IV liga kuj pom wtorek - 3 seria gier
Słabe pary, ale typuję tak (kursy sts)
/74/ Pomorzanin - Lider 2 2.75 (11:00)
W zeszłym sezonie Pomorek był lepszy a Lider słabszy - było 1:1. Gospodarze grają w tym roku młodzieżą i raczej spadną, goście w zeszłym roku grali młodzieżą i też spadli, ale wrócili bo wycofał się lokalny rywal. O dziwo w weekend wyszli z 3 dobrymi wzmocnieniami na każdej z pozycji (przegrali 1:4, a akcje bramkową na 1:0 zrobiły nowe nabytki). Do tego nie wiadomo co się działo przez te kilka dni u nich, bo nie informują o tym - może jeszcze kogoś zarejestrowali do gry? Mecz o 11 na sztucznej przy 30+, młodzież się zajedzie (obu drużyn), typuję że jednak goście to wezmą .
/75/ Rypin - Serock 1 2.10 (12:00)
0:0
Rypin powinien zapunktować u siebie - raczej skłaniam się do 3 punktów. Plusem tam zawsze była dobra pomoc, co nie jest bez znaczenia w takiej temperaturze o godzinie 12 - kontrolować grę w środku pola. Z tego co pisał niezawodny kolega zikos, jest tak jednak pewien problem z sytuacją kadrowa w ataku. Myślę jednak, że pomoc przeważy dzisiaj i Rypin wygra.
Reszta analiza bez kuponu:
W innych meczach raczej faworyci: Wda Świecie
(1.25), oraz Inowrocław z Chelmnem (1.30)
0:0. Unikać meczu Chemika Bydgoszcz (może być niespodzianka), Brodnicy. Pogoń Mogilno powinna wygrać w Brześciu (1.85), ale moje zdanie na temat beniaminka znacie - może robić jeszcze niespodzianki
i była 0:0 FT. Ja dzisiaj nie gram tego co napisałem, ale może komuś się to przyda.
/podsumowując dużo niespodzianek dzisiaj w IV lidze - w tym kilka remisów 0:0, co w tej lidze jest niespotykane. Cóż chyba upały zdecydowały.