>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

typki od wujaszka

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 20
???? CHI Bulls - DET Pistons [1.50]✅
???? ATL Hawks - NO Hornets [1.54]✅
???? MEM Grizzlies - IND Pacers [1.47]⛔
???? PHI 76ers - DEN Nuggets [1.58]⛔
???? MIN TWolves - CLE [2.10]✅
AKO: 11.27
stawka: 20.00zł ⛔⛔⛔
-20zł

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 21

???? MEM Grizzlies - IND Pacers [1.47]⛔

AKO: 2.20
stawka: 30.00zł ⛔⛔⛔

-30zł

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 22

???? PHX Suns +4 - LA Clippers [1.53]⛔ 5pkt...
???? CHI Bulls - DET [1.50]

AKO: 2.30
stawka: 100.00zł ⛔⛔⛔

-100zł

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 23

???? PHX Suns - LA Clippers [1.95]⛔

AKO: 1.95

-100zł

Przy wstępnej analizie ten mecz był dla mnie no bet ale dla emocji warto postawić po takim kursie , mecz o 21:00 ????

Edit: Na własne życzenie... Lopez w 3q miał 3 piłki na wyprowadzenie Słońc na prowadzenie w meczu i nie wykorzystał ani jednej.... a 3/4 q4 to tragedia...

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 24

???? MEM Grizzlies - IND Pacers [1.50]⛔

AKO: 2.25
stawka: 200.00zł ⛔⛔⛔

-200zł

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 25

???? ORL Magic -2.5 - NJ Nets [1.50]✅
???? DAL Mavericks +1.5 - OKC [1.95]✅

AKO: 2.95
stawka: 100.00zł ✅✅✅

+195zł

Otrzymane punkty reputacji: +1
wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 26

???? ORL Magic -5.5 - NJ Nets [1.80]✅
???? LA Clippers +5.5 - SAC Kings - OKC [1.47]✅

AKO: 2.65
stawka: 50.00zł ✅✅✅

+82.50zł

Nets w ostatnich spotkaniach poprawili już swoją grę, jednak na dzisiejszego rywala to zdecydowanie za mało. Orlando mocno zmotywowane aby pewnie wygrywać mecze nowym składem i pokazać, że mogą się liczyć w walce o mistrza. Ostatnio ta układanka zaczęła powoli funkcjonować (siła DH pod koszem + dobry obwód). W tym składzie Magicy mogą mieć naprawdę ciekawy wachlarz zagrań. Jeśli np po Pick and roll`u podwoją DH, to idzie podanie na obwód i tam już ma kto rzucać. Ciężko będzie drużynom bronić przeciwko Orlando. Fakt, że ostatnie spotkanie Boston przegrał na własne życzenie ale i tak było już widać dobrą grę Magików. Pomimo tego, że DH prawie nic nie rzucił (przez pierwszą połowę bodajże 1 pkt) to i tak trzymali wynik obwodowi. Zmotywowani Magicy powinni pokryć dzisiaj handi.

Clippersi w wielkim gazie (na ostatnie 5 spotkań, przegrali tylko z Hou). Wygrywali z wyżej notowanymi rywalami (Phx, Bulls, Det). Lac gra bardzo mądrze w ataku. Nie widuje się u nich rzutów z nieprzygotowanych pozycji czy też chaotycznych ataków. Grają na ogól po zasłonie na Griffina albo rozrzucają po obwodzie. 7 Grudnia LAC z Kings wygrali 7 pkt`ami w Staples Center jednak wtedy ich forma dawała jeszcze wiele do życzenia. Nie wiem skąd tak duży dzisiejszy kurs na LAC.

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 27

???? ORL Magic - NJ Nets [1.40]✅
???? ATL Hawks - MIL Bucks [1.68]⛔
???? LA Clippers - SAC Kings [2.05]✅
???? DAL Mavericks - OKC Thunder [2.05]✅

AKO: 9.88
stawka: 15.00zł ⛔⛔⛔

-15zł

Już kiedyś pisałem, że odnoszę wrażenie, że Jastrzębie &#39;olewają&#39; spotkania wyjazdowe. Wprawdzie wczoraj zagrali całkiem poprawnie z NOH ale w końcówce i tak przegrali. Nie wkładają wg mnie całego serca i grają jakoś bez werwy na wyjazdach. Kozły mając atut własnego boiska i ostatnio bardzo dobrą formę powinni dzisiaj pokonać rywala z Atlanty.

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 29

???? BOS Celtics -2 - IND Pacers [1.44]✅
???? ORL Magic -4 - CLE Cavaliers [1.47]✅
???? NY Knicks - MIA Heat -4 [1.40]✅
???? LA Lakers +4.5 - SA Spurs [1.76]⛔

AKO: 5.21
stawka: 20.00zł ⛔⛔⛔

-20zł

Fakt faktem, że Lakersi olewają mecze i nawet głośno o tym mówią. Każdy grając z nimi mobilizuje się na 100%, a dla nich te mecze nie znaczą nic i dopiero na PO zobaczymy ich grę taką jaka powinna być. Ale ostatnie dwie bolesne porażki Lalek, w tym ta świąteczna wysoka przegrana z Miami poddenerwowała trochę Brayanta i spółkę. Dzisiaj myślę, że zmobilizują się, aby pokazać wszystkim, że potrafią zagrać mecz na wysokim poziomie i to z takim przeciwnikiem jakim są Spurs.

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 30

???? BOS Celtics - IND Pacers [1.43]✅
???? ORL Magic - CLE Cavaliers [1.27]✅

AKO: 1.82
stawka: 150.00zł ✅✅✅

+123zł

Indiana po dobrym początku sezonu, zaczęła teraz grać fatalnie. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale odnoszę wrażenie, że im nie zależy na wygrywaniu. Ostatni ich mecz, który powinni wygrać z &#39;Misiami&#39; to można było przecierać oczy, jak z remisowego stanu &#39;Misie&#39; walnęły run 13-0, a trener Indiany nawet nie wziął czasu, a zawodnicy śmiali się i dalej rzucali z bezsensownych pozycji. Boston przegrał ostatni mecz na własne życzenie i tylko siebie może winić za tą porażkę z Orlando. Na dzień dzisiejszy i tak jest to drużyna top2 ligi i po przerwanej passie zwycięstw dzisiaj z czystym kontem i z brakiem obciążenia powinni zademonstrować kawał dobrego basketu ogrywając sporą przewagą kolegów z Indiany.

Orlando w gazie, ich gra wygląda dokładnie tak jak pisałem wczoraj przy okazji spotkania z Nets. Początek spotkania DH zagrał słabo ale obwodowi nadrabiali, a później widzieliśmy sami co się stało. Dzisiaj będzie podobny mecz. Cavs nie są w stanie na dzień dzisiejszy zebrać się i powalczyć z Magikami. Dzisiaj zobaczymy myślę trochę więcej gry pod kosz gdzie &#39;drewniany&#39; Varejao dostanie srogą lekcję od &#39;supermana&#39;.

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 31

???? NY Knicks - MIA Heat -8.5 [1.90]⛔ 0.5 pkt zabrakło

AKO: 1.90
stawka: 36.00zł ⛔⛔⛔

-36zł

Miami gra radosną koszykówkę w ataku. Trener dał im sporo swobody co odrazu przeniosło się na wyniki. W Nowym Jorku zdominowali całkowicie gospodarzy odcinając wogóle od gry Sto, dzisiaj myślę podobnie będzie to wyglądało. Miami u siebie na pewno będzie chciało pokazać 2 raz kto tutaj rządzi.

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 32

???? ORL Magic -8.5 - CLE Cavaliers [2.00]✅
???? BOS Celtics -6.5 - IND Pacers [2.00]✅

AKO: 4.00
stawka: 50.00zł ✅✅✅

+150zł

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 33
???? MIA Heat - HOU Rockets [1.43]✅
???? GS Warriors - ATL Hawks [1.35]✅
AKO: 1.93
stawka: 100.00zł ✅✅✅
+93zł

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 34
???? PHI 76ers - PHX Suns [1.45]⛔
???? GS Warriors - ATL Hawks [1.35]✅
AKO: 1.96
-100zł

wujo 360

wujo

Użytkownik
Kupon 36

???? NY Knicks +11.5 - Orlando [1.50]✅

AKO: 1.50
stawka: 200.00zł ✅✅✅

+100zł

W Orlando zaczął po wymianach funkcjonować jak należy obwód, jednak w ostatnich meczach, które grali bądź co bądź na słabych rywali (nets, cavs) grali na styku przez 3 kwarty aby w q4 zdeklasować swoich rywali. Teraz pytanie czy przez 3 kwarty w obu meczach brak było wystarczającej motywacji, czy też po prostu w q4 nie wytrzymali presji słabi rywale. Wg mnie cały mecz dzisiejszy powinien być grany punkt za punkt na styku, a Knicks to klasowa drużyna, która nie pozwoli sobie na dotkliwą porażkę w ostatniej kwarcie. Stoo wraca do formy, pokazał w meczu z Miami, że poprzedni mecz na Heat, który mu nie wyszedł to był wypadek przy pracy. Dzisiaj można powiedzieć pierwszy większy sprawdzian graczy Orlando po wymianach. Nie wykluczam tutaj zwycięstwa graczy z Nowego Yorku.

wujo 360

wujo

Użytkownik
Witam w nowym roku.

Krótkie podsumowanko Grudnia:

Sprawdzalność kuponów: 19/38 50%
Ilość kuponów: 38
Zainwestowane: 3067.10zł
Zysk: 440.36zł

Yield: + 14.36%

Do góry Bottom