>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

typiarnia

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
M Giron - J Choinski 2.75 itf
Marcos mial troche przerwy w grze spodziewalem sie ze troche lepiej sie zaprezentuje z Choinskim, bo widzialem goscia w zeszlym roku i naprawde ma pojecie o grze, dobrze ze odlamal to moze jeszcze powalczy
rozliczylem goscia a walczak dalej sie nie poddaje
⛔

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
pogram jeszcze wozniak na seta po 1.5
typiara chyba zyciowke robi w ostatnim czasie a Kania jak to Kania jakby to byla Linette pewnie bym nie ruszal ✅

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Unitri/Praia +7.5 dokladka✅ ja nie capnalem moze ktos zdazyl
brazyliana
pojawia sie kursy na mecz w granicy 3.40 tez pobieram
//narazie to nic nie pobralem bo mi sie wzielo na pisanie
a zgnila zielen poblokowala kursy
koryguje probuje +10.5 pojawily sie kursy ✅
podbijam leciutko mecz po 5,50 typ bardziej zyczeniowy ale przy takim wyniku bylbym glupcem nie biorac tego po takim kursie ⛔, pozostale handi bez zadnego zagrozenia

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Dominikana siatka kobiet -1.5 1.66 tu to sie zagalopowalem ;] z rozliczeniem ale i tak bedzie krotka pilka ✅
Dominikana set 1 1.44 ✅ polapany na -2.5 w punktach wiec na jedno wychodzi
Dominikana set 1 -2.5 punktowe hc ✅

na razie zabralem sie za set -2.5 hc w punktach zobacze jak dalej bedzie szlo bo to 1.44 to troche malo 1.66 tez nie za wiele, w razie w bede pisal na biezaco,
E: bedzie szlo kiepsko to dominikana na -1.5 stanie po 2.2 wtedy uderze, poki co to 1.85 na hc 1 set zle nie wyglada

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
troche sie zagapilem wezme przy tym wyniku dominkane na full wypas 3-0 po 2.20, mysle ze dwa pierwsze mi wyrwa lekko a na kontre w 3cim secie Peru juz powinno stac kolo 2.70 wiec bede obserwowal ✅ krótko
szkoda jednak ze sie nie zabralem w to 1.66 na -1.5, ale nie bede stawial kasy na jedno zdarzenie wiazace sie ze soba bo nie raz na tym nie wychodzilem najlepiej
czekam tak na jakies itfy kobiet i sie chyba nie doczekam, a szkoda szkoda a na turnieje kitajcow czekac do 4 tej ...

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Liberty - High Point
kobiety siatka USA 2.20 no i ch.. ⛔
liga podworkowa ????
dwa punkty poszly juz 3.40 tu dopiero jest kopalnia tylko sie za bardzo pospieszylem
//biore sie jutro za ta lige na powaznie zieloni jak ojropejski buk tego nie ogarnia za bardzo, polece po statystykach i sprawdze ta lige, bo na razie troche Liberty daje dupy ???? a tu po kilku punktach leca w druga strone o sto procent, na takim gownie sie najlepiej trzepie chajc, oni sami nie wiedza co tu mozna za kurs wystawic, szkoda tylko ze to gra tak pozno w nocy

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
probuje liberty 2 set 2.50 ✅
graja u siebie jada na ostro runami, w tej smiesznej lidze wyniki 3-0 maja dopiero miejsce jak gra naprawde zdecydowany faworyt, jak to nie wejdzie zagram na 3 set progresja,..odpuszczam dalsze granie na sety czekam na mecz
graja u siebie o ile becik nadal stosuje takie zasady do amerykanskich sportow jutro to ogarne bardziej, a High point z tego co pamietam to sie mocno ostatnio męczy wynik zweryfikuje
Liberty ogien z dupy zara tu 1-3 ????
moze mnie to drogo kosztowac ale dokladka 2.62 Liberty mecz

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
podbijam Eastern Kentucky mecz 8/10 kurs 2.20
a propos takich dziwnych kursow przy wyniku 1-1 Wright staly po 3.25 to sie zabralem za inny mecz, mimo wszystko wzialem przy 3-4 Wright po 2.0 w ostatnim secie i lekko odbilem

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Ponchet - Maleckova 1 2.62 LIVE b365
maleckowa na indyku ma 3/5 ponchet 2/2 ale Maleckova mimo wszystko preferuje clay tam ma lepsze wyniki a ponchet jednak na hardzie zblizonym bardziej do indyka radzi sobie calkiem niezle. Do tego wydaje sie, ze Jessica jest ciut w lepsej formie i takie roznice kursowe dziwna sprawa.
dramat 2 set bez walki ⛔

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Janacek badminton 2.5 z Koenig Live
wyrazne lepszy nie wiem jak oddal pierwszego seta grajac z przewaga do 14 punktu, do tego gra u siebie a widac, ze mu zalezy. Na wystawce zabija szwajcara a szwajcara na wystawce trzaska w siate.
W tym momencie kurs na Czecha 1.72 mysle, ze powinien ogarnac jak nie bedzie robil glupich bledow.
Jaromir jednak Dobromir ✅

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Tipsarevic set2 1.9 Live
365
kolejny konkretny leb ATP gra z wracajacym Janko, mam nadzieje na dwa sety Paire ze swoj glowa sie nadaje bardziej do tarcia chrzanu juz dzisaj jeden wloski mozgowiec odpadl. Janko nie ma takich przestojow, mam nadzieje, ze go skonczy w 2 setach, bo umiejetnosci maja podobne jak nie na plus dla Serba.
oddal tb z 3-0 szkoda ⛔

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
uderzam w Iran po 1.83 w siatke, nie ma tu value ale mam czutke ze powioza chinczykow
Live 365
wyciagneli seta w beznadziejnej sytuacji jest serducho jest walka, 5cioma w plecy ogarneli, Iran to walczaki juz pokazali koszykarze ze w sportach nie daja sobie w kasze dmuchac. Wyniki z bezposrednimi rywalami przemawaiaja za Chinami, glownie ze wzgledu na oddawane sety ale nie to jest istotne w tym meczu. 1-1 poki co jade po 1.8.
✅

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Markopolo women set siatka 1.66
live 365
e: lezy 2.1
szkoda kasy⛔ towarzysko graja wcale sie nie zdziwie jak weszly rezerwy w 2 secie, moze podwoje na 3 set
e: dolozylem to markopolu po mizerii 1.50 juz nie podawalem bo jedna wtopa wystarczy, set siadlna ✅ mecz odpuscilem oprocz feralnego czwartego seta ba chyba mialy nawet 24-21

Do góry Bottom