>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

"Types, from Theatre of Dream" - II

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Jak napisałem w poprzednim tak jestem. Druga i ostatnia że tak to nazwę edycja mojego wątku. Temat będzie się ciągnął do ostatniego mojego dnia, bez względu czy zawita tutaj piekielna czerwień, bądź masowa zieleń. Pierwszy temat był ogólnie takim powitalnym, mojej osoby z naszym forum, ten będzie szedł w nieskończoność. Co do analiz, nie będą przy każdym typie, często jest tak, że myślę o danym meczu sporo godzin i po przemyśleniu wszystkiego wklejam tutaj - a sił na napisanie wszystkich myśli już niestety brakuje. Prosiłbym o niepisanie, zawsze jestem dostępny na gadu i tam zapraszam. Gram rzecz jasna w baw i czasami u zielonych.

Jutro, mimo wielu propozycji i bardzo ciekawych meczów w Europie nie podam nic. Spadam jak zawsze na swój Indykpol, a nie lubię nie mieć spotkań na oku ;)

Także do piątku.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
4.XI.2011 - nr 1

???? David Ferrer v Nikolay Davydenko 1 @1,25
⚽ Mainz v Stuttgart BTS @1,72
ogólny: @2,15
stawka: 88 PLN
wygrana: 190 PLN

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
6.XI.2011 - nr 3
???? Denis Kudla v Izak van der Mevre +22,5 @1,80
ogólny: @1,80
stawka: 200 PLN
rezultat: -200 PLN

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
6.XI.2011 - nr 4
Przemek Saleta v Marcin Najman 1 @1,60
ogólny: @1,60
stawka: 250 PLN
wygrana: 400 PLN
Tym razem nietypowo w innym buku. Trzeba powoli się wziąć bo masowy zysk z czwartku i wczesnego piątku się trwoni.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
7.XI.2011 - nr 5
Marcel Granollers-Pujol v Juan Monaco
Czas na finał w Valencii. Śledziłem turniej od pierwszej rundy, ponieważ standardowo leciał na Super Tennis. Czy jutro niewątpliwie pójdzie masówka na Hiszpana? dość możliwe, ale mnie to mało interesuje. W dzisiejszym półfinale Ferrera z Monaco można było bez wstydu usnąć. Monotonne wymiany i błędy poganiały się nawzajem, a miłej gry, efektownych zagrań jak na lekarstwo. Argentyńczyk może zawdzięczać finał tylko rywalowi, który jak na gospodarza przystało był piekielnie gościnny i nie szczędził podwójnych błędów, banalnych autów i przysypiania własnych organów mózgowych - które mogliśmy nieustannie oglądać. Choćby końcówka pierwszego seta, która była blamażem, jak i set trzeci, który można nazwać już klęską.
Marcel idzie przez turniej jak burza, przy tym nie oszczędzając pięknej gry i niesamowitych zwrotów. O ile Monfilsowi zdarza się przegrać mecz przez własną, nadmierną głupotę, tak Del Potro wraz z Ukraińcem polegli bez prawa głosu. Warto też przypomnieć comeback w drugim secie przeciwko JM, w którym wyciągnął partię ze stanu 2-5. To jest skromny i niesamowicie waleczny chłopak, w jego kulturze nie ma mowy o rozkładaniu łap i dreptaniu po korcie. Ale to zresztą cechuje tenisistów z Hiszpanii, wystarczy spojrzeć nawet z brzegu na Nadala i Ferrera. Młody gra u siebie, hala w tygodniu na meczach rodaków i tak była w miarę wypełniona, to jutro zapełni się po brzegi. Marcel ma i tak dobry serw, a jak wiadomo, podania &#39;u siebie&#39; wchodzą nieco lepiej i to kolejny plus w typ. Monaco po drugim secie wziął Medical, ile w tym prawdy patrząc na wynik nie wiem, ale po zakończeniu meczu też ciężko oddychał i łapał się za plecy. Czasu na regeneracje też niewiele, pierw masaż, potem powrót do domu i w południe mecz finałowy. Zdecydowanie lepiej pod tymi względami miał Granollers, który mógł spokojnie odpocząć i przyjrzeć się spotkaniu rywala. Oby jutro urodzony w Barcelonie, pierwszy finalista zdobył i zostawił puchar w domu. Krótko mówiąc, niech wygra lepszy - albo Monaco.
Marcel Grannollers v Juan Monaco 1 @1,70
ogólny: @1,70
wygrana: 340 PLN
Drugim typem na jutro będzie Ajax Amsterdam, ale tutaj krótko. Oglądałem ich w LM i był to perfekcyjny występ, do tego porażka Lyonu, która tym bardziej dodała skrzydeł mistrzom Holandii. Utrecht to cień drużyny z poprzednich lat, błąkają się blisko miejsc zagrożonych, ogółem nic fajnego. Ekipa De Boera nawet jeśliby nie chciała, nie ma wyjścia - góra tabeli jest tak ściśnięta, na dodatek fenomenalne Alkmaar uciekło już na dużo więcej oczek i nie można zaliczyć potknięcia. Utrecht może meczem z nami zrewanżować kibicom cały dotychczasowy sezon, więc wejdą na nas od początku. My natomiast musimy zagrać ponad swoje możliwości, bo rywale nie śpią - komentuje Amsterdamska gwiazda, Miralem Sulejmani. Braków w drużynie przyjezdnych nie widzę, o gospodarzach nie ma co się rozpisywać, zresztą - i tak mało wiem w porównaniu z poprzednimi latami. Kadrę, którą powołał Frank znajdziecie pod tym linkiem kadra AA. Mecz pokaże tradycyjnie Polsat Sport Extra, przy czym liczę na równie efektowną grę Amsterdamczyków jak przed kilkoma dniami.
FC Utrecht v Ajax Amsterdam 2 @1,60
ogólny: @1,60
stawka: 150 PLN
rezultat: -150 PLN

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
7.XI.2011 - nr 6
Florian Mayer v Radek Stepanek
Jutro dojdzie do wcale nieciekawego meczu, w ramach pierwszej rundy turnieju w Paryżu. Kołek Florek, na przeciwko zanikający, stary wyga Stepanek. Niemiec nadaje się bardziej cegłę niż na szybkie nawierzchnie. Co innego Radek, który jedne z większych meczów w swojej karierze grał na hardzie, hali. Co pokazał helmut w Bazylei, a dokładniej w meczu z Wawrinką woła o istną pomstę. Zresztą on od dawna jest bardzo nieregularny, przebłysk w Bukareszcie, potem pokonanie Nadala który sam się pokonał i to wszystko jak na ten rok. Czech prócz Waszyngtonu też bieda, więc wszystko składa się na to, że zero w tym hitu jakby z pewnością wielu zaczęło opis owego starcia. Niemniej ufam bardziej Radkowi, który umiejętności i doświadczenie ma niebanalne i przewyższa bez wątpienia jutrzejszego rywala. Poza tym na mecze w większych imprezach i z lepszymi tenisistami potrafi się spiąć, a po ostatnich spotkaniach będzie chciał w końcu się pokazać z lepszej strony. Słowem, liczę na Stepę i nie będę ukrywał tutaj jego faworyzowania w mojej głowie, bo tak jest.
Florek Mayer v Radek Stepanek 2 @1,70
stawka: 100 PLN
rezultat: -100 PLN
7.XI.2011 - nr 7
Murray &amp; Hutchins v Almagro &amp; Marrero 1 @1,55
wygrana: 310 PLN
Edit: Jestem to podliczyłem. Zagrałem jako single, bo Radka musiałem grać live po paru gemach ze względu na późny powrót, wszystko już poprawione.

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
9.XI.2011 - nr 8
???? Gael Monfils v Feliciano Lopez 1 @1,40
ogólny: @1,40
stawka: 250 PLN
rezultat: -250 PLN
???? Nicolas Almagro v Andreas Seppi +1,5 seta @1,55
ogólny: @1,55
stawka: 100 PLN
rezultat: -100 PLN

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
10.XI.2011 - nr 9
Ostatnio idzie strasznie w kratkę, jedyny plus, że nawet na mały plus ;) Dzisiaj puszczam tasiemca, lecz dość realnego. Stawką będzie końcówka konta.
???? ATP Paryż
David Ferrer v Alex Dolgopolov 1 @1,26
Jo-Wilfried Tsonga v Andreas Seppi 1 @1,20
John Isner v Felek Lopez 1 set +11 gemów @2,00
Mardy Fish v Juan Monaco 1 @1,44
ogólny: @4,35
stawka: 91 PLN
rezultat: -91 PLN

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
Zainwestowane: 1889 PLN
Zwrócone: 1240 PLN
Typy podane: 16
Typy trafne: 12
Yield: ⛔ 34,3%
Mam zmienne poglądy jak baba, ale mimo przestojów, nie tyle co sport a życie z United nauczyło mnie walki do końca - tak więc zobaczymy się tu jeszcze nieraz, oby z lepszym skutkiem bo na razie jest, hmm, raczej tragedia? Krótka przerwa na poprawy sporo dała, więc do zobaczenia niedługo ;)

kuchcik 4,6K

kuchcik

Użytkownik
18.XI.2011 - nr 12
Wszystko odrobione na Zagłębiu, ale to cholera nie tak ma być! Próbuje na dziś jeszcze jedno uderzenie.
Thomaz Bellucci v Martin Klizan 1 @1,20
Michael Russell v Rik De Voest 1 @1,40
Carlos Berlocq v Federico Bagnis 1 @1,33
Lyon v Rennes 1 @1,80
ogólny: @4,02
stawka: 50 PLN
rezultat: -50 PLN
Bieda trwa w najlepsze...

Do góry Bottom