Podbeskidzie B.B. - Legia Warszawa typ: X2 kurs: 1.2
0:1
Skellefteå AIK - Modo
Hockey typ: 1X kurs: 1.18 (
hokej,
Szwecja )
3:2
HC Plzen - PSG Zlin typ: 1X kurs: 1.21 (
hokej,
Czechy )
3:2
PGE Skra Belchatow - Politechnika Warszawska AZS typ: 1 kurs: 1.05
3:0
AKO: 1.8
Stawka: 20 zł
Potencjalna wygrana: 35.98 zł
Parę słów o kuponie.
Spotkanie Podbeskidzia z Legią jest chyba szlagierem tej kolejki. Oficjalnie mówi się, że jeśli Legia przegra, to Skorża straci pracę... Wystarczająca motywacja dla Legii, aby wygrali dzisiaj z Góralami. Może być też oczywiście remis. Ze stronki vitisport.cz można zobaczyć szanse % na wyniki spotkań. Wynika z nich, że Legia ma 49 % szans, zaś zwycięstwo Podbeskidzia jest mniej prawdopodobne, niż remis, dlatego X2.
Skellefteå AIK przegrała od 6 lat u siebie tylko raz, a mianowicie w 2010 roku, ale nie był to ten sam zespół, jaki teraz jest. Chodzi mi o siłę i potencjał. Było wiele remisów, dlatego nie stawiam "gołej" jedynki. Dla potwierdzenia typu i uargumentowania go, gospodarze dzisiejszego spotkania pokonali ostatnio Lulea 3:1.
Od początku 2006 roku Plzen nie przegrał u siebie z Ziliną. Oczywiście były sobie remisy między tymi drużynami w reg. 60'. Plzen to bardzo dobry zespół, obecnie 2 miejsce w lidze. Gdzie mają wygrać, jak nie u siebie?! ????
Co do spotkania Skry z Politechniką, to wydaje mi się, że nie mam co komentować.
Pozdrawiam i życzę powodzenia. Mam nadzieję, że ktoś skorzysta z w/w typów ????