kto oglądał ten mecz to napewno zwrócił uwagę na te akty rozpaczy graczy Rostova. Cztery-trzy razy, nie pamiętam już dokładnie, w pierwszej połowie próbowali oni wymusić rzut karny w tak perfidny sposób, że kończyło się to jedynie zółtymi kartonikami. W środku pola też jeden wielki teatr. Na szczęście arbiter tego spotkania nie dał się nabrać na nędzne sztuczki gospodarzy. Uważam, że Rostov nie będzie miał dziś wiele do zaoferowania Krasnodarowi, który pomimo przewagi w zeszło tygodniowych derbach uległ lokalnemu rywalowi 2-1. Formacje gospodarzy sprawiają wrażenie solidnych. Abreu, Joaozinhi i Movsisyan stanowią motor napędowy zespołu. Ten ostatni już cztery bramki w tym sezonie co daje mu drugą lokatę w rankingu najlepszych strzelców ex aequo z Kierzakovem. Kurs przedni i moim zdaniem wart gry.

#6​
FC Krasnodar - FC Rostov ⚽⛔ 0:0​
Typ: FC Krasnodar
Kurs: 1.86
Wygrana: 86j.
Betsson​

pidzamka 1

pidzamka

Użytkownik
Nowy trener i potężny potencjał. Kiedyś maszynka musi zatrybić. Okropnie trudny kalendarz mają gracze z Dinama. Mecze z Zenitem, Spartakiem i Rubinem mają już za sobą, a za tydzień czeka ich kolejna ciężka batalia z Lokomotivem. Jeżeli nie dziś to kiedy? Dziś idealny rywal na przełamanie. Skład Rybusa nie prezentuje nic wielkiego. Jak dotąd nie przyszło im się jeszcze mierzyć z żadną drużyną z elity ligi. Najważniejsza jest ta pierwsza bramka w sezonie. Potem wiara we własne umiejętności powróci, a drużyna rozpocznie odrabianie strat do czołówki. Do tego dorzucam Kalmarów, których miałem przyjemność oglądać tydzień temu. Jeżeli zagrają tak samo jak drugą połowę z Ajaxem to o wynik jestem spokojny.
#7​
Dinamo Moskwa - Terek Groznyi ⚽
AZ Alkmaar - Heracles ⚽
Kurs: 2.08
Wygrana: 108j.
Expekt

Do góry Bottom