HC Kometa Brno - HC Plzen (0:2) typ: 2 kurs: 1.3
1:0
SKA St Petersburg - OHK Dynamo Moscow (under/over 4.5) typ: over 4.5 kurs: 1.7
1:2 ????
Skelleftea AIK - AIK IF (under/over 5.5) typ: over 5.5 kurs: 2.5
5:1
AKO: 5.53
Stawka: 5 zł
Potencjalna wygrana: 27.63 zł
Parę słów o wyborze.
Plzen, druga drużyna czeskiej ligi gra dzisiaj z ósmą drużyna. Kometa prowadzi w serii 2:0, więc Plzen musi stanąć dzisiaj na rzęsach, aby wygrać to spotkanie i nie skompromitować się z przeciętniakiem. Dziwne jest to, że Plzen z Kometą nie przegrał na tafli dzisiejszego gospodarza w regulaminowym czasie od 2009! Jak widać zespół u siebie sobie nie radzi :]
Według mnie pewniaczek!! ????
Drugie spotkanie, jakie wybrałem, to Ruskaczeee :] Na 10 spotkań od 2010 roku między tymi drużynami padł 7 razy over 4.5, a over 5.5 6 razy. Ska u siebie dużo strzela, a dzisiaj mają dodatkową motywację, bo przegrywają w serii 1:0.
Trzecie spotkanie odbywać się będzie w Szwecji. Druga drużyna w lidze, podejmować będzie u siebie 7, czyli podobnie jak w pierwszym wybranych przeze mnie spotkaniu. W serii jest 1:1. Jak udowodnili zawodnicy Skelleftea u siebie potrafią strzelać. Na 5 spotkań na własnej tafli padł 3 razy over i 2 razy under. Spodziewam się, że AIK dzisiaj nie odpuści i obie drużyny zagrają na maxa ofensywnie. Kurs też bajka, więc biorę ????