>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Typowania nadszedl czas :]

kamgas 0

kamgas

Użytkownik
24.11.2011
Jutrzejszy sprint klasykiem w Kuusamo (FIN). Chyba nie będzie zaskoczeniem dla nikogo jak powiem, że faworytką do zwycięstwa jest Marit Bjoergen. Stąd też kilka kuponów na jutrzejszy poranek. Kursy dość niskie, ale wydają się pewne więc zagram za trochę większa stawkę. Mam nadzieję, że się opłaci...
Kupon #18
Marit Bjoergen zwycięstwo sprintu ✅
AKO: 1,50
Stawka: 10
Ewentualna wygrana: 15

Kupon #19
Head-to-Head M. Bjorgen/J. Kowalczyk ✅
AKO: 1,30
Ewentualna wygrana: 13

Kupon #20
Head-to-Head M. Bjorgen/M. Falla ✅
AKO: 1,20
Ewentualna wygrana: 12

Zysk: 10 :spokodfhgfh:

Na razie tyle, pomyślę jeszcze i pewnie coś wstawię.
Nie lubię M. Bjorgen no ale niestety kobita jest piekielnie mocna, przynajmniej na początku sezonu nie ma sobie równych, jak z resztą było widać. Zobaczymy czy będzie w stanie otrzymać taką formę cały sezon.

kamgas 0

kamgas

Użytkownik
24.11.2011
Jeszcze taka taśma, zobaczymy co z tego będzie.
Kupon #21
:siata: Iran - Argentyna ⛔ Lekkie zaskoczenie ;/ Jednak pierwsza myśl zawsze najlepsza, miał być typ na Iran ;/
:siata: Kuba - Serbia ✅
:siata: Japonia - Polska ✅
:siata: USA - Włochy ✅
AKO: 3,28
Stawka: 2,36
Ewentualna wygrana: 7,74
Szkoda tego Typu na Argentynę, no cóż. Człowiek uczy się cały czas ???? Gramy dalej.
Strata: 2,36

kamgas 0

kamgas

Użytkownik
25.11.2011
Kupon #22 (zapożyczony)
Piłka nożna:
⚽ AZ Alkmaar - Utrecht (gospodarze wygrają w reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem) TYP X
⚽ TSV Hartberg - SCR Altach over 2,5
⚽ LASK Linz - SKN St. Pölten over 1,5
AKO: 2,78
Stawka: 3
Ewentualna wygrana: 8,34

kamgas 0

kamgas

Użytkownik
25.11.2011
Kupon #23
Tenis:
???? David Ferrer (ESP) - Tomas Berdych (CZE)
???? Novak Djokovic (SRB) - Janko Tipsarevic (SRB) ⛔ No nie popisał się...????
AKO: 2,13
Stawka: 5
Ewentualna wygrana: 10,63
Strata: 5

kamgas 0

kamgas

Użytkownik
Małe statystyki po 21 kuponach. Nie wliczam tutaj tych dwóch zakładów które mam jeszcze otwarte.
Ilośc kuponów 21 w tym:
Wygrane: 11
Przegrane: 10
Skuteczność: około 52%

Ilośc typów 46 w tym:
Trafione: 33
Chybione: 12
Zwroty: 1
Skuteczność: 71%
Wkład: 91,63
Zysk/Strata: 21,27
Jest ✅ Nie ma tragedii ale jak można łatwo wywnioskować, typy są dobre tyko kupony źle dobrane. Za dużo typów na kuponie. Trzeba nad tym popracować, jak również nad doborem stawek.Ale spokojnie, wszystko w swoim czasie ???? ważne, że jest na ✅ ????

kamgas 0

kamgas

Użytkownik
25.11.2011
Kupon #24
T-Mobile Ekstraklasa
⚽ Polonia Warszawa - Podbeskidzie Bielsko-Biała 1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)
AKO: 3,75
Stawka: 2
Ewentualna wygrana: 7,5
Kupon #25
⚽ Śląsk Wrocław - Wisła Kraków 1 2 ( X po reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)
⚽ FC Köln - Borussia M&#39;Gladbach X 2 (gospodarze wygrają w reg. czasie gry: otrzymasz stawkę z powrotem)

AKO: 2,19
Stawka: 2
Ewentualna wygrana: 4,38
Pierwszy kupon, co tutaj dużo pisać. Moja drużyna ???? Myślę, że przynajmniej remis powinien być. Myślę, że się sprężą i tak jak w poprzednich spotkaniach z Polonia, zwycięstwo będzie po stronie górali.
Drugi kupon to Śląsk Wrocław, po ostatnich meczach Wisły wydaję Mi się, że ten mecz nie powinien przyspożyc im większych problemów. Ponadto zmiana na miejscu trenera i seria 4 porażek z rzędu, te elementy skłaniają Mnie do tego typu.
Drugi typ na tym kuponie to dzisiejsze spotkanie w Bundeslidze FC Köln - Borussia M&#39;Gladbach. Bilans spotkań tych dwóch drużyn przemawia za Borussia, 4W,4D,2L. Ponadto Borussia jest &quot;na fali&quot; 5 zwycięstw z rzędu. Myślę, że i tym razem odniosą zwycięstwo.

kamgas 0

kamgas

Użytkownik
25.11.2011
Ostatni kupon na dziś ????
Kupon #26
Hokej NHL:
:hokej: New Jersey Devils (+1,5) u New York Islanders
:hokej: Detroit Red Wings u Boston Bruins over 4,5
AKO: 2,03
Stawka: 16
Ewentualna wygrana: 32,49

kamgas 0

kamgas

Użytkownik
Witam wszystkich ponownie. Po długiej przerwie postanawiam powrócić, zobaczymy co z tego wyniknie. Zaczynamy od 80zł wpłaty, bukmacher to Bwin.
Zaczynamy!! ????

kamgas 0

kamgas

Użytkownik
Kupon #1
???? Stanislas Wawrinka (SUI) - Robin Haase (NED) ✅
???? Christina McHale (USA) - Monica Niculescu (ROU) ✅
???? Radek Stepanek (CZE) - Juan Ignacio Chela (ARG)
Stawka: 3j
AKO: 2,08
Zysk/Strata:

Do góry Bottom