>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Typki by Szoku

szoku 6

szoku

Użytkownik
Witam!
W temacie będę umieszczał moje typy z piłki nożnej. Tylko i wyłącznie ta dyscyplina sportu. Piłka jest mi najbardziej bliska. Statystyki prowadzone będą oczywiście regularnie zgodnie z regulaminem działu. Każdy mój wybór będę starał się argumentować w kilku zdaniach. Czasem pojawi się coś na sucho. Gram na giełdzie zakładów sportowych Betfair. Wszystkie typy puszczane na LAYu, czyli klasyczne 1x, albo x2. Stwarzam sobie pewną przewagę matematyczną o wiele większa niż przy typowaniu zdarzeń dwutorowych takich jak siatkówka, albo tenis. Nie życzę sobie zaśmiecania mojego działu. Wszystkie pytania proszę kierować na priv. Zaczynamy!
Sporo dziś ciekawych spotkań. Oto moje pierwsze propozycje. Niestety z braku czasu pierwsze typy na sucho, ale wszystko wcześniej przeanalizowałem. Gorąco polecam!

1.
QPR - Liverpool FC ✅ 3:2
Typ:
Liverpool FC NIE WYGRA
LAY: 1.90
Stawka: 90j.
E.W: 95j.
Betfair

2.
Borussia M&#39;Gladbach - FC Bayern Monachium
✅ 0:0
Typ: FC Bayern Monachium
NIE WYGRA
LAY: 1.80
Stawka: 80j.

Betfair

szoku 6

szoku

Użytkownik
Espanyol imponuje ostatnio wysoka forma strzelecką. Dzisiaj napewno jest w stanie ugrać 3 punkty, nie wspominając już o remisie. Drużyna wciąż walczy o europejskie puchary. Betis to już nie ten sam zespól co na początku sezonu. Obecnie grubo pod forma i notują już 3 porażki z rzędu. Juz raz w tym sezonie zespól z Barcelony wyszedł zwycięsko z potyczki z Betisem i uważam,ze dziś może być podobnie. Espanyol będzie kontynuował swoja znakomita passe. Stawiam z czystym sumieniem x2.
Do tego dorzucam Vicente lub remis. Myślę ze dla Bragi nie będzie to łatwa przeprawa. Jeśli awansują to po dogrywce albo karnych. Vicente napewno łatwo nie odda możliwości gry w finale. Graja przed własną publika. Do tego magia pucharów. Po takim kursie szkoda nie zagrać.

3.

Real Betis Sevilla - Espanyol ✅ 1:1 Typ: Real Betis Sevilla NIE WYGRA
LAY: 2,05
Stawka: 105j.
Betfair
4.
Gil Vicente FC - SC Braga ✅ 2:2
Typ: SC Braga NIE WYGRA
LAY: 1,75
Stawka: 75j.
Betfair

szoku 6

szoku

Użytkownik
Ciekawie zaczyna się kolejka zaplecza Bundesligi. Oto moje propozycje na jej początek. TSV jeszcze nie dawno gromiło każdego jak leci. Od czterech kolejek nie mogą zgarnąć 3 punktów. Dziś moim zdaniem może się to zmienić, a już napewno remis jest w zasięgu gości. Drużyny praktycznie nie walczą już o nic. W mojej opinii to Monachijczycy są o wiele solidniejszym zespołem i boisko powinno to dziś zweryfikować. FSV? Styl gry tej drużyny nigdy mnie nie przekonywał. Konfrontacja drużyn walczących o utrzymanie w której większe szanse daje Alemannii. Jeśli Frankfurt ugra remis to niech uznają to za sukces.
5.
Dynamo Drezno - TSV 1860 Monachium ✅ 0:1
Typ: Dynamo Drezno NIE WYGRA
LAY: 2.30
Stawka: 130j.
Betfair
6.
FSV Frankfurt - Alemannia Aachen ⛔ 2:1
Typ: FSV Frankfurt NIE WYGRA
LAY: 2.20
Stawka: 120j.
Betfair

szoku 6

szoku

Użytkownik
Vfl Wolfsburg ostatnio dwa mecze wygrane. Rzadkość dla tej drużyny, aby zwycięstwa szły długimi seriami. Tylko dwa razy w tym sezonie wygrali dwa spotkania pod rząd. Trzech nie udało się nigdy. Czy dziś będzie pierwszy raz? Moim zdaniem nie. Vfl jest tak nie regularną drużyną, że o 3 punkty będzie dziś naprawdę ciężko. Kiedyś darzyłem Magatha dużą sympatią, ale po tym co zrobił on z Schalke, a teraz robi z Wolfsburgiem przechodzi ludzkie pojęcie. Teoretycznie gospodarze dzisiejszego spotkanie mają szanse na europejskie puchary, ale szczerze w to wątpię. Musieli by regularnie punktować co w ich przypadku może być naprawdę trudne. HSV na gwałt potrzebuje punktów. Nie wyobrażam sobie, aby ta drużyna spadła z Bundesligi. W takich meczach jak dzisiejszy muszą szukać punktów. Ostatnio porażka goni porażkę, ale oczywiste jest, że nie będą one trwały wiecznie. To, że Hamburczycy potrafią pozytywnie zaskakiwać pokazali nie raz. Napewno dziś łatwo meczu nie oddadzą i nie ma co się rzucać na wysoki kurs na Wilki, bo to wcale nie taka wielka promocja jak wydaje się większości. Buki dobrze wiedz co robią wystawiając taki kurs. Stawiam x2. Powodzenia!

7.

VfL Wolfsburg - Hamburger SV ⛔ 2:1
Typ: VfL Wolfsburg NIE WYGRA

LAY: 2.10
Stawka: 110j.
Betfair
Zysk/Strata : ✅ 245j.

szoku 6

szoku

Użytkownik
Mecz zaraz się rozpoczyna. Niestety nie mam czasu teraz go opisać, ale gorąco polecam. Bardzo atrakcyjny kurs.

8.
Kashiwa Reysol - Shimizu S-Pulse ⛔ 2:1
Typ: Kashiwa Reysol NIE WYGRA
LAY: 1.77
Stawka: 77j.
Betfair

szoku 6

szoku

Użytkownik
Podjąłem się wytypowania rezultatu bez wątpienia hitu tej kolejki. Bardzo ważne spontanie dla obu ekip. Drużyny sąsiadują w tabeli i dzieli ich już zaledwie 5 punktów. Może się wydawać, że Koguty są grubo pod formą, ale czy porażka z MU albo Arsenalem to jakiś wstyd? Moim zdaniem nie. Podopieczni Redknappa bardzo dobrze zdają sobie z sytuacji w jakiej się znaleźli. W przypadku dzisiejszej porażki grunt zacznie walić się pod nogami, a wizja gry w przyszłorocznej edycji LM może się oddalać co raz bardziej. Po serii 4 nieudanych spotkań w drużynie Tottenhamu napewno mobilizacja jest przeogromna. Remis lub zwycięstwo gości to moja propozycja na to spotkanie. Do tego dorzucam x2 Lokomotivu, bo moim zdaniem kursy też grubo przeszacowane.
9.
Chelsea FC - Tottenham Hotspur
✅ 0:0
Typ: Chelsea FC NIE WYGRA LAY: 2.05 Stawka: 105j. E.W: 95j. Betfair 10. CSKA Moskwa - Lokomotiw Moskwa ✅ 0:2
Typ: CSKA Moskwa NIE WYGRA LAY: 2.00 Stawka: 100j.

Betfair
Zysk/Strata : ✅358 j.

szoku 6

szoku

Użytkownik
Z dzisiejszych spotkań Bundesligi do typowania wybrałem spotkanie Werderu i Freiburga. Moim skromnym zdaniem gospodarzą dzisiejszych konfrontacji będzie bardzo ciężko ugrać komplet oczek. Jak już słusznie zauważono Werder swoją grą nie zachwyca. Augsburg rewelacja wiosny. Nie tacy nie dawali sobie z nimi rady. Kurs na x2 bardzo atrakcyjny i zważywszy na szanse powodzenia pobieram bez zastanowienia. Co do drugiego spotkania, także nie mam wątpliwości. Jedynym, ale za to bardzo poważnym problemem FC Kaiserslautern jest niemoc strzelecka. Przed oczami mam rywalizacje ze Stuttgartem. Trzeba przyznać był to bardzo wyrównany mecz. Środek pola jak i obrona w dobrej dyspozycji. Myślę, że dziś idealna okazja do przełamania niemocy o której wyżej wspomniałem, W tym przypadku także stawiam x2.
11.
Werder Brema - FC Augsburg ✅ 1:1
Typ: Werder Brema NIE WYGRA
Stawka: 110j.
Betfair

12.
SC Freiburg - 1. FC Kaiserslautern ⛔ 2:0
Typ: SC Freiburg NIE WYGRA
Stawka: 110j. E.W: 95j. Betfair
Zysk/Strata : ✅3 43 j.

szoku 6

szoku

Użytkownik
Te spotkania niestety podam na sucho. Nie mam czasu na ich opisanie. Obowiązki wzywają.

13.
Sunderland - Queens Park Rangers
Typ: Sunderland NIE WYGRA
LAY: 2.25
Stawka: 125j.
Betfair
14.
Reading - Blackpool
Typ: Reading NIE WYGRA
LAY: 1.85
Stawka: 85j.
Betfair
15.
Aris Saloniki - Panionios
Typ: Aris Saloniki NIE WYGRA
LAY: 1.85
Stawka: 85j.
Betfair

szoku 6

szoku

Użytkownik
Bundesliga nie jest ostatnio dla mnie zbyt szczęśliwa. Jednak spróbuje zagrać jeszcze na Bayer lub remis. Każdy wie jak wielki potencjał ma ta drużyna. Wydaje się, że po sromotnej porażce z Barceloną wpadła w lekki marazm. Wydaje mi się, że dziś nastąpi przełamanie. Napewno przed takim szlagierem w drużynie gości ogromna mobilizacja. Mecz powinien być wyrównany, a kursy jakie wystawili bukmacherzy na to spotkanie to śmieszność. Schalke oczywiście gra u siebie, to ogromny handicap. Po takim kursie ja jednak próbuje x2.

17.
FC Schalke 04 - Bayer Leverkusen
Typ: FC Schalke 04 NIE WYGRA
LAY: 1.95
Stawka: 95j.
Betfair

Do góry Bottom