>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Types, from Theatre of Dream

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Minnesota Wild over 27,5 strzałów @1,85 ⛔

117 pln​
Betsyf długo się nie nacieszył, over w NBA zwrócił co trzeba

Fish
Rogowska
Djokovic 2-0

@1,78

To jest ATP500, nie wierze ze ryba znowu znowu się natknie na jakiś tandetny haczyk jakim był Olivetti, a teraz byłby Beck. Za duża ranga, a z pewnością jego rybia ambicja ucierpiała w Marsylii, w końcu to TOP. śmieszny bo śmieszny ale jest.

Na Djoko w dwóch jest 1,12, masakracja ????

Jeśli Rogowska wygra to jedyny tripel na dzisiaj.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Fish ✅
Rogowska ✅
Djokovic 2-0 ✅
@1,78​
Braga od razu wpadła mi w oko. Przez porażkę Benfici mogą zmniejszyć stratę i realnie walczyć o nawet nieosiągalne.
Braga gra u siebie, po odpadnięciu z LE może w 100% skupić się na lidze. Jest ogromna szansa, motywacji nie zabraknie.
Wystąpią jednak bez Alana i Ewertona. Dłużna nie pozostanie ekipa Guimaraes, w której kontuzje przywitały kolejno: Mendes (MF 10/0), El Adoua (DF 18/0), Paulo (DF 18/0).
Braga
GKS - Zabrze +1,5
@2,23

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Braga ✅
GKS - Zabrze +1,5 ✅
@2,23​
M. Granollers @ 1.80 125PLN
Lubię chłopaka bardzo. Na turnieju w Gstaad pokazał, że umie grać na cegle. Jest waleczny, zaciska zęby i idzie dalej, coś jak Ferrer. Ma dobry serwis (ze względu na warunki), dobrze opanowane slajsy, skróty - bardzo mało UE na mecz. Co zresztą każdego Hiszpana (prócz panienki Lopeza) cechuje. Ostatnio jednak kompletnie pod formą, lecz to jest idealna okazja do powrotu. Hala i twarda to nie jego żywioł, w przeciwieństwie do cegły.
Bellucci to niespełniony? wciąż talent. Ale będę tu szczery - drażni mnie gnojek tym co robi co mecz. Koleś zawsze, jak rywal przejmuje inicjatywę bądź zgarnia seta łapie się za udo i wyje w niebo, jak to go nie boli. Nie szanuje takich graczy (ok, nie każdy musi być Ferrerem) ale ma zero klasy. Ostatni przykład choćby z Volandrim po drugim secie, już zaczęło się małe przedstawienie, a po 3 minutach grał na 100% w kolejnym secie i póki nie został przełamany, wszystko było cacy. Do tego jak wiemy, u niego główka nie pracuje najlepiej, a Hiszpan jak do znudzenia powtarzam - skromny i waleczny gracz.
Stawiam tu na ambicje i wierze w to, że ten młody gniewny z ESP odeśle go do domu. Won z mami synkami.

Otrzymane punkty reputacji: +2
kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Tomic ✅
Paire ✅
@1.86
Tsonga ✅
Berdych ✅
Del Potro ✅
@1.66
Jarkko Nieminen @1.65 ✅
W końcu idzie tak jak miało iść, jeszcze tylko małe rzeczy trzeba poprawić, w tym więcej konsekwencji i będzie dobrze. W parę dni przybyło 1200 zł, więc jest fajnie

Otrzymane punkty reputacji: +8
blejd777 2

blejd777

Użytkownik
Szkoda, że nie piszesz stawek, bo można byłoby oceniać za ile warto zagrać dany typ. Ale tak czy inaczej dzięki, bo parę razy skorzystałem z Twoich typów ????

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Kei Nishikori ✅
Indiana Pacers ✅

@2,00

Andy Roddick @1,45 ✅

200 pln​
mimo ze Betsafe naliczył zwrot, to dla mnie i tak Nisha ten mecz wygrał. A ty Montanes, gruby pultynie - zero szacunku. Temu ćwokowi nic z pewnością nie było.

Volandri pokazał charakter i mimo tego ze Verdasco przełamywał go do 0 dograł mecz do końca.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Berdych
Federer
Potro
Tsonga 2-0
@1,52
200 pln
Na jutro coś fajnego przygotuje, dzisiaj nie chce mi się myśleć. Ciężki dzień, poza tym wkur... mnie Montanes

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
San Antonio Spurs ⛔
Isner ✅

@2,29

Boston Celtics @1,37 ✅

281 pln

David Ferrer 2-0 @1,25 ✅

200 pln​
No i gdyby nie te z dupy (czyt. z niczego, od tak) zagrane dwa pozostałe byłoby średnio. Jak na tak klasową drużynę nie można mieć takiej skuteczności, tylko ona zdecydowała o porażce. Nie widać było braku MG, ale banalne błędy przesądziły.

Przejrzałem wszystko i nie widzę żadnego meczu którym mógłbym się poważniej zająć, więc potem pójdzie tylko coś co ew. podwyższy stan przed weekendem.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
N Djokovic
Trentino
@1,42
713 pln
Klik
nie dla popisu, bo równie dobrze mogę wtopić. Czasami sam chodząc po tematach mam lekkie wątpliwości dlatego daje.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Teraz jako singiel:
N Djokovic @1,40
400 pln
jest moc, mam ogromne przekonanie do tego

Otrzymane punkty reputacji: +8
Do góry Bottom