Kupon 30
????
BOS Celtics - IND Pacers [1.43]
????
ORL Magic - CLE Cavaliers [1.27]
AKO: 1.82
stawka: 150.00zł
+123zł
Indiana po dobrym początku sezonu, zaczęła teraz grać fatalnie. Nie wiem czym to jest spowodowane, ale odnoszę wrażenie, że im nie zależy na wygrywaniu. Ostatni ich mecz, który powinni wygrać z 'Misiami' to można było przecierać oczy, jak z remisowego stanu 'Misie' walnęły run 13-0, a trener Indiany nawet nie wziął czasu, a zawodnicy śmiali się i dalej rzucali z bezsensownych pozycji. Boston przegrał ostatni mecz na własne życzenie i tylko siebie może winić za tą porażkę z Orlando. Na dzień dzisiejszy i tak jest to drużyna top2 ligi i po przerwanej passie zwycięstw dzisiaj z czystym kontem i z brakiem obciążenia powinni zademonstrować kawał dobrego basketu ogrywając sporą przewagą kolegów z Indiany.
Orlando w gazie, ich gra wygląda dokładnie tak jak pisałem wczoraj przy okazji spotkania z Nets. Początek spotkania DH zagrał słabo ale obwodowi nadrabiali, a później widzieliśmy sami co się stało. Dzisiaj będzie podobny mecz. Cavs nie są w stanie na dzień dzisiejszy zebrać się i powalczyć z Magikami. Dzisiaj zobaczymy myślę trochę więcej gry pod
kosz gdzie 'drewniany' Varejao dostanie srogą lekcję od 'supermana'.