>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

typiarnia

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Fiba Asia Challenge Basketball
Iran - Jordania over153.0 1.86
start 16.00 ⛔ liczyłem na szybka grę Jordanczyków niestety Iran w tym turnieju u siebie, jak trzeba to obroną zajedzie każdą śmieszną ekipę z Azji.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
mam za to perełke na noc a chyba bardziej na rano, kurs nie powala ale można sie pakować nawet w szybkie 2-0
Tenis
Vera Lapko - Ludmila Kichynok 1.53 niestety 1-2 ⛔
Kichynok typowa deblistka dzisaj podzieli los siostry, która odpadła z You po 3 setach. Kurs na Vere która wchodzi mam nadzieje na scene niedługo światowego tenisa na tą chwile to 1.53 i tak dużo patrząc z jaką rywalką w singlu ma do czynienia, nie sądze żeby tu miały miejsce nawet 3 sety, atakuje dość mocno w strone Very na winnera, próbuje też 2-0.
Do dubla można dobrać Piter ze Sawayanagi po 1.50 ✅i wychodzi sympatyczny kurs
Marozova - You 3.75 ⛔
spróbować można bez szaleństw kurs 3.75, to jest nadal granie na nie najwyższym poziomie u kobiet a Moazova bądź co bądź pokonała wczoraj faworyzowaną Teichmann bodajże po kursie 7.0 różnic na pewno takich nie ma jak to widać po kursach ja bym tu wystawil jakieś 2.5 na białorusinke.

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Piłka ręczna godzina 16.00
Rosja Superliga
Permskie Medviedi -Skif Krasnodar over 59.5 8/10
Ostatnie 5 spotkań
09.03.16 SL Krasnodar Perm 26 : 31
24.10.15 SL Perm Krasnodar 38 : 28
11.05.15 SL Krasnodar Perm 34 : 37
05.04.15 SL Perm Krasnodar 38 : 30
19.11.14 SL Perm Krasnodar 33 : 35

w ostatnim rzucili zaledwie 57, zdecydowałem się na ten mecz ze względu na Krasnodar, który w tej lidze lubi mocno porzucać rywalom linie wystawiane na poziomie 60 na mecze w których gra ta drużyna wydają się jak najbardziej do gry, co prawda faworytem będzie Perm ale patrząc po wynikach tych drużyn między sobą mam nadzieje na szybkie tempo gry i dużo goli.
skonczylo sie na 52 ⛔
domniemywać moge jedynie, że zacęłlo sie mocną obroną z oby dwu stron skoro w pierwszych kilku akcjach zanotowali 3 karne, zapoluje na kolejny mecz krasnodaru w którym będą faworytem i powinno sie skończyć dobrze
start mam piękny ale nie będzie to trwało wiecznie

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Rybakov 6.0 z Travaglia, ITF30
to sa wlochy kraj przekretow itf w ktorym za zwyciestwo maja mniej niz na moja wygrana , set ugrany moze poleci w 2 strone LIVE
⛔ nie tym razem, nie oddał jak większość włochow po wygranym secie meczu

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Gjorczeska/marcinkievica - Lister/Stojanovic debel kobiet 1.75
LIVE itf kobiety
Gjorczeska powinna zalatwic sprawe bo marcinkiewica ze stojanovic to podobny poziom, o Lister sie nie wypowiadam bo ona dla mnie w deblu i singlu jest do dupy
pier... takie nerwy nie po takim kursie ✅

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Weinhold/Whoriskey - Lim/Solovieva 4.0
b365 LIVE
jest walka moze jeszcze seta wyciagna, mialy 2b nie wykorzystane na remis, teraz obronily chyba ze 3 setowe, dla mniej odwaznych drugi set po jakies 1.8 na 1ke. Lim to jakis skladak. Para pierwsza grywa ze soba caly czas ich bilans to chyba 17/3
15-40 i bez breaka szkoda gadac
zeby nie bylo za pieknie ⛔ szkoda, nie zamykalem po 1.3 zycie trzymam do konca za duzo juz widzialem:minus ⛔ ⛔

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
podbijam 2.62 na seta Weinhold/Whoriskey ✅ gra i buczy czekamy na mecz
oprocz tego Kuba u23 +2.5 seta kurs 2.0 w siatke, ✅ gra i trzeszczy rozwiazaly problem w 1 secie

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
dokladam Kube na mecz po 2.1 pozniej napisze czemu i po co, ⛔ szkoda 3go seta, kiedy odrobily na po 16, oho w tb mialy 14-12 nawet......
nie zdazylem podac Kuby na set po 2.62 trudno ✅ jakos to leci pisalem ze w koncu ten dolek musi sie skonczyc

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Loeb/Zhao 1,9 na set kobiety itf jakos mi Minella nie pasuje w tej parze na seta je stac na pewno
Sprobuje ponownie mecz po 3.4 Loeb/Zhao
z tego co kojarze to cos pograly na US open z takim kolejnym skladakiem powinny co pograc, wogole Mandy zaczela cos znowu grac bo dawno o niej nie slyszalem, typy na pewno nie dla ludzi o slabych nerwach
szybko oddaly ⛔

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Słowacja - Chorwacja siatka +2.5 hc setowy
2.62
powalczyly zdobyly punkty na przewagi szkoda ze dwie akcje nie wte strone co trzeba ⛔ ale i tak uwazam ze to bylo value

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Cedric Nuytnick 3.40 stolowy tenis live
poskladal go Cedric w decydujacym a lezalo juz na stole 7.80 oprocz tego polapalem wszystkie handi na niego od +2.5 do +1.5 plusowe oczywiscie ✅
no to teraz slowaczki jazda po ten handicup..

H 733

hajs_enberg

Użytkownik
Steffen Mengel stolowy tenis live 1.33
kurs nie powala ale jak ma wjechac to i 33 procent wole niz strate za 500 procent wygranej
e: podbijam typa po 1.83
no widze ladny gnoj sie szykuje, koles trzaska wszystkich jak leci a tu nagle takie cyrki, spodziewalem sie ze ten turniej nie bedzie namiastka chelendzerow z niemiec ta,
pozno sie troche wzial za gre
ale plomba ⛔ dosc na dzis

Do góry Bottom